Dorin Rotariu și Valentin Gheorghe / Foto: Sport Pictures / colaj Digi Sport

Ce lovitură! Dorin Rotariu și Valentin Gheorghe, în negocieri cu o echipă din SuperLigă: ”Au promis”

articol scris de Digi Sport
26.08.2023, 23:39
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:00, DGS 1

  • Baraj SuperLiga: Mioveni - Botoșani, vineri, 20:00, DGS 1

Dorin Rotariu (28 de ani), liber de contract după despărțirea de Ludogorets, și Valentin Gheorghe (26 de ani), jucător care și-a reziliat de curând contractul cu FCSB, ar putea evolua la aceeași echipă din SuperLigă.

Dorin Rotariu și Valentin Gheorghe ar putea ajunge la UTA Arad

Ambii fotbaliști sunt pe lista celor de la UTA . Mircea Rednic, antrenorul ”Bătrânei Doamne”, a confirmat discuțiile cu cei doi și a transmis că, în cazul în care nu-și vor găsi un angajament în străinătate, îi așteaptă la Arad.

Sunt doi jucători care au promis că ne iau în considerare, nu că e sigur că vin la noi, așa cum s-a înțeles. E vorba de doi jucători români foarte importanți, Vali Gheorghe și Dorin Rotariu. Prefer să risc și să aștept până pe 31 august și dacă nu își găsesc ceva afară, atunci discutăm. Mi-au cerut să mai așteptăm 4-5 zile pentru a vedea ce soluții au în străinătate.

Cu Rotariu am și lucrat și l-am ajutat cu transferul la Club Brugge. Îl cunosc, dar având în vedere condițiile cu care era obișnuit în ultima perioadă își dorește să continue afară. Vali Gheorghe a fost în Turcia deja, cred că dacă era ceva interes, ar fi semnat deja. Dar, rămâne de văzut, îi așteptăm până la încheierea perioadei de transferuri din străinătate”, a transmis Mircea Rednic.

Dorin Rotariu a început fotbalul la Poli Timișoara, iar, în anul 2013, a ajuns la Dinamo, mai întâi sub formă de împrumut, iar, ulterior, ”Câinii” au achitat 1,1 milioane de euro în schimbul său. În 2017, Rotariu a semnat cu Club Brugge, iar Dinamo a primit pentru el 2,2 milioane de euro.

La Ludogorets, Dorin Rotariu a ajuns în vara anului 2021, liber de contract, după ce a trecut și pe la Mouscron, AZ Alkmaar și FC Astana. Acesta a mai jucat și la Atromitos.

  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Dorin Rotariu, potrivit Transfermarkt.

Vali Gheorghe a sosit la FCSB în toamna anului 2021, de la Astra Giurgiu. După doar un sezon petrecut în tricoul roș-albaștrilor, a mers în Turcia.

După un an, fotbalistul a făcut cale întoarsă către România și a revenit la FCSB, asta după ce Umraniyespor a decis să nu-i achite clauza de transfer definitiv.

  • 550.000 de euro este cota de piață a lui Valentin Gheorghe, conform Transfermarkt.

Etichete: mircea rednic , dorin rotariu , valentin gheorghe , transfer uta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev, timp de un an

O profesoară de liceu din Arkansas, care a apărut la o emisiune celebră în SUA după ce elevii i-au făcut o dedicație specială, va merge la închisoare pentru că a abuzat sexual de zeci de ori un copil.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

UEFA i-a transmis un mesaj lui Istvan Kovacs, după finala Europa League! Fanii au reacționat imediat

OUT! După ce a primit 6.000.000 € degeaba, a fost dat afară. Avea lumea la picioare, dar a ajuns să se drogheze

Gestul făcut de Xabi Alonso după umilința din finala Europa League. S-a dus direct la Istvan Kovacs

Veste pentru Horațiu Moldovan: ”noul Oblak” pleacă în Premier League pentru 40.000.000€

Foto Ce lovitură! A refuzat naționala României și a fost convocat de altă țară la EURO 2024

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Anunț categoric făcut de Gigi Becali despre Tudor Băluță

Acum e clar: Kylian Mbappe a cheltuit salariul pe un an și e gata de mutare! Unde va juca

Șefii lui ”U” Cluj, răspuns pentru Gigi Becali. Ce se întâmplă cu Alexandru Chipciu

A venit ”nota de plată” pentru Xavi. Ce sancțiune a dictat UEFA, după scandalul cu Istvan Kovacs

Citeşte şi

Oficial A început curățenia! Mircea Rednic a dat afară un jucător de la UTA Arad

A plecat după șapte meciuri de la FCSB, iar acum se antrenează în Liga 3. Care este planul său

PEROZLogodnica lui Jason Statham, val de reacții pe Instagram după ce a postat imagini nud din camera de hotel de la Cannes

FILM NOWAna de Armas, zâmbet dulce pe plajă. Actrița și-a etalat silueta într-o bustieră și fustă mini, în imagini de peste 1,6 milioane de like-uri. „Cât de frumoasă ești!”

Ce lovitură a dat Gigi Becali cu noul transfer de la FCSB: ”El și Rrahmani sunt între primii trei atacanți din România” citeşte ştirea pe Prosport.ro

S-a despărțit de iubit și își caută un partener de călătorie pentru o vacanță în Halkidiki. Ce pretenții are turista din România citeşte ştirea pe ziare.com

Amenzi de până la 15.000 de lei pentru șoferii care uită acest document. Se schimb legea în România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Digi Animal World

Șerpii provoacă panică în mai multe orașe din România. Jandarmii intervin pentru a-i îndepărta din mașini, pereți și scări de bloc