Ovidiu Hațegan, în discuții cu jucătorii CFR-ului / Foto : Sport Pictures

Video Exclusiv CFR Cluj a înființat "poliția arbitrajului" și continuă lupta cu Hațegan: "Nu a existat nici măcar o greșeală pro-CFR"

articol scris de Digi Sport
03.05.2021, 16:51
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

CFR Cluj l-a atacat în mod public pe arbitrul Ovidiu Hațegan, acuzând faptul că cel mai bine cotat "cavaler" din România încearcă să dezavantajeze campioana en titre.

În cadrul emisiunii Liga Digi Sport, Marius Bilașco a vorbit despre reacția pe care CFR Cluj a avut în cazul lui Hațegan, împotriva căruia ardelenii au depus memoriu la CCA. Șeful departamentului de scouting din Gruia a dezvăluit că CFR a înființat un departament care analizează prestațiile arbitrilor din Liga 1: "Am ajuns în situația în care am făcut această analiză, avem un departament care urmărește fiecare arbitraj pe care îl avem și fiecare arbitraj al echipelor cu care ne aflăm în lupta pentru titlu.

Urmărim maniera, stilul de arbitraj, și contabilizăm ce se întâmplă. După ultimul meci cu Craiova, în care noi am invocat cele două faze discutabile, am fost analizați pe toate părțile și toată lumea ne-a criticat. Am răbufnit pentru că știam ce se întâmplase în ultimul an cu Ovidiu Hațegan la centru.

Marius Bilașco: "În momentul în care ajungi să discuți mai mult de arbitraj decât de fotbal, este o problemă"

Există greșeli, la finalul unui sezon vezi că fiecare echipă a avut greșeli pro și contra, dar în cazul nostru, cu Hațegan, nu avem nici măcar o greșeală pro-CFR Cluj în ultimul an și jumătate. În momentul în care ajungi să discuți mai mult de arbitraj decât de fotbal, este o problemă. În play-off-ul campionatului trecut noi am avut numai greșeli contra.

Și am avut mult de suferit în acel play-off. Poate lumea s-a săturat de CFR și am ajuns în această situație. În analiza noastra mai este un arbitru care are doar patru greșeli destul de grave împotriva noastră, nu o să vă spun numele, dar văzând aceste lucruri pe care noi le contabilizăm începi să-ți pui anumite semne de întrebare.", a spus Bilașco, în emisiunea Liga Digi Sport.

Ovidiu Hațegan și Istvan Kovacs sunt cei doi centrali din România care vor arbitra la Euro 2020.

VIDEO CFR Cluj a înființat "poliția arbitrajului" și continuă lupta cu Hațegan: "Nu a existat nici măcar o greșeală pro-CFR"

 

FCSB - CFR Cluj LIVE VIDEO, 20:30, Digi Sport 1

FCSB - CFR Cluj, partidă din runda a cincea a play-off-ului Ligii 1, se dispută astăzi, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

FCSB a pierdut primul loc, după eșecurile înregistrare contra lui Sepsi (1-2) și Universitatea Craiova (0-2). Formația lui Toni Petrea are 39 de puncte și se află pe poziția secundă, la două lungimi în spatele liderului CFR Cluj și la două peste Universitatea Craiova.

Derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj va fi condus la centru de Radu Petrescu, a anunțat Comisia Centrală a Arbitrilor. Arbitrul de 38 de ani va fi ajutat de o brigadă din care mai fac parte asistenții Mircea Mihail Grigoriu și Ciprian Florin Danșa, în timp ce Andrei Antonie va fi rezervă, iar Alexandru Deaconu observator.

Alegerea CCA vine după ce cei doi ”centrali” favoriți pentru a conduce un meci cu o miză imensă în lupta pentru titlu, Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan au fost contestați de FCSB, respectiv CFR Cluj.

Etichete: marius bilasco , ovidiu hategan , meciuri cfr cluj , conducere cfr cluj , liga digi sport , ovidiu hategan cfr


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica. ”Trăiești o mare dezamăgire”

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Citeşte şi

Exclusiv Marius Avram, după ce Hațegan i-a dat doar galben lui Homawoo: ”Nu ăsta e motivul” / ”S-a lăsat influențat”

Ovidiu Hațegan a rupt tăcerea după ce i-a dat doar galben lui Josue Homawoo, care l-a trimis în spital pe Luca Mihai

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”