Emil Săndoi / Foto: captură Digi Sport

Ce l-a supărat pe Emil Săndoi chiar de ziua lui, deși Chindia a învins UTA cu 1-0

articol scris de Digi Sport
01.03.2022, 17:32
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Chindia a câștigat primul meci pe teren propriu după 10 etape, 1-0 cu UTA, însă Emil Săndoi, care a împlinit 57 de ani chiar în ziua meciului, a fost deranjat de un aspect.

Antrenorul târgoviștenilor nu a fost de acord cu omologul său de pe banca arădenilor, Ionuț Badea, care a spus că "a existat legea compensării".

Emil Săndoi: "Ca să fie o lege a compensării, trebuie să se mai greșească de vreo 10 ori în favoarea noastră"

"Am avut și puțin noroc, pentru că am întâlnit o echipă foarte bună. Nu întâmplător probabil că obiectivul lor a fost clasarea în play-off, din câte știu. E o echipă cu mulți jucători de valoare.

Noi am fost disciplinați, am avut noroc la unele faze, iar UTA a avut câteva faze clare. Dar trebuia să mai vină soarele și pe strada noastră, pentru că știți câte ghinioane am avut, câte greșeli s-au făcut împotriva noastră.

Nu! Ca să fie o lege a compensării, trebuie să se mai greșească de vreo 10 ori în favoarea noastră. Nu știu dacă a fost penalty, eram departe", a spus Emil Săndoi, deranjat că Ionuț Badea a declarat că "legea compensației" i-a ajutat pe târgovișteni să câștige.

Chindia ar putea să facă deplasarea degeaba pentru meciul următor, cel cu Gaz Metan Mediaș

În etapa viitoare, Chindia va întâlni Gaz Metan Mediaș, însă e posibil ca ardelenii să se retragă din campionat până la acea dată.

"Nu știu ce se întâmplă dacă se retrage Mediaș, se dau toate meciurile de până acum cu 3-0? Păcat că se întâmplă așa ceva. Eu cred că sunt echipe care au susținere financiare și care și-au făcut lot bun și în Liga 2, dar păcat că se întâmplă pentru că probabil nu s-a gestionat bine situația în campionatele trecute.

Când te întinzi mai mult decât ți-e plapuma, riști să ai probleme. Și eu mi-aș fi dorit la Chindia să fi păstrați toți jucătorii de sezonul trecut, cu care ne-am bătut la play-off. Campionatul ăsta e mai puternic. Probabil că nu ne-am fi bătut la play-off, dar probabil am fi avut mai multe puncte.

Conducere a stabilit o strategie, probabil nu avem resurse financiare ca să aducem mai mulți jucători ca să avem concurență pe posturi și trebuie să ne descurcăm cu ce avem.

Dar nu trebuie să se procedeze de maniera în care s-a procedat la alte cluburi care au intrat în colaps", a spus Săndoi.

După victoria cu UTA, Chindia a ajuns pe locul 11. Daniel Florea a adus succesul târgoviștenilor, dintr-un penalty pe care portarul l-a apărat în primă fază. Astfel, târgoviștenii pot merge acum să-l sărbărorească pe antrenorul care a împlinit 57 de ani chiar în ziua meciului.

"De ziua mea, gândurile mele sunt către meciul următor. Mâine, după antrenament, o să invit băieții la o masă, dar nu să sărbătorim, ci să stăm împreună. Sărbătorim după play-off", a explicat Săndoi.

VIDEO cu rezumatul meciului Chindia - UTA 1-0:

Etichete: emil sandoi , chindia uta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Farul - Sepsi 0-1, ACUM, Digi Sport 1. Safranko a deschis scorul la Ovidiu!

Șumudică, ofertat de U Cluj! Sabău: ”Știu că s-a luat legătura cu el!”

Exclusiv Dani Coman a lămurit totul: ce a răspuns când a fost întrebat dacă vine președinte la Rapid

Exclusiv Daniel Pancu a spus lucrurilor pe nume, după ce a văzut situația în care a ajuns Rapid: ”Sunt foarte trist”

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”