Andrei Tîrcoveanu în meciul FC Botoșani - FC Voluntari / Foto: Sport Pictures

Video Botoșani - Voluntari 1-1. Ilfovenii au egalat cu un supergol. Moldovenii, cu ocazii uriașe, au cerut penalty în prelungiri

articol scris de Digi Sport
20.12.2020, 18:15
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Botoșaniul a bifat al cincilea meci consevutiv fără înfrângere, 1-1 cu FC Voluntari, însă a ratat șansa să încheie anul pe loc de play-off.

Botoșani - Voluntari 1-1. Meci spectaculos, cu ocazii uriașe

Meciul a început cu două ocazii ale ilfovenilor, ambele prin Jefte Betancor. Moldovenii au răspuns prin Keyta, ioar apoi același Jefte a mai ratat o șansă bună. Pe finalul primei reprize, Botoșaniul a mai ratat de două ori, prin Tîrcoveanu și Florescu.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

În repriza a doua, echipa antrenată de Marius Croitoru a atacat în valuri, iar portarul Rîmniceanu a repins miraculos mingea trimisă de Al Mawas. În minutul 50, botoșănenii au primit penalty la un duel dintre Tîrcoveanu și Mailat, iar Keyta a transformat lovitura de pedeapsă.

Peste două minute, șutul cu efect al lui Tîrcoveanu a ocolit poarta, iar Papa a șutat spectaculos, dar pe lângă vinclu.

Botoșani - Voluntari 1-1. Moldovenii au ratat lansa de a termina anul pe loc de play-off

Tîrcoveanu a rămas apoi singur cu portarul, dar a preferat să paseze înapoi, greșit. Voluntariul a dat semnul revenirii în minutul 60, când portarul Botoșaniului a avut un reflex spectaculos la șutul lui Stoica, din câțiva metri.

Apoi tot Stoica a șutat cu efect, însă puțin peste poartă. Echipa lui Marius Croitoru a continuat atacurile , iar Keyta și Al Mawas nu au reușit să înscrie. În cele din urmă, cei care au marcat au fost ilfovenii, care au egalat printr-un șut superb al lui Grădinaru, de la 25 de metri.

Botoșani - Voluntari 1-1. Moldovenii au cerut penalty în prelungiri

Finalul de meci a fost unul extrem de animat. Mai întâi, Toutouh nu l-a putut învinge pe Rîmniceanu din 2 metri, iar Papa a trimis peste poartă.

În prelungiri, moldovenii au cerut penalty la un duel dintre Camara și Buliga, dar arbitrul Istvan Kovacs nu a dat nimic, spre disperarea lui Marius Croitoru, care a primit cartonaș roșu.

Botoșani - Voluntari s-a terminat 1-1, iar moldovenii au ratat șansa de a terminat anul pe loc d play-off, chiar dacă nu a mai pierdut de 5 etape. De cealaltă parte, ilfovenii nu au mai pierdut nici ei de 5 meciuri.

VIDEO cu rezumatul meciului:


Știrea inițială:

FC Botoșani - FC Voluntari, al doilea meci de duminică contând pentru etapa a 15-a din Liga 1, se dispută de la ora 16:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Neînvinsă în ultimele patru partide de campionat, FC Botoșani este obligată să câștige pentru a reveni pe ultimul loc de play-off. Moldovenii au 17 puncte, iar un succes astăzi i-ar duce la egalitate cu Chindia Târgoviște, ocupanta locului 6.

LIVE VIDEO FC Botoșani - FC Voluntari, 16:30, Digi Sport 1

De partea cealaltă, FC Voluntari nu se regăsește după probleme cauzate de COVID-19. Ilfovenii au patru meciuri consecutive fără victorie, dintre care trei eșecuri, și se află pe locul 13, cu 14 puncte.

FC Botoșani și FC Voluntari s-au mai întâlnit de 18 ori în Liga 1. Moldovenii s-au impus de 9 ori, ilfovenii au câștigat 4 partide, iar 5 dueluri s-au încheiat la egalitate.

În sezonul precedent, FC Botoșani a câștigat ambele întâlniri: 4-1, pe teren propriu și 2-1, în deplasare.

Etichete: liga 1 , fc botosani , mihai teja , marius croitoru , fc voluntari


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

Aur pentru România la Europenele de canotaj, în proba ”regină”

Live Score&Video Tottenham - Arsenal 1-3, ACUM, în direct la DGS 1. Nottingham - City e la 18:30, pe DGS 2

Vară "de foc" pentru FCSB! Se știe primul meci oficial pe care îl va disputa sezonul următor

Citeşte şi

Mircea Lucescu i-a criticat dur pe jucătorii lui Dinamo, după remiza cu FC Voluntari: ”Este incredibil”

Florin Pîrvu, convins după ce a ”blocat-o” pe Dinamo în zona retrogradării: ”Se va juca până în ultima etapă”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”