Planul lui Gigi Becali după transferul lui Dorin Rotariu la FCSB

Ce se ascunde în spatele transferului lui Dorin Rotariu la FCSB. Afacerea de milioane plănuită de Gigi Becali

14.11.2018, 23:53
  • Superliga: Farul - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Aston Villa - Liverpool, luni, 22:00, DGS 2

Gigi Becali a anunțat că negocierile transferului lui Dorin Rotariu la FCSB au intrat pe ultima sută de metri. Presa din Belgia susține că patronul roș-albaștrilor va plăti două milioane de euro pentru repatrierea jucătorului de 23 de ani. Eventuala venire a fostului dinamovist sub comanda lui Nicolae Dică implică și plecarea lui Harlem Gnohere, dacă ne luăm după declarația finanțatorului.

”Rotariu va juca vârf. Nu am terminat negocierile, dar mai degrabă, da, vine. Nu vreau să spun mai mult. Când nu mai vreau un jucător, dau de la mine 100.000 ca să plece”, a spus Becali, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Astfel, dacă Rotariu va fi adus contra a două milioane de euro, cu siguranță nu va fi doar rezerva ”Bizonului”. Pe de altă parte, vârful de 30 de ani a marcat 14 goluri în 19 meciuri, în toate competițiile, și nu ar accepta să fie a doua opțiune la FCSB.

Mai mult, dacă Gnohere ar sta pe bancă, atunci Becali nu ar mai putea să îl vândă, iar, ținând cont de vârsta acestuia, perioada imediat următoare e vitală pentru FCSB pentru a scoate profit o sumă frumoasă de pe urma ”Bizonului”.

Harlem Gnohere a intrat în vizorul arabilor

Gigi Becali susține că Harlem Gnohere este cel mai dorit jucător din lotul lui Nicolae Dică. Fotbalistul venit de la Dinamo pentru 250.000 de euro e la mare căutare la arabi, iar patronul vicecampioanei speră să obțină o sumă impresionantă, 7 milioane de euro.

"Am cerut 7 milioane pe el, e altă echipă decât s-a scris în presă, tot din Arabia. O să vedem acum, în iarnă, când încep transferurile. Risc să pierd campionatul, de aia am cerut atât de mult", a declarat Becali, la începutul acestei luni.

Odată cu venirea lui Rotariu, Becali nu ar mai risca să piardă titlul, dacă Bizonul va pleca. Rămâne doar de văzut dacă arabii sunt dispuși să plătească o sumă atât de mare pentru un jucător care în luna februarie va împlini 31 de ani. Pe de altă parte, ținând cont că i-a găsit înlocuitor, Becali ar putea să îi dea drumul lui Gnohere și pe o sumă mai mică. 

Harlem Gnohere, suspendat două etape

Nicolae Dică are timp să se obișnuiască cu absența lui Harlem Gnohere. Golgheterul campionatului a fost suspendat două etape după eliminarea din derby-ul cu Dinamo (1-1). Astfel, în urma deciziei Comisiei de Disciplină a FRF, Gnohere nu va putea evolua în partidele pe care FCSB le va disputa în deplasare la Poli Iaşi şi pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaş.

”Într-un fel, în particular așa, m-a dezamăgit Gnohere. N-ai de ce să faci asta. Aveam nevoie de el în următoarele meciuri. E lovitură clară. Dacă vrea Istvan să dea galben, nu spune nimeni nimic. Acum, că a dat roșu, e roșu. Am văzut reluările și e lovitură cu intenție”, a spus Gigi Becali, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”.

O trădează Dorin Rotariu pe Dinamo?

Dorin Rotariu a fost unul dintre favoriții Peluzei Cătălin Hîldan, în perioada 2013 - 2017, atunci când a evoluat pentru echipa din Ștefan cel Mare. Nepotul lui Iosif Rotariu a înscris 30 de goluri în cele 142 de meciuri adunate pentru Dinamo. Mai mult, el a spus în mai multe rânduri că nu va ajunge niciodată la rivala de-o viață.

”Nu m-ar tenta un transfer la Steaua. Niciodată nu aș merge acolo”, spunea Dorin, în 2016.

Dorin Rotariu a ajuns la FC Bruges în ianuarie 2017 de la Dinamo, când a fost transferat pentru 2.2 milioane de euro. Acesta are un salariu de 400.000 de euro pe an.

Etichete: gigi becali , dorin rotariu , transfer rotariu , harlem gnohere , transferuri fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
De ce a fost descalificat reprezentantul Olandei înaintea finalei Eurovision 2024

Olanda a dezvăluit noi informații despre incidentul care a dus la descalificarea lui Joost Klein de la Eurovision 2024, scrie The Independent.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Foto ”Mândră de tine”. A venit din Cipru pentru Elias Charalambous și a întors toate privirile în Capitală

Se știu meciurile de baraj! Când se vor disputa partidele de menținere/promovare

Video Dinamo a prins ”barajul”! Voluntari și FCU Craiova au retrogradat în Liga 2. Botoșani va merge și ea la meciurile de menținere/retrogradare

Exclusiv Viitorul antrenor al lui Dinamo, anunțat în direct

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Brutal! Adrian Mititelu a dat afară, în doar câteva ore, șase jucători și un antrenor de la FCU Craiova

Marius Șumudică, dispus să antreneze un an gratis la Rapid: ”Aș vrea să demonstrez ce pot face căpriorii”

Concluzia categorică a lui Pep Guardiola, înaintea duelului cu Tottenham, echipa lui Radu Drăgușin: ”Este evident”

Dani Coman s-a răzgândit și este așteptat să semneze: ”Este adevărat!”

Citeşte şi

Gigi Becali, anunț despre transferul lui Louis Munteanu: ”Am vorbit cu Gică”

Gigi Becali: "Îl iau antrenor! Vreau să retrogradez!"

PEROZIrina Shayk, apariție surprinzătoare după ce a făcut furori la MET Gala 2024. Cum a fost fotografiată pe străzile din New York

FILM NOWCameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill

Primele două transferuri de la Mititelu: Bauza, la CFR sau Rapid, și Baeten, la FCSB! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

PROFM Fosta lui Dorian Popa, fana ținutelor care-i arată formele voluptoase și bronzul. Babs, în fustă minusculă sau rochie cu spatele gol

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta lui Dorian Popa, fana ținutelor care-i arată formele voluptoase și bronzul. Babs, în fustă minusculă sau rochie cu spatele gol

Digi World

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea capodopera lui Da Vinci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”