Denis Alibec, atacantul Farului / Foto: Facebook @Farul Constanța

Ce a spus Denis Alibec după ce a semnat cu Farul până în 2025

articol scris de Digi Sport
08.03.2023, 18:30
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Denis Alibec (32 de ani) a oferit prima reacție, după ce și-a prelungit contractul cu Farul Constanța până la finalul sezonului 2024/2025.

Denis Alibec a semnat cu Farul în vara anului trecut un contract valabil până la finalul actualului sezon, dar forma bună a atacantului i-a făcut pe cei de la Farul să-i propună un nou angajament, care a fost acceptat de vârful de atac.

Reacția lui Denis Alibec, după ce și-a prelungit contractul cu Farul

Denis Alibec a spus cum a fost convins să semneze un nou contract cu formația la care manager este Gică Hagi (58 de ani).

”(n.r. Ce te-a determinat să iei această decizie?) Ce să mă determine… oraşul, grupul, domnul Hagi. I-am promis că în România voi mai juca numai la Farul. Sper să joc mai bine decât am făcut-o anul acesta şi să reuşim să luăm campionatul.

Cred că se putea şi mai bine, mai ales că am pierdut puncte importante cu echipele mai mici, să zic aşa, dar important este meciul cu Rapid. Să luăm cele trei puncte şi să intrăm în play-off de pe primul loc.

Cu siguranţă va fi un play-off frumos, cu siguranţă toată lumea va da totul pe teren şi cred că vor fi meciuri foarte frumoase.

(n.r. Cu siguranţă vestea îi va bucura şi pe fani) Să sperăm că mă vor alături de ei şi după cum am spus, sper să fie cât mai mulţi alături de noi la fiecare meci”, a spus Denis Alibec, pentru site-ul clubului.

Cariera lui Denis Alibec

Alibec (32 ani), născut la Mangalia, este un produs al Centrului de copii şi juniori de la Farul Constanţa, club sub culorile căruia a şi debutat în Liga I, pe 27 septembrie 2008, într-o partidă cu Oţelul Galaţi (scor 1-1), notează Agerpres.

În cariera sa, el a mai evoluat pentru Inter Milano, KV Mechelen, Bologna, Astra Giurgiu, FCSB, CFR Cluj, Kayserispor şi ultima oară la Atromitos. Alibec este dublu campion al României, cu Astra Giurgiu (2016) şi CFR Cluj (2022), câştigător al Cupei României cu Astra Giurgiu (2014), fiind declarat fotbalistul român al anului în 2016.

Etichete: gica hagi , denis alibec , denis alibec farul , prelungire denis alibec


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

Antrenor pentru FCSB! Urmează întâlnirea decisivă pentru semnarea contractului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali nu s-a mai abținut după FCSB - CFR: ”Spune, bă, adevărul! Nota 2 pentru obrăznicie”

Video Faza serii! Gestul lui Joyskim Dawa, după ce un copil a izbucnit în plâns și i-a spus de unde a venit special pentru meci

Exclusiv Gigi Becali a făcut anunțul la finalul meciului FCSB - CFR: 500.000 € pentru Florinel Coman

Ange Postecoglou a dat verdictul, după cele 20 de minute jucate de Radu Drăgușin

Citeşte şi

Exclusiv ”A zis că dacă-i dau 20.000, vine la noi. Îi dau!” Gigi Becali pregătește primul transfer la FCSB

Costel Gâlcă a impus obiectivul înainte de Farul - Universitatea Craiova: ”Va fi un pas foarte important pentru noi!”

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fabulos: cum s-a prezentat Djokovic la antrenament după incidentul de ieri VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”