Francisc Dican, cel care va asigura interimatul la CFR Cluj cu Ovidiu Hoban / Foto: Captură Youtube CFR Cluj

CFR Cluj este la 10 puncte distanță de lider, dar nu dezarmează înaintea meciului cu Rapid

articol scris de Digi Sport
05.04.2024, 20:05
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Rapid - CFR Cluj este derby-ul rundei a treia din play-off-ul SuperLigii.

Partida se va dispută sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1, dar și pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport.

Francisc Dican a transmis că CFR Cluj încă speră la câștigarea campionatului

După ce Adrian Mutu și-a dat demisia de la CFR Cluj, conducerea clubului a decis că interimatul va fi asigurat de Francisc Dican și Ovidiu Hoban până la finalul sezonului actual.

La conferința de presă premergătoare partidei cu Rapid, Francisc Dican a explicat de ce a acceptat propunerea ardelenilor. Mai mult decât atât, Dican a transmis că CFR Cluj nu a renunțat încă la lupta la titlu.

”Clipele frumoase petrecute la CFR m-au făcut să accept această propunere. Marți sau miercuri a semnat Ovidiu (n.r. Hoban), mi-a spus despre ce este vorba și am acceptat. Contractul este valabil până la sfârșitul campionatului.

Vom lua deciziile împreună. După cutremurul de marți era normal ca echipa să aibă un șoc. A trebuit să reparăm ce a fost la Hunedoara. Sunt opt finale pe care trebuie să le câștigăm”.

Doar miercuri la antrenament. Ioan Varga a vorbit în fața echipei. Am dat mâna și am discutat. Încă nu știm dacă vom schimba sistemul de joc. Ne vom gândi. La fotbal nu contează sistemul, doar dinamica jucătorilor și cum îi așezi în teren.

Știu că am ajuns la un club care în ultimii 10-15 ani a câștigat cele mai multe titluri în România. Cred că e de la sine înțeles că trebuie să câștigi atunci când ajungi aici.

Nu se pune problema să fi renunțat la campionat. Atât timp cât există șanse matematice, ne luptăm.”, a spus Francisc Dican, la conferința de presă premergătoare meciului.

Clasament Play-off SuperLiga

Clasamentul din play-off / Foto: Digi Sport

Cristiano Bergodi: ”Mai sunt 24 de puncte la dispoziție. În fotbal se poate întâmpla orice”

Cristiano Bergodi a susținut că, în acest moment, Rapid se află la distanță mare (10 puncte) în clasament față de FCSB (ocupanta primului loc) și că giuleștenii se gândesc acum doar ”să se infiltreze” pe podium (”alb-vișinii” se află pe locul al 4-lea al play-off-ului). 

”(n.r. a scăzut presiunea la Rapid, având în vedere că se află la 10 puncte distanță de FCSB?) Nu știu dacă a scăzut presiunea, presiunea există întotdeauna la Rapid.

La Rapid trebuie să câștigi mereu. Noi ne gândim să intrăm pe podium, iar după vom vedea. Acum, nu putem să vorbim, cu tot respectul, despre FCSB, când este așa departe, la 10 puncte.

Mi s-ar părea așa arogant. Mai sunt 24 de puncte la dispoziție pentru a încerca ceva. Primul meci e acum cu CFR, care este foarte important, după sunt alte meciuri directe.” a spus Bergodi, la conferința de presă.

Etichete: rapid , cfr cluj , adrian mutu , ovidiu hoban , francisc dican


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian e „incertă” după ce elicopterul în care se afla a „aterizat forțat”. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense erau în desfăşurare duminică după-amiază în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia pare că se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran difuzează rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Man. City - West Ham 3-1, DGS 1 / Arsenal - Everton 1-1, DGS2. Titlul se decide în ultima etapă

TREI titulari în premieră în acest sezon la FCSB. Un fundaș va fi atacant + Rapid, cu cel mai bun prim 11

Sabău a confirmat: fotbalistul de la FCSB vine la ”U” Cluj! Ce mesaj a avut pentru Chipciu și Nistor

Nota primită de Radu Drăgușin pentru evoluția din prima repriză a meciului Sheffield - Tottenham

Citeşte şi

Meciul din Serie A care i-a băgat în cont 800.000 de euro lui CFR Cluj

Posibilii adversari pentru CFR Cluj în preliminariile Conference League, după ce a terminat pe 2 în SuperLiga

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Caz șocant: Camila Giorgi e acuzată de furt! Fosta jucătoare de tenis a fugit cu mobila din casă și "a uitat" să achite chiria pe șase luni citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian