Cristi Săpunaru / Foto: Profimedia

Ce le-a transmis Cristi Săpunaru suporterilor Rapidului, după tăcerea galeriei de la meciul cu Farul

articol scris de Digi Sport
23.03.2024, 09:57
  • Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, miercuri, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, miercuri, 22:00, DGS 2

Suporterii giuleșteni au decis ca la meciul dintre Rapid și Farul, încheiat cu victoria constănțenilor, scor 1-2, să nu își încurajeze favoriții.

Galeria echipei a luat această decizie, după ce liderul suporterilor Liviu Ungurean, poreclit ”Bocciu” a fost arestat preventiv pentru 30 de zile într-un dosar privind constituirea un grup infracțional 

Cristi Săpunaru, mesaj pentru suporterii giuleșteni: ”Rapidul primează în fața tuturor!”

La o săptămână distanță de la meciul din Giulești, Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, a declarat că suporterii ar trebui să fie alături de echipă în orice moment.

De asemenea, Săpunaru a ținut să remarce faptul că în multe alte meciuri din SuperLigă suporterii altor echipe au folosit torțe sau alte materiale pirotehnice, dar nu s-au luat măsuri împotriva lor.

”Eu consider că suporterii Rapidului trebuie să fie alături de Rapid. Nu stau eu să spun dacă galeria și-a găsit momentul ideal sau nu, toți care venim în tribună trebuie să venim pentru Rapid.

Rapidul primează în fața tururor, indiferente că te numești Săpunaru sau altfel. Muncim și cântăm pentru Rapid pentru că echipa aceasta o iubim.

Dacă se ajunge să fie condamnat în timpul campionatului pentru torțe și astea când au fost nu știu câte meciuri în care au apărut torțe, fumigene, petarde.

Sunt chestii care deranjează fotbalul, dar ce să facem ? Nu vreau să fie cel care începe teoria conspirației, dar viața în tribună e altfel, nu sunt de acord să se arunce torțe dintr-o parte în alta.

Dar să aprinzi o torță la un meci să cânți pentru echipa ta... e părerea mea strict personală. Nu știu dacă pot spune că ne-a influențat sau nu.”, a declarat Cristi Săpunaru.

Aflat în arest, Liviu Ungurean a transmis un mesaj

La scurt timp după cele întâmplate, Liviu Ungurean a decis să transmită un mesaj întregii suflări rapidiste, chiar din arest. Concret, ”Bocciu” îndeamnă toții fanii Rapidului să susțină în continuare echipa lui Cristiano Bergodi.

"Salutare dragi Rapidiști,

Prin intermediul lui Gigi Corsicanu s-a luat legătura cu avocatul lui Liviu Ungurean, iar Liviu ne-a transmis că le mulțumește tuturor rapidiștilor că sunt alături de el, și face apel la toată suflarea rapidistă să fie alături de echipă, poate mai mult decât atunci când era el în peluză! Iar la meciul cu Farul și-ar fi dorit să audă galeria Rapidului până acolo unde este el reținut.

Nu vrea să lase galeria acum la greu, și speră la o decizie favorabilă și corectă din partea instanței. Are încredere atât în instanță cât și în Dumnezeu că totul se va clarifica, și la meciul cu Craiova își dorește să conducă galeria Rapidului așa cum a făcut-o până acum.

Liviu face apel la calm către toți rapidiștii, iar în cazul în care decizia instanței va fi defavorabilă, atunci se va lua o hotărâre în privința viitorului galeriei Rapidului.

Vom reveni cu detalii după decizia instanței!", a transmis pagina Visiniu.ro.

Etichete: rapid , suporteri , cristi sapunaru , liviu ungurean


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți

În ultimele zile, forțele ruse au ocupat în jur de 100 de kilometri de teritoriu ucrainean din regiunea Harkov; în estul Ucrainei, Rusiei i-a luat luni de zile ca să obțină aceleași rezultate, relatează BBC. „Nu a fost nicio primă linie de apărare. Rușii au intrat pur și simplu”, a spus un comandant din trupele speciale care au eliberat teritorii vaste în timpul ofensivei surpriză a armatei ucrainene din toamna anului 2022.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza

Exclusiv ”Cu mine vorbești cu 'domnul Rotaru', Iliuță!”. Mihai Rotaru, reacție arogantă la adresa lui Ilie Dumitrescu

Nu mai există dubii: Tottenham i-a decis viitorul lui Radu Drăgușin!

Cristi Tănase nu a stat pe gânduri, după ce soția a obținut ordin de restricție împotriva sa pentru 12 luni

Laurențiu Reghecampf a sunat-o pe Anamaria Prodan. Ce au decis cei doi. ”N-are sens”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Spaniolii l-au chemat pe Ianis Hagi la flash-interviu, după Real Madrid - Alaves! Reacția "Prințului"

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu l-a văzut pe Radu Drăgușin cu Manchester City și a dat verdictul

Cel mai bun cu Real Madrid! Nota lui Ianis Hagi, după ce a încercat să dea golul carierei pe Bernabeu

Dan Șucu a decis: Neil Lennon, noul antrenor al Rapidului!

Citeşte şi

Exclusiv Marius Șumudică, considerat "soluția ideală pentru Rapid"

Dan Petrescu l-a descris într-un singur cuvânt pe Dan Șucu

PEROZO fostă spioană rusă, despre strategiile neortodoxe adoptate pentru a-și manipula țintele: "Mi-am sacrificat corpul pentru misiuni"

FILM NOWCameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill

Edi Iordănescu a decis pentru EURO 2024! Câți fotbaliști neconvocați în preliminarii ia și cine e pe lista de urgență? citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cea mai proastă veste pentru Simona Halep. Ce s-a decis la Roland-Garros citeşte ştirea pe ziare.com

Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles

Digi World

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”