Horatiu Moldovan / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Când vor vira cei de la Atletico Madrid banii în contul Rapidului și ce trebuie să mai facă giuleștenii

articol scris de Digi Sport
20.01.2024, 11:02
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Horațiu Moldovan (26 de ani) a bătut palma cu cei de la Atletico Madrid în ziua de vineri, 19 ianuarie, cu doar câteva ore înaintea partidei din Giulești cu FCU Craiova, scor 4-3.

Luni, Rapid va primi banii de la Atletico pentru Horațiu Moldovan

Oficialii grupării rojiblanco i-au notificat pe cei de la Rapid iar luni urmează să trimită banii în contul alb-vișiniilor. 

Ulterior, cei de la Rapid vor avea la dispoziție 72 de ore pentru a elibera cartea verde (permisul de joc) al fotbalistului, prin sistemul FIFA, celor de la Atletico.

Goalkeeperul echipei naționale a disputat astfel ultimul său meci în tricoul Rapidului, iar luni va zbura la Madrid pentru a efectua vizita medicală și pentru a intra în programul de pregătire al echipei.

Așa cum digisport.ro v-a informat încă de vineri, Moldovan va semna un contract valabil patru sesoane și jumătate și va avea, pentru început, un salariu de 800.000 de euro. Acesta va crește apoi cu câte 180.000 de euro pe fiecare sezon.

"M-au sunat cei de la Atletico Madrid". Cristiano Bergodi, despre transferul lui Horațiu Moldovan în Spania

După duelul din Giulești, Cristiano Bergodi a vorbit despre situația elevului său și a recunoscut că a fost sunat de oficialii clubului spaniol în cursul serii de joi.

"Nu are el nicio vină la aceste goluri. E un portar foarte bun, dar n-are nicio vină, toată echipa a fost responsabilă. A fost convins că putea juca și voia să iasă din această situație cu suporterii.

M-au sunat cei de la Atletico Madrid aseară (n.r. joi). Andrea Berta m-a sunat și m-a întrebat de Horațiu Moldovan. Eu eram în pat, m-a sunat și mi-a zis că îi place ca portar. Îl are pe Oblak în față, dar cred că poate face față. Mă bucur pentru el. Sper să aibă o carieră frumoasă", a spus Cristiano Bergodi.

Horațiu Moldovan, ultimul meci la Rapid înaintea transferului la Atletico Madrid: ”E ceva SF”

La flash-interviul de la finalul jocului din Giulești, Moldovan a vorbit despre ”șansa vieții sale”, așa cum a numit oportunitatea de a semna cu Atletico Madrid, și a transmis ce va urma pentru el.

Cred că ne-am obișnuit cu toții să avem astfel de meciuri la Rapid. Mă bucur că am reușit să întoarcem scorul și că am luat cele 3 puncte. Am demonstrat că suntem o echipă și nu am renunțat. Până la urmă sunt jucător profesionist, a fost foarte frumos să-mi iau rămas-bun de la fani, de la coechipieri, pe teren.

Mă bucur că am ieșit sănătos. Am avut mai multe emoții decât de obicei. Au fost niște zile cu emoții puternice, într-o zi eram într-o parte, în altă zi, în alta. La început, sincer să vă spun, nu prea am crezut (n.r.- că se face transferul la Atletico).

După, când am văzut că avansează lucrurile, am spus că e șansa vieții mele. Credeți că Atletico Madrid e de refuzat vreodată? Poate acest tren nu mai vine niciodată, poți să fii cel mai bun portar din România. Voi merge să văd ce se întâmplă, voi munci și când îmi va veni șansa, sper să demonstrez că am valoare.

Am o legătură foarte strânsă cu Mister Edi (n.r.- Edi Iordănescu), m-a felicitat, vom vedea câte meciuri voi juca până la vară. Cred că, după cum am mai spus-o, de asta e frumos fotbalul, e imprevizibil. Acum 4 ani nu aveam echipă la Liga 2 și acum sunt foarte aproape să semnez cu Atletico Madrid. E ceva SF.

Le mulțumesc familiei, antrenorilor, Rapidului, suporterilor, le sunt recunoscător tot timpul. Colegii mei nu au înțeles prea multe, nici eu, dar m-au felicitat. Provocarea e să fiu sănătos și să dau tot ce am mai bun”, a spus Horațiu Moldovan.

VIDEO cu rezumatul meciului Rapid - FCU Craiova 4-3

 

Etichete: atletico madrid , transferuri rapid , cristiano bergodi , horațiu moldovan , moldovan atletico madrid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
HARTĂ Cod galben de ploi torențiale în 14 județe. Zonele vizate de avertizare

ANM a emis o nouă avertizare de vreme rea. Potrivit meteorologilor, 14 județe sunt vizate duminică de un cod galben de ploi torențiale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a urcat în studio și a dezvăluit dialogul cu soția, care l-a convins să revină după patru ani: ”Luminița, Luminița”

Exclusiv Viitorul antrenor al lui Dinamo, anunțat în direct

Real Madrid a început discuțiile pentru starul de 110.000.000€

Foto Darius Olaru n-are dubii: a spus cine a câștigat ”duelul outfit-urilor” și i-a descris ținuta în două cuvinte

Citeşte şi

Noul director sportiv de la Rapid anunță transferuri în Giulești

Oficial Șansă pentru Horațiu Moldovan? O echipă care a vrut să-l transfere s-a despărțit de portarul vedetă

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”