Video Bratu, dezvăluiri de la prima întâlnire cu jucătorii. "I-am găsit cu capul în pământ"

27.02.2018, 19:53
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Florin Bratu a fost numit de 24 de ore antrenorul echipei Dinamo. După ce a fost prezentat s-a întâlnit în studioul Digi Sport cu cel de-al doilea antrenor curtat de Dinamo în această perioadă, Gigi Mulţescu. Bratu a semnat un contract pe un an şi jumătate şi a spus primele impresii în emisiunea "Fotbal Club". A dezvăluit că a găsit jucătorii cu moralul la pământ.

"Au supărari, au familii. I-am antrenat şi am vorbit cu ei şi mi s-au spovedit. Orice om şi orice jucător are o latură sensibilă. O să discut mult cu jucătorii. Fotbalul este un joc şi o competiţie şi ei trebuie să înţeleagă şi să se bage la treaba ", a declarat Florin Bratu, noul antrenor al echipei Dinamo.

"El ştie ce probleme şi capcane sunt acolo. Ştie la ce s-a băgat şi a identificat problemele", a declarat Gigi Mulţescu, antrenorul care a fost şi el chemat la negocieri de şefii din Ştefan cel Mare.

Florin Bratu debutează într-un meci de foc la Dinamo. Câinii înfruntă CS U Craiova în sferturile Cupei României. Trupa din "Ştefan cel Mare" nu a reuşit să se califice în play-off şi cupa este singura şansă prin care mai poate ajunge în cupele europene.

Radu Naum: Ai "moştenit" o partidă dificilă...
"Sper să jucăm cât mai bine şi trebuie să strângem rândurile. Nu am găsit o stare bună. Fotbalistii sunt sensibili când nu joacă şi trebuie să le explicăm de ce nu au jucat. Antrenorii sunt diferiţi. Ei trebuie să fie pregatiti în orice situatie. Eu sunt un antrenor deschis şi o să merg merg pe latura transparenţei. În fotbalul românesc cred că funcţionează foarte bine. Sunt convins că vom face treaba bună împreună", a declarat Florin Bratu.

Noul antrenor al echipei Dinamo spune că primele discuţii cu jucătorii au dat rezultate. I-a văzut cu o altă atitudine şi este convins că de acum încolo fotbaliştii vor veni cu plăcere la antrenamente.

"Au venit şi au vorbit cu mine să îşi spună păsurile. Psihologul cel mai bun de la echipă trebuie să fiu eu. Acum nu avem psiholog, vom angaja. Acum, eu trebuie să ştiu cel mai bine ce are fiecare de spus. Sunt jucători cu capul în pământ la discuţii. Până nu vin cu plăcere la antrenament, nu pot face nimic. Azi au venit prima oară cu plăcere la antrenament. Nu vreau să fiu nevoit să elimin un jucător. Am nevoie ca fiecare să dea maximul. Asta le-am spus pe teren", a mai declarat Bratu.

Fost atacant al echipei din Ștefan cel Mare de-a lungul a patru sezoane (2005-2006 și 2007-2010), Florin Bratu a câștigat Supercupa României în tricoul alb-roșu, în 2005, marcând 28 de goluri în 67 de partide pentru Dinamo în prima ligă a României. După o carieră impresionantă ca jucător, Florin Bratu și-a început, în urmă cu patru ani, activitatea de antrenor principal.

Pentru că deține momentan doar Licența A, Florin Bratu se află în situația lui Nicolae Dică de la FCSB. Pe modelul roș-albaștrilor, la gruparea ”câinilor” Iulian Mihăescu va fi omul de pe bancă cu Licența Pro.

A antrenat Dinamo II București (2014-2015), CS Tunari (2015-2016), Dinamo Under 19 (2016-2017) și reprezentativa Under 18 a României (2017-2018). Cu echipa sub 19 ani din cadrul clubului din Ștefan cel Mare, Florin Bratu a câștigat Liga Elitelor în 2017, cea mai importantă competiție pentru juniori organizată în România.

Etichete: dinamo , gigi multescu , florin bratu , bratu antrenor dinamo , florin bratu despre jucătorii lui dinamo , bratu declaraţii


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână

Un român de 36 de ani și-a pierdut un braț în timp ce încerca să fure banii dintr-un bancomat din orașul italian Cattolica, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv Suporterii lui Dinamo au mers la jucători la antrenament. Dialogul care a urmat

Elias Charalambous a numit echipa pentru care ”ar lăsa-o” pe FCSB: ”Atunci aș merge”

Dan Petrescu: ”Nu vrem să-l ținem aici!”. CFR așteaptă 7 milioane de euro

Barcelona renunță la Robert Lewandowski și i-a găsit deja înlocuitor

Citeşte şi

Prime duble la ”U” Cluj! Ce promisiuni li s-au făcut jucătorilor lui Ioan Ovidiu Sabău

”Penibil”. Eduard Florescu a rupt tăcerea, după acuzațiile de blat din Petrolul - FC Botoșani: ”Oameni de nimic!”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM „Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”