Gică Hagi și Dan Petrescu / Foto: Sport Pictures

News Alert CFR Cluj, anunț final în privința lui Dan Petrescu! Mesajul lui Cristi Balaj

articol scris de Digi Sport
19.12.2021, 12:57
  • La Liga: Las Palmas - Real Betis, joi, 20:30, DGS 4

  • La Liga: Almeria - Barcelona, joi, 22:30, DGS 1

Preşedintele clubului CFR Cluj, Cristian Balaj, a declarat, duminică, pentru AGEPRES, că rămâne consecvent în ceea ce îl priveşte pe antrenorul Dan Petrescu, ofertat de FRF pentru preluarea postului de selecţioner al României, precizând că în cazul în care va fi achitată clauza de reziliere a contractului tehnicianului, nu se va putea opune plecării acestuia.

"S-a discutat situaţia în cadrul clubului şi Dan Petrescu este dorit în continuare la CFR, pentru că ne dorim să dezvoltăm proiectul început împreună. De vreme ce există o clauză de reziliere, noi nu ne putem opune ca ea să fie achitată. În rest, din punctul meu de vedere, nu s-a schimbat nimic, rămân consecvent legat de acest subiect", a declarat Balaj.

Cristi Balaj, anunț final în privința lui Dan Petrescu: "Dacă se achită clauza nu ne putem opune"

Preşedintele Federaţiei Română de Fotbal a anunţat marţi că nu va achita clauza de reziliere a contractului dintre Dan Petrescu şi clubul CFR Cluj pentru ca antrenorul să poată prelua funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României, el explicând că FRF nu o va face niciodată, indiferent de numele antrenorului. El a precizat că Dan Petrescu ar urma să anunţe luni dacă acceptă oferta primită din partea federaţiei.

Oficialul grupării clujene a precizat că motivul pentru care îşi păstrează poziţia în acest caz este legat de eventualele speculaţii privitoare la o înţelegere între CFR Cluj şi FRF dacă ar apărea greşeli de arbitraj în viitor.

"Gândiţi-vă ce s-ar întâmpla în situaţia în care CFR Cluj ar decide să renunţe la clauza de reziliere a contractului antrenorului? La prima greşeală de arbitraj în favoarea CFR-ului, imediat ar apărea discuţii. S-ar spune că a existat o înţelegere între noi şi federaţie. Deci noi nu facem decât să protejăm clubul pentru eventualele speculaţii care ar putea apărea. Şi ar fi inevitabil", a adăugat preşedintele grupării ardelene.

Balaj a afirmat că a acceptat postul de preşedinte al clubului CFR Cluj fiind influenţat şi de discuţiile pe care le-a avut cu tehnicianul Dan Petrescu privitor la viitorul echipei.

Cristi Balaj: "E normal ca Dan Petrescu să îşi dorească să fie selecţioner"

"În rest, lucrurile sunt foarte simple, e normal ca FRF să îl dorească pe Dan Petrescu, un antrenor de valoare, dar să nu uităm că el este şi un om de cuvânt. Eu am venit la CFR Cluj şi în urma discuţiilor cu Dan Petrescu. E normal ca Dan Petrescu să îşi dorească să fie selecţioner. Dar, în situaţia în care am fi de acord să renunţăm la clauza de reziliere, la prima greşeală de arbitraj în favoarea lui CFR Cluj, am expune nu numai clubul, ci şi Federaţia", a mai spus Balaj.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat, marţi, că până la data de 20 decembrie singura variantă de selecţioner cu care lucrează FRF este Dan Petrescu, tehnician aflat în prezent sub contract cu CFR Cluj.

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi (40 de ani), a anunţat, la 14 noiembrie, într-o conferinţă de presă, că nu va mai continua la conducerea primei reprezentative după ratarea calificării la barajul pentru Cupa Mondială din 2022.

Rădoi a preluase funcţia de selecţioner la 26 noiembrie 2019, post rămas vacant după plecarea lui Cosmin Contra. Contractul lui Mirel Rădoi a expirat la 30 noiembrie 2021.

VIDEO Dani Coman este convins că Dan Petrescu va rămâne la CFR Cluj

Etichete: frf , dan petrescu , cristi balaj , antrenor cfr cluj , selectioner romania , razvan burleanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Bărbatul omorât în bătaie de doi tineri de 16 și 20 de ani lângă Parcul Crângași a încercat să apere două fete

Bărbatul de 46 de ani care a fost omorât de doi tineri, de 16 și 20 de ani, lângă Parcul Crângași din București, a încercat să apere două fete, fiicele iubitei lui, care îl însoțeau.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat peste 100 de minute cu Manchester City

Nu mai există dubii: Tottenham i-a decis viitorul lui Radu Drăgușin!

Video Ce a spus Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin chiar pe gazon, imediat după meciul cu Manchester City

Radu Drăgușin i-a făcut pe spanioli să exclame ”Incredibil! Inexplicabil!” în meciul cu City. Reacția lui spune totul

Foto Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Posibilii adversari ai Corvinului în preliminariile Europa League, după câștigarea Cupei României

Exclusiv Mircea Lucescu a reacționat, după ce Corvinul a câștigat Cupa României: ”În primul rând, e mulțumită lui”

Fiorentina i-a stabilit un preț uriaș lui Louis Munteanu: atacantul, dorit de Gigi Becali la FCSB

Ce le-a spus Răzvan Lucescu grecilor, după ce a umilit-o pe Panathinaikos și a ajuns la 90 de minute de titlu

Citeşte şi

Dan Petrescu a pregătit lista de achiziții pentru sezonul următor! Clujenii îl vor pe fotbalistul de 900.000 de euro

Oficial Jucătorul așteptat cu un salariu de 14.000€ la CFR Cluj a rămas liber de contract

PEROZKim Kardashian, cu părul blond și îmbrăcată într-o rochie mulată, un look în stilul Pamela Anderson, anii '90: „Babewatch”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice de relație citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Digi World

Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

Digi Animal World

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat