Mihai Pintilii / Foto: Youtube@fmf.md

Ce urmează pentru Mihai Pintilii, după ce s-a prezentat la Școala de Antrenori din Moldova

articol scris de Digi Sport
27.06.2023, 11:35
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Mihai Pintilii (38 de ani) a mers în Moldova, acolo unde se pregătește să obțină licența A.

Mihai Pintilii va face "practică" la FCSB

În acest moment, Pintilii deține licența B, obținută tot în Moldova, însă fostul mijlocaș mai are de trecut prin anumite etape pentru a putea fi antrenor cu drepturi depline. 

Despre situația lui Pintilii, dar și a tuturor celor prezenți la Școala de Antrenori din Moldova, a vorbit Dănuț Oprea, directorul tehnic al Federației Moldovenească de Fotbal.

"Sunt standarde europene, standarde UEFA. Tot ce se face, se face conform acestor reguli. Nu ne grăbim, avem un an de zile la dispoziție în care vom învăța, vom face practică și vom folosi teoria pe care o învățăm aici.

Sunt 6 module de câte 3 zile. În cursul acestor zile, ei acumulează cunoștințe teoretice și vor lucra foarte mult în grupe. Vor schimba opinii, vor socializa și vor învăța ce înseamnă să fii antrenor de categoria A UEFA.

După aceea, vor merge în teritoriu, vor antrena acolo și vor fi monitorizați de tutori. Au o perioadă de o lună - o lună și jumătate în care trebuie să pună în practică ce au învățat în aceste module", a spus oficialul FMF.

Mihai Pintilii și Cristi Săpunaru, prezenți la Chișinău

După întreg scandalul creat din cauza faptului că nu deține licența PRO și nu a putut sta pe banca FCSB-ului ca principal, Mihai Pintilii a început cursurile în țara vecină. Fostul mijlocaș a oferit și câteva declarații la Chișinău, acolo unde a obținut în trecut și licența B.

"Cred că o să avem un curs de licenţă A foarte interesant din care vom avea de învăţat, cum am avut de învăţat şi la cursul precedent, de acum un an de zile, la licenţa B, din care chiar am avut de învăţat şi am progresat.

În continuare vom progresa, vom avea mult mai mult, pentru că ne vom axa pe seniori, exact ce ne trebuie nouă la licenţa A”, a spus Mihai Pintili, pentru fmf.md.

Tot la Chișinău a fost prezent și Cristi Săpunaru, iar căpitanul Rapidului a mers în Republica Moldova tot pentru obținerea licenței A.

"Am făcut licenţa B aici şi mi-a plăcut foarte mult şi vreau şi licenţa A. Îmi doresc foarte mult să continui mai departe aici”, a spus şi Cristi Săpunaru.

Etichete: mihai pintilii , superliga , fcsb , scoala de antrenori


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a urcat în studio și a dezvăluit dialogul cu soția, care l-a convins să revină după patru ani: ”Luminița, Luminița”

Real Madrid a început discuțiile pentru starul de 110.000.000€

Foto Darius Olaru n-are dubii: a spus cine a câștigat ”duelul outfit-urilor” și i-a descris ținuta în două cuvinte

Impresarul lui Luka Modric a dat peste cap totul

Citeşte şi

Dinamo - UTA, Voluntari - U Cluj, Oțelul - Botoșani, Poli Iași - Petrolul, FCU Craiova - Hermannstadt, LIVE VIDEO, 21:30. Finalele pentru salvare

Video Darius Olaru a oferit declarația serii, iar apoi s-a dat de gol fără să vrea despre viitorul la FCSB

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”