Adrian Mititelu și fiul său / Foto: Instagram Adrian Mititelu Jr

Câți bani a investit familia Mititelu în U Craiova 1948. “Am avut patru ani de sărăcie”

articol scris de Digi Sport
28.05.2022, 20:53
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

U Craiova 1948 s-a clasat pe locul patru în play-out-ul Ligii 1, ediția 2021-2022. Conducerea clubului oltean are ambiții mari pentru sezonul următor.

Adrian Mititelu Jr: “Tata a băgat 35 de milioane de euro în fotbal”

Vineri, familia Mititelu a primit o veste bună. După un an și jumătate de închisoare, Adrian Mititelu va fi eliberat, după ce Curtea Constituțională a admis o excepție de neconstituționalitate.

Pe 5 noiembrie 2020, patronul U Craiova 1948 a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, în cazul transferului lui Mihai Costea.

Adrian Mititelu Jr a anunțat că are ambiții mari pentru sezonul următor. U Craiova 1948 țintește câștigarea unui trofeu.

Adrian Mititelu Jr a precizat și suma pe care a investit-o tatăl său în fotbal, în ultimii 18 ani.

"Orice patron din fotbal are probleme cu fanii, oricâți bani ai băga. Dacă iei 10 ani la rând campionatul și al 11-lea termini pe locul 4, sau pe locul 10 cum sunt eu în momentul de față, e dezastru. Eu sunt mulțumit că am scăpat de baraj, dar zic că echipa merită mult mai mult. Tata nu e mulțumit, el își dorea un trofeu. La câți bani a investit și câți ani a pierdut în fotbal, ar fi păcat să nu ia. Câteodată trebuie să te mulțumești cu puțin.

Pe tata nu l-am văzut să plângă, este un bărbat foarte puternic, dar este emotiv. Eu plâng pe ascuns, am momente când mă descarc, dar nu sunt genul plângăcios. Din 2004 încoace, tata a băgat 35 de milioane de euro în fotbal, e pasiunea lui, dar eu zic că deja e viciu, nu mai e pasiune. Viața lui e fotbalul, mai presus de orice. Nu se lasă, e foarte ambițios, foarte orgolios. El, la 7-8 ani, se ducea din satul lui, pe jos, la meciuri, nu se gândea că o să ajungă patron.

Am avut vreo patru ani de sărăcie. Și din cauza FRF când ne-a dezafiliat în 2011, și din cauza patronului celeilalte echipe din Craiova, am avut patru ani în care toată familia mea am trăit cu 3.000 de euro pe lună. Toți! E foarte puțin pentru șase persoane. A fost o sărăcie forțată de împrejurări, nu pentru că am fi făcut noi ceva greșit în afaceri. Ne-au fost contestate niște terenuri", a spus Adrian Mititelu Jr, în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

Adrian Mititelu i-a decis viitorul lui Nicolo Napoli, după ce U Craiova 1948 a terminat pe 10 în Liga 1

Nicolo Napoli a semnat un contract până în această vară cu U Craiova 1948, iar viitorul său a fost unul incert în ultima perioadă.

Cu toate acestea, Adrian Mititelu a decis să îi propună prelungirea contractului tehnicianului italian, iar negocierile vor avea loc în perioada următoare. Totodată, U Craiova 1948 le-a oferit un nou angajament și mai multor fotbaliști importanți.

Fotbal Club Universitatea 1948 anunţă faptul că, în cursul acestei săptămâni, au fost activate clauzele de prelungire ale contractelor pentru următorii jucători: Răducu Mogoşanu, Lorenzo Paramatti, Dominik Kovacic, Jeremy Huyghebaert, Vlad Achim, Claudiu Bălan, William Baeten, Benjamin Van Durmen, Andrea Compagno, Samuel Asamoah, François Marquet, Ionuț Zanfir.

În ceea ce îi priveşte pe ceilalţi jucători ale căror nume nu au fost menţionate mai sus, aceştia se află în continuare sub contract cu clubul nostru.

De asemenea, tehnicianului italian, Nicolo Napoli, i-a fost propus un nou contract iar negocierile urmează să se finalizeze până la data reunirii lotului”, se arată în comunicatul emis de U Craiova 1948.

Etichete: liga 1 , adrian mititelu , craiova , mititelu , u craiova 1948


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Video Adrian Mititelu junior a intrat în vestiar după FCU Craiova - ”U” Cluj

Foto Adrian Mititelu Jr. a ieșit din spital și nu a stat pe gânduri! Unde a fost surprins fiul patronului de la FCU Craiova

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”