Gigi Becali / Foto: Profimedia

CCA l-a delegat la meciul Oțelul - FCSB pe arbitrul contestat de Gigi Becali: "Să nu ni-l mai dea"

articol scris de Digi Sport
28.07.2023, 18:12
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

FCSB va juca sâmbătă, 29 iulie, de la ora 21:30, în direct pe Digi Sport 1, contra celor de la Oțelul Galați, în etapa cu numărul 3 din SuperLiga României.

Iulian Dima va conduce partida Oțelul - FCSB

La meciul de la Galați, CCA a decis să-l trimită pe Iulian Dima (44 de ani). Acesta va fi ajutat la cele două tușe de Mircea Orbuleț și Florin Pucheanu, arbitru VAR e Horia Mladinovici, iar arbitru AVAR Bogdan Gheorghe.

Iulian Dima este o mai veche cunoștință a lui Gigi Becali. În trecut, despre cei doi s-a scris că ar avea o legătură de rudenie, însă acest lucru a fost infirmat de patronul FCSB-ului.

Totodată, afaceristul din Pipera cerea în mod public, la începutul anului 2020, ca arbitrul să nu mai fie delegat la vreun meci de-al echipei sale.

”Dincolo de evoluția jucătorilor noștri, foarte slabă, noi am avut 11 metri. Dacă o boxează, ce mai discutăm atât? Eu nici nu-l vreau pe Dima, ăsta. Nici nu-l cunosc. El, din cauza asta, arbitrează împotriva noastră, ca să nu mai zică lumea că ar exista nu știu ce relație.

Să nu ni-l mai dea pe Dima! Nu-l mai vreau la meciurile FCSB-ului. S-a spus că nu știu ce grad de rudenie ar avea el cu mine. Doamne Ferește! N-am niciun grad de rudenie cu el, nici nu-l cunosc.

Știu că e machidon și l-am văzut pe la înmormântări, dar nu am treabă cu el. Dacă-l dai pe Dima la meciurile FCSB-ului, îi e frică”, spunea Gigi Becali.

Dennis Man și arbitrul Iulian Dima, ipostază din timpul meciului FCSB - Clinceni 0-0, 10 februarie 2020 / Foto: Sport Pictures

FCSB poate băga "artileria" grea la meciul cu Oțelul! Reveniri importante în lotul lui Charalambous

Între cele două meciuri cu CSKA 1948 Sofia, din turul doi preliminar al Conference League, FCSB va evolua pe terenul celor de la Oțelul Galați.

Împotriva formației pregătite de Dorinel Munteanu, FCSB poate alinia, în sfârșit, primul 11 ideal. Din formula de start a lui Elias Charalambous ar putea face parte nou-venitul Vlad Chiricheș, dar și Damjan Djokovic, care a fost suspendat cu CSKA 1948 Sofia.

Totodată, în lotul roș-albaștrilor va reveni și Octavian Popescu, care a fost suspendat în primele două etape din SuperLiga.

Cum ar putea arăta FCSB la meciul cu Oțelul: Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic - Olaru, Șut, Djokovic - Băluță, Compagno, Coman

Chiar dacă are tot lotul valid la această oră, rămâne de văzut dacă Elias Charalambous va folosi cel mai bun prim 11, asta deoarece tehnicianul cipriot ar putea să menajeze anumiți fotbaliști pentru returul cu CSKA 1948 Sofia.

Etichete: otelul , gigi becali , iulian dima , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Citeşte şi

Ioan Ovidiu Sabău a rupt tăcerea, după ce Gigi Becali a anunțat că-l vrea pe Alex Chipciu la FCSB

Anunțul făcut de Florin Tănase, după ce a fost întrebat dacă semnează cu FCSB

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”