Deian Sorescu şi Steliano Filip / Foto: Sport Pictures

Foto Ce a făcut Deian Sorescu după ce a văzut reacția avută de dinamoviști în urma transferului la FCSB

articol scris de Digi Sport
14.01.2023, 22:35
  • Fotbal: FC Bihor - Ghiroda și Giarmata Vii, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Fotbal: Belgia - Muntenegru, miercuri, 21:30, DGS 1

Deian Sorescu (25 de ani) a semnat cu FCSB, formație pentru care va evolua sub formă de împrumut până la finalul actualului sezon.

  • Pentru transferul definitiv al lui Deian Sorescu, cei de la FCSB ar trebui să achite suma de un milion de euro, pe lângă cei 150.000 de euro stabiliți pentru împrumut.

Deian Sorescu a fost nevoit să-și blocheze comentariile din cauza fanilor lui Dinamo

La scurt timp după ce a fost anunțat oficial transferul lui la FCSB, Deian Sorescu a postat pe rețelele sociale o fotografie în tricoul vicecampioanei, cu mesajul: 

Privesc înainte la tot ceea ce urmează. Sper să putem realiza lucruri grozave împreună”.

Postarea a adunat mii de reacții și comentarii. Printre cei care au dorit să-i transmisă un mesaj de felicitări s-a regăsit și fostul său coleg de la Dinamo, Steliano Filip, actualmente legitimat în Ungaria, la Mezokovesd.

Fundașul stânga s-a mulțumit să înșiruie câteva emoticoane, pentru bunul său prieten.

Foto: Instagram@fcsb

A fost suficient pentru fanii dinamoviști ”să se aprindă”. Aceștia au început să-i lase comentarii lui Steliano Filip, legate de trecutul lor ca fotbaliști, din ce în ce mai agresive. Cei doi jucători au fost etichetați ca fiind ”niște dinamoviști fake”.

Pentru că situația se îndrepta către o direcție nedorită, Deian Sorescu a decis să șteargă toate comentariile și a dezactivat opțiunea de a mai lăsa comentarii la acea postare.

Deian Sorescu, la FCSB / Foto: Instagram@sorescudeian

Deian Sorescu, primul interviu la FCSB

Deian Sorescu a explicat cum a ajuns să semneze cu FCSB. Acesta se afla în același hotel cu elevii lui Mihai Pintilii, iar până la realizarea transferului a mai fost doar un pas.

Mă simt bine. Sunt nerăbdător să încep primul antrenament cu băieții. A fost ceva pe moment. Nu m-am gândit că aș putea face schimbarea asta în cantonament direct, dar mă bucur că am reușit să vin la o echipă mare, o echipă cu un istoric bogat.

Clar că nu mă așteptam (n.r. să ajungă la FCSB). Tot glumeam cu băieții. Îmi spuneau 'Hai, te mai așteptăm mult?'. A fost ceva pe moment, de la o zi la alta.

Pe plan profesional îmi doresc să am continuitate, iar pe plan cu echipa, vreau să luptăm acolo sus. E drum lung, mai sunt etape până la finalul sezonului regulat”, a spus Deian Sorescu, după ce a fost prezentat la FCSB.

În acest sezon, Deian Sorescu a jucat în 15 meciuri la Rakow, iar cel mai des a fost folosit în banda dreaptă, în sistem cu trei fundași centrali.

Etichete: dinamo , filip , sorescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Imagini șocante cu un prizonier ucrainean după doi ani de captivitate în Rusia. „Evocă cele mai întunecate pagini ale istoriei umane”

Autoritățile ucrainene au făcut publice fotografii șocante cu un prizonier de război ucrainean întors acasă după doi ani de captivitate în Rusia. Bărbatul, care făcea parte din echipa de pază a centralei nucleare de la Cernobîl, a fost luat prizonier în martie 2022 și eliberat după doi ani, la sfârșitul lunii trecute. Starea lui Roman Gorilik este deplorabilă, amintind de lagărele de concentrare naziste, potrivit autorităților ucrainene.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Ubioh bih se!”. Ce i-a spus Novak Djokovic soției, cu care s-a certat în timpul meciului de la Roland Garros

Oficial Cale liberă pentru transferul lui Horațiu Moldovan

L'Equipe a descris într-un singur cuvânt răspunsul lui Cristiano Ronaldo pentru Kylian Mbappe

Scene rar întâlnite: Novak Djokovic și-a ieșit din minți când a auzit ce i-a strigat soția din lojă

PSG nu se oprește: îi dă lui Kylian Mbappe lovitură după lovitură

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce lovitură: ofertă din Europa pentru Edi Iordănescu! Clubul important care-l vrea pe selecționerul României

Oficial Laszlo Balint, OUT de la Petrolul Ploiești!

Novak Djokovic, decizie radicală după accidentarea care l-a obligat să abandoneze de la Roland Garros

Transfer pentru UCL: Răzvan Lucescu vrea la PAOK un fost jucător de la Barcelona!

Citeşte şi

Fotbalistul de națională a cerut să plece de la Dinamo

Lovitură pentru Leverkusen! Fostul fotbalist al lui Dinamo, la un pas de Premier League

PEROZSofia Vergara, ședința foto din tinerețe care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Actrița a pozat nud printre boabe de cafea

FILM NOWFermecătoarea Dakota Fanning, la 30 de ani. Fostul copil minune al Hollywoodului a uimit cu apariția sa la premiera filmului „The Watchers”

Ionel Stoica răspunde, după ce Cornel Dinu l-a ironizat în privința sintagmei Generația de Aur! „Eu sunt Pacepa?” citeşte ştirea pe Prosport.ro

S-au aflat salariile jucătoarelor de la CSM București: Cristina Neagu încasează o sumă uriașă lună de lună citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalist român mort la doar 19 ani. Mesajul clubului de fotbal după tragica dispariție a lui Flavius Magraon citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Digi World

"Așteptări vs. realitate. Mă simt înșelată". A crezut că și-a închiriat cea mai frumoasă cameră cu vedere la mare, dar a rămas total dezamăgită

Digi Animal World

Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF