Narcis Răducan/ Foto : Captură Digi Sport

Cedează nervii la FCSB: doi jucători implicaţi într-o altercaţie! Anunţul lui Narcis Răducan

20.08.2019, 09:10
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

FCSB traveresează o criză profundă după 4 eşecuri la rând în campionat, iar tensiunea îşi pune amprenta şi asupra jucătorilor. Narcis Răducan a dezvăluit la Fotbal Club un incident care dovedeşte cât de încordată este situaţia în interiorul echipei.

"Am avut o şedinţă mai lungă ulterior, am discutat ce lucruri trebuie îndreptate. Am activat un regulament de ordine interioară, e normal într-un club de fotbal să fie disciplină", a spus Narcis Răducan.

Gnohere şi Ovidiu Popescu au fost despărţiţi de colegi

Doi dintre jucătorii de bază s-au luat la harţă în timpul unei şedinţe de pregătire - Harlem Gnohere şi Ovidiu Popescu au avut nevoie de intervenţia colegilor pentru a fi despărţiţi. 

"Nu s-au luat la bătaie şi nici nu a fost în vestiar. S-au încins puţin spiritele la antrenament. S-au spus câteva vorbe şi s-au împins puţin. A fost de galben. A fost o altercaţie între "Bizonul" şi Ovidiu Popescu.

Noul oficial al roş-albaştrilor consideră că nu e cazul ca jucătorii să fie pedepsiţi.

"Nu vor fi sancţionaţi, pentru că nu a fost ceva serios. Regulamentul de ordine interioară a fost semnat, primul care a făcut-o a fost chiar căpitanul Pintilii", a precizat Narcis Răducan la Fotbal Club.

FCSB are un program infernal

Pentru FCSB urmează dubla cu Guimaraes, din play-off-ul Europa League. Dacă vor să acceadă în grupe, roș-albaștrii vor trebui să treacă de portughezi, însă Narcis Răducan nu vede cu ochi buni duelul cu portughezii.

Măsurile vor fi luate urgent de FCSB, iar în pericol este și antrenorul Vergil Andronache

"E în pericol și această dublă cu Guimaraes, am văzut că au făcut egal cu Boavista. E mult superioară față de fostul adversar.

Se pot schimba foarte multe, dar nu obișnuiesc să dau verdicte la 10 minute după meci, deciziile trebuie luate profesionist, nu impulsiv. Am mai trecut prin astfel de momente, nu se termină lumea, important e să lucrăm în echipă, să fim inspirați.

Era greu să scoți echipa din impas. Aici avem de toate din punct de vedere material, dar nu e de ajuns să faci performanță, trebuie sa fii inspirat și în ceea ce înseamnă comunicare și altele. Dar veți vedea că lucrurile se vor schimba imediat. Dacă se va ajunge la această concluzie, vom schimba și banca tehnică, nu e nimic nou, dar se va lua decizia impreună", a precizat Răducan.

FCSB se află pe locul 11 din 14 echipe, cu o victorie, o remiză și 4 înfrângeri și golaveraj 7-12.

Etichete: narcis raducan , vitoria guimaraes , harlem gnohere , ovidiu popescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Universitatea Craiova - FCSB 1-0, ACUM, DGS 1. Raul Silva a deschis scorul pentru olteni

Pep Guardiola nu a ezitat nicio secundă, după ce a fost trecut pe lista lui Bayern

Plecat de la FCSB, Ianis Stoica a anunțat echipa la care va juca în sezonul următor

Oficial Chelsea ”a demis” un antrenor în Premier League: OUT după 5 ani!

Citeşte şi

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”