Florinel Coman și model Audi A7/ foto: Profimedia, colaj: digisport.ro

Cât plătesc românii ca să-și ia permis fals din Ucraina și ce riscă acum Coman, prins cu acte suspecte la volanul unui A7

articol scris de Digi Sport
23.02.2021, 08:31
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Florinel Coman (22 de ani) a fost oprit de polițiști pe A2, în timp ce conducea cu 165 de kilometri/ oră, și s-a ales cu dosar penal, după ce a prezentat un permis de conducere care nu este valabil în România.

Fotbalistul de la FCSB mergea de la Constanța spre București la volanul unui Audi A7, iar când polițiștii l-au tras pe dreapta, le-a arătat un carnet obținut în Ucraina.

Cum funcționează în România filiera permiselor false din Ucraina

”Filiera” permiselor de conducere din Ucraina este una cunoscută în România. Mulți români care nu sunt în stare să obțină permisul auto în țara noastră apelează la acte false procurate din țara vecină.

La finalul lui 2020, polițiștii din Iași recunoșteau că tot mai mulți români prezintă documente care ar fi eliberate în Ucraina. ”Observăm, într-adevăr, o tendinţă de creştere, însă nu doar a permiselor falsificate, ci şi a altor documente auto. 

Am identificat documente false care proveneau din Ucraina, Republica Moldova, Cipru sau Italia”, declara subcomisarul Mihai Şoric, şeful Serviciului Rutier al Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, citat de Adevărul.

Acesta explica și faptul că din cauza conflictelor armate din anumite zone ale Ucrainei, precum Donbass, autoritățile de acolo nu pot confirma cu exactitate dacă permisele auto verificate sunt veridice sau false.

Cât costă un permis fals obținut în Ucraina și de ce unul valabil e greu de luat

Potrivit aceleiași surse, costul pe care românii îl plătesc pentru a avea un permis auto fals de Ucraina este undeva între 600 și 800 de euro.

Polițiștii din zona de nord-est a României au povestit că mulți dintre cei prinși cu documente de Ucraina nu aveau cum să le obțină acolo, de fapt, pentru că nu dețineau pașapoarte, necesare pentru a intra în țara vecină.

Pentru ca un cetățean străin să poată da de permis în Ucraina are nevoie să fie înregistrat legal pe teritoriul acestui stat, adică să aibă permis de ședere. Examenul auto durează undeva la două luni și prevede probe practice și teoretice. 

Cum arată mașina lui Florinel Coman și ce riscă ”perla” lui Gigi Becali

Galerie Foto

Florinel Coman conducea un Audi A7 55 TFSI quattro estimat la circa 50.000 de euro SH, în momentul în care a fost tras pe dreapta.

Mașina fotbalistului atinge 100 de kilometri/ oră în circa 6,5 secunde și are în jur de 200 de cai putere. Acum, ”perla” lui Gigi Becali riscă să meargă chiar la închisoare. Potrivit legii, conducerea fără permis se pedepsește cu închisoare cu executare de la unu la cinci ani. 

La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km/h autoturismul marca …. cu nr . ….

În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identității conducătorului auto s-a stabilit că se numește Coman Florinel Teodor, de 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist, a fost informaţia care a explodat în mediul online luni seară.

Etichete: florinel coman , permis florinel coman , permis ucraina


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

Xavi a luat decizia în mai puțin de 24 de ore, după ce Barcelona l-a pus să-și dea afară propriul frate

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Mihai Stoica a spus ce urmează pentru FCSB, după ce a devenit campioană

Citeşte şi

Reacția lui Florinel Coman, după ce FCSB și-a adjudecat titlul la meciul cu Farul

Exclusiv Vin după Florinel Coman în România: urmează negocierile decisive! Gigi Becali are cu totul alt plan

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”