Bogdan Vintilă are 48 de ani / Foto: Sport Pictures

Bogdan Vintilă, pe modul blitzkrieg. A prefațat derby-ul cu Dinamo în 51 de secunde și 91 de cuvinte

15.02.2020, 11:25
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Dinamo - FCSB | Antrenorul vicecampioanei, Bogdan Argeș Vintilă, a prefațat în timp record duelul de duminică de pe Arena Națională. Tehnicianul a vorbit timp de 51 de secunde la conferința premergătoare derby-ului, după care i-a invitat pe reporteri să-i adreseze câteva întrebări.

Bogdan Argeș Vintilă a avut nevoie de numai 51 de secunde și 91 de cuvinte pentru a prefața meciul cu Dinamo: "Suntem în fața unui joc important și consider că suntem pregătiți din toate punctele de vedere. Am observat toți jucătorii, sunt foarte motivați și încărcați pentru o victorie. Este necesară, mental, și pentru clasament. Vom întâlni o echipă de tradiție, va fi un joc în care cu siguranță va fi spectacol în tribune și ne dorim ca și pe teren noi să facem spectacol, să câștigăm cele trei puncte.

Așa cum am spus, jucătorii sunt pregătiți, îi simt că sunt montați pentru acest joc. Dacă aveți întrebări, vă stau la dispoziție", a spus Bogdan Argeș Vintilă, la conferința de presă premergătoare partidei cu Dinamo.

Bogdan Vintilă: "La Dinamo, forța grupului poate decide meciul"

Ulterior, antrenorul FCSB-ului a răspuns întrebărilor și a discutat despre motivarea jucătorilor, accientarea lui Ovidiu Popescu, situația lui Dragoș Nedelcu, lupta pentru titlu, sistemul cu 9 fals și lipsa de experiență a jucătorilor tineri în astfel de meciuri: "Ovidiu Popescu este sănătos, dar nu pentru a juca în acest meci.

Mi-aș fi dorit trei puncte cu Clinceni, dar e bun și un punct. Vom vedea după cursul jocului dacă este bun un punct acum. Totul depinde de noi, de ceea ce facem noi în teren. Trebuie să fim conștienți că trebuie să câștigăm de la meci la meci, să adunăm puncte. Nu poți să-i explici unui jucător (n.r Darius Olaru, aflat la primul derby) sentimentele pe care le va simți în teren la un asemenea joc. Este foarte greu.

Vom aborda jocul cu o mobilitate mai mare în atac. Poți să desfaci apărările cu un atacant de careu, dar din păcate nu-l avem. La meciul cu Clinceni am ratat foarte mult, dar asta nu este o problemă. Așa cum în ultimele trei etape am jucat fără atacant și puteam să marcăm, la fel se putea întâmpla și acum. Sunt jocuri și jocuri.

Dragoș Nedelcu este jucător sub contract cu noi, cum să nu contăm pe el?

La Dinamo, forța grupului poate decide meciul. Noi trebuie să câștigăm, e simplu. Doar la asta trebuie să ne gândim. Într-un asemenea meci motivarea vine de la suporteri, ei dau un plus de energie. Sunt sigur că vor fi prezenți în număr foarte mare. Emoții sunt, dar nu știu dacă suplimentare", a mai spus Bogdan Argeș Vintilă, la conferința de presă.

Înaintea meciului, FCSB se află pe locul 3, cu 43 de puncte. Dinamo ocupă poziția 9, cu 31 de puncte, fără vreo șansă de a mai prinde play-off-ul.

Meciul Dinamo - FCSB va fi transmis în direct pe Digi Sport 1 şi pe site-ul digisport.ro, pentru abonaţii RCS-RDS. Disputa va avea loc duminică, de la ora 20:00. De asemenea, partida poate fi urmărită pe telefonul mobil sau pe tabletă în aplicaţia Digi Online.

  • În tur, FCSB - Dinamo s-a terminat la egalitate, scor 1-1.
  • În acest sezon, Dinamo a pierdut "acasă" doar cu U Craiova (0-2) şi Sepsi (1-2).
  • FCSB are 8 victorii în ultimele 9 partide jucate în deplasare.

Etichete: liga 1 , dinamo , bogdan vintila , fcsb , dinamo fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

A încercat să își cunoască preferatul de la Real Madrid, dar forțele de ordine au intervenit imediat. Ce a urmat

Ronaldo Nazario a luat o decizie radicală

Live Video&Text Petrolul - FC Botoșani 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Irobiso a restabilit egalitatea după șapte minute

Citeşte şi

Elias Charalambous a câștigat titlul cu FCSB, iar presa din Cipru a reacționat imediat

Gigi Becali l-a dat afară după doar 416 minute jucate, iar acum e campion. Poate da peste FCSB în UCL

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”