Mihai Stoica / Foto: Sport Pictures

Ce a spus Mihai Stoica, înainte de FCSB - FC Botoșani

articol scris de Digi Sport
23.02.2024, 17:51
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Mihai Stoica (58 de ani) a prefațat meciul FCSB - FC Botoșani, care se joacă duminică, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1.

Conducătorul de la FCSB a făcut un apel la suporteri și a evidențiat jocul Botoșaniului din acest an, de când antrenor este Bogdan Andone.

Mihai Stoica, înainte de FCSB - FC Botoșani

Pentru noi este extraordinar de important să fie suporterii la meciul ăsta. Unii se gândesc, își aleg meciurile, ‘Stai, că nu merg la meciul ăsta, că Botoșani e echipă slabă’.

Botoșani nu e echipă slabă. De când Bogdan Andone a ajuns acolo, Botoșani nu pierde. Se leagă de ultimele șanse de a rămâne în Liga 1 și, la cum joacă echipa, are șanse să rămână în Liga 1. Sper să rămână în Liga 1, dar fără puncte de la noi.

Trebuie mobilizare generală. Nordul sunt convins că va fi, dar e foarte bine să avem tribuna a doua plină. Nordul este inima, dar plămânii sunt tribuna a doua. Vă așteptăm pe toți.

Dacă se întâmplă ceva mâine la Iași (n.r. la Poli Iași - Rapid), să mărim distanța. Dacă nu, să rămână aceeași”, a declarat Mihai Stoica, într-un dialog cu Gheorghe Mustață, publicat de liderul galeriei FCSB-ului pe rețelele sociale.

Siyabonga Ngezena, incert pentru FCSB - FC Botoșani

Rămasă fără principala soluție pentru respectarea regulii U21, Alexandru Pantea, care s-a accidentat și pentru care sezonul s-a încheiat, FCSB are o mare problemă și în centrul defensivei.

unda trecută, cu ”U” Cluj, 0-0, în centrul defensivei au jucat Ovidiu Popescu și Siyabonga Ngezana, pentru că Joyskim Dawa a plecat în Franța pentru a fi alături de soția care tocmai a născut.

Camerunezul a revenit abia vineri în România și nu va prinde decât două antrenamente cu echipa înaintea jocului cu FC Botoșani, programat duminică, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1. În ciuda situației, va fi aproape sigur titular.

Nu este la fel de sigur că va reface cuplul de fundași centrali cu Siyabonga Ngezana, care a acuzat probleme medicale. Sud-africanul a părăsit înainte de termen antrenamentul de joi, iar vineri s-a pregătit separat, după cum a relatat Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, prezent la baza de pregătire vineri dimineață.

Siyabonga Ngezana este, astfel, incert pentru duelul cu FC Botoșani și există șanse ca Ovidiu Popescu să apară iar în centrul defensivei.

  • Vlad Chiricheș și Denis Haruț sunt în continuare indisponibili din cauza problemelor medicale

S-a refăcut Alexandru Băluță

Alexandru Băluță, și el indisponibil la meciul cu ”U” Cluj din cauza unor probleme de sănătate, s-a refăcut.

Atacantul s-a antrenat normal cu echipa și este apt de joc la duelul cu FC Botoșani.

Echipa probabilă a FCSB-ului pentru meciul cu FC Botoșani: Târnovanu - Antwi, Ov. Popescu, Dawa, Radunovic - Lixandru, Șut, Olaru - Oct. Popescu, Băluță, Coman

Etichete: mihai stoica , bogdan andone , fcsb fc botosani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Video Dan Șucu a făcut anunțul! Când va semna noul antrenor al Rapidului + Ce se întâmplă cu Lobonț: ”Îi mulțumim”

Citeşte şi

Mihai Stoica: ”Pleacă sigur!”. Campionul cu FCSB va juca tot în SuperLigă, după o răsturnare de situație

Foto FCSB revine oficial în Ghencea. Anunțul lui Mihai Stoica

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian