Botoșani - FCSB 1-3

Botoșani - FCSB 1-3 | Ciobotariu și-a felicitat jucătorii, deși au pierdut. Ce spune de vânzarea vedetelor echipei

16.12.2018, 23:23
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

VIDEO Botoșani - FCSB 1-3 | Botoșănenii au rămas fără victorie în istoria celor 13 întâlniri directe cu FCSB, dintre care au pierdut 11. Cu toate acestea, jocul echipei îl bucură pe noul antrenor, Liviu Ciobotariu, după ce echipa sa a avut posesie mai bună și ocazii mai multe.

"N-a fost să fie. Au fost două momente psihologice, pe care nu am putut să le depăși, la greșelile noastre în lanț, de la golul doi și apoi la bara lui Rodriguez, când puteam face 2-2, însă în mare parte, nu am ce să le reproșez, au avut determinare. Sunt puțin trist pentru că am început foarte timid prima repriză, am avut prea mult respect față de FCSB, o echipă cu jucători cu experiență, care își merită pe deplin locul.

Din punctul meu de vedere, am făcut o partidă bună, am avut posesie mai bună decât ei. A doua repriză am încercat să revenim și să înscriem, am avut multe situații de a marca, dar per ansamblu, jocul nostru nu a fost bun, am arătat că suntem o echipă care vrea să joace fotbal, în special în a doua repriză. Am primit și golul 3 pe final, unde am riscat foarte mult, ne doream să egalăm și am rămas descoperiți. A fost un meci foarte greu pentru noi, dar puteam să scoatem cel puțin un rezultat de egalitate.

Poate că a fost la început de joc (n.r.: un blocaj), dar după primele 20-25 de minute, am revenit din acest blocaj, am început să pasăm, am avut o posesie bună, însă vreau să remarc că ne-am dorit foarte mult, am avut determinare, am încercat să jucăm fotbal, nu ne-am apărat, din contră, am făcut presiune, am jucat sus în a doua parte din prima repriză și în a doua repriză, dar este clar că FCSB are jucători cu experiență, valoroși și ne-au taxat la ultimele faze, când noi am riscat tot", a spus Liviu Ciobotariu la finalul meciului.

Botoșănenii au ca obiectiv play-off-ul, însă după această înfrângere, trupa lui Ciobotariu se apropie mai mult de retrogradare. În eventualitatea unei victorii, patronul i-a anunțat că Moș Crăciun va veni cu cardul plin la echipă.

"Important e să ne revenim moral și fizic. Urmează Călărași, sunt 3 puncte importante, trebuie să iețim dn această zonă periculoasă. Nu ne despart decât 5 puncte de locul 13 și trebuie să ieșim. Dacă vom câștiga la Călărași, atunci după pauză ne vom face socoteala să vedem unde suntem", a punctat antrenorul botoșănenilor.

În pauza de iarnă, FC Botoșani ar putea pierde vedete precum Fabbrini, Rodriguez sau Ongenda, însă Liviu Ciobotariu are soluție.

"O să mai aducem jucători, vreau consurență pe posturi. Când am venit am zis că am un lot echilibrat, bun, dar vreau să întârim anumite posturi deficitare, dar important e să fim pregătiți pentru ultimul joc, după care vom trage linie și să vedem de cine avem nevoie. Nu mă tem. Noi ne putem întări prin aducerea altor jucători. Eu îmi doresc să rămână toți, dar dacă e benefic pentru club și vom lua bani pe ei, de ce nu? Dacă au oferte de nerefuzat, artunci vom lua în calcul și asta", a încheiat Ciobotariu.

Etichete: liviu ciobotariu , ciobotariu botosani , video botoșani - fcsb 1-3


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR Cluj - Sepsi 1-1, ACUM, pe Digi Sport 1. În superioritate numerică, ardelenii au ratat ocazii uriașe

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Reacția lui Răzvan Lucescu, după victoria ”nebună” cu AEK Atena

Paris Saint-Germain a câștigat Ligue 1! Ultimul titlu pentru Kylian Mbappe în Franța

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”