Ionuț Panțîru a fost operat în Italia / Foto: Instagram@pantiru.ionut

Calvarul lui Ionuț Panțîru se apropie de final! Când va putea reveni la antrenamente fundașul accidentat de un coechipier

articol scris de Digi Sport
15.10.2021, 08:50
  • Fotbal: Belgia - Muntenegru, miercuri, 21:30, DGS 1

  • Fotbal: Olanda - Canada, joi, 22:15, DGS 1

Ionuț Panțîru s-a accidentat grav pe 25 aprilie, în prima repriză a meciului cu Sepsi, însă nici acum nu a putut relua antrenamentele.

Fundașul stânga a suferit o ruptură la nivelul ligamentelor genunchiului și, deși era optimist după prima intervenție chirurgicală suferită în Italia, la Roma, perioada de recuperare s-a dovedit a fi mai lungă decât a sperat și a crezut fotbalistul.

Ionuț Panțîru se apropie de revenirea la antrenamente

La aproape șase luni de la momentul accidentării, Ionuț Panțîru a mers din nou la clinica din Roma unde a fost operat și a anunțat că revenirea la antrenamente, cel puțin cele individuale, se aproape.

Încă un hop trecut cu brio și în câteva săptămâni o să revin în locul meu preferat”, a scris Ionuț Panțîru, pe Instagram.

Fundașul stânga, unul dintre preferații lui Gigi Becali înainte de accidentarea suferită în aprilie, își va putea relua, foarte probabil, pregătirile în luna decembrie, urmând ca, dacă totul decurge conform speranțelor jucătorului și ale staff-ului medical, anul viitor să poată fi, treptat, reintrodus în circuit.

Ionuț Panțîru a fost accidentat de un coechipier

Ionuț Panțîru se poate considera cu atât mai ghinionist cu cât a fost accidentat chiar de către un coechipier, Adrian Șut.

În minutul 20 al partidei cu Sepsi, Adrian Șut a intrat prin alunecare pentru a-l deposeda de balon pe Cătălin Golofca, însă a ratat intervenția și l-a lovit în genunchi pe Ionuț Panțîru.

VIDEO cu momentul accidentării lui Ionuț Panțîru:

Fundașul stânga a încercat să continue partida, însă 13 minute mai târziu a cerut intervenția echipei medicale și, ulterior, a fost înlocuit cu Risto Radunovic.

Etichete: ionut pantiru , accidentare ionuț panțîru , recuperare ionut pantiru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Imagini șocante cu un prizonier ucrainean după doi ani de captivitate în Rusia. „Evocă cele mai întunecate pagini ale istoriei umane”

Autoritățile ucrainene au făcut publice fotografii șocante cu un prizonier de război ucrainean întors acasă după doi ani de captivitate în Rusia. Bărbatul, care făcea parte din echipa de pază a centralei nucleare de la Cernobîl, a fost luat prizonier în martie 2022 și eliberat după doi ani, la sfârșitul lunii trecute. Starea lui Roman Gorilik este deplorabilă, amintind de lagărele de concentrare naziste, potrivit autorităților ucrainene.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Ubioh bih se!”. Ce i-a spus Novak Djokovic soției, cu care s-a certat în timpul meciului de la Roland Garros

Patru cluburi nu au primit licența UEFA și sunt OUT din cupele europene

Oficial Cale liberă pentru transferul lui Horațiu Moldovan

L'Equipe a descris într-un singur cuvânt răspunsul lui Cristiano Ronaldo pentru Kylian Mbappe

PSG nu se oprește: îi dă lui Kylian Mbappe lovitură după lovitură

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Florin Andone, OUT! E dorit de un club din SuperLigă și poate juca pentru prima dată în România

Video FC Bihor - Ghiroda & Giarmata Vii 3-0. Orădenii, în Liga 2! Toate rezultatele de la barajul pentru promovare

Oficial A dat lovitura carierei, la nici două luni după ce s-ar fi sărutat cu o jurnalistă căsătorită

City, transfer pentru Champions League. Pune pe masă aproape 120 de milioane de euro pentru mutarea verii

Citeşte şi

Medicul FCSB-ului a vorbit în premieră: ”O accidentare gravă, pe care n-am mai văzut-o. Ne-a picat lumea”

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZSofia Vergara, ședința foto din tinerețe care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Actrița a pozat nud printre boabe de cafea

FILM NOWNicole Kidman și Zac Efron, scene fierbinți în cea mai nouă comedie romantică. Îi despart 20 de ani, dar au chimie pe ecran

Date secrete din insolvența de la Dinamo! Bani de play-off, rezultate de matineu citeşte ştirea pe Prosport.ro

S-au aflat salariile jucătoarelor de la CSM București: Cristina Neagu încasează o sumă uriașă lună de lună citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalist român mort la doar 19 ani. Mesajul clubului de fotbal după tragica dispariție a lui Flavius Magraon citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Digi World

Ce este „ad breaks”, funcția testată acum de Instagram. Utilizatorii sunt revoltați: „Pare o mișcare agresivă pentru a câștiga mai mulți bani!”

Digi Animal World

Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF