Exclusiv ”CFR Cluj, în dificultate fără Țucudean / FCSB, entuziasmantă de la mijloc în sus!”. Concluzia dinaintea derby-ului

14.04.2019, 00:05
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

CFR Cluj - FCSB sau meciul care poate decide, în mare măsură, lupta pentru titlu, a iscat un interes enorm. Cererea de bilete a depășit deja capacitatea stadionului ”Dr. Constantin Rădulescu”, ambii antrenori au pregătit cu minuțiozitate partiturile, în timp ce oamenii de fotbal au disecat ambele loturi înaintea duelului care va fi prezentat pe larg la Digi Sport. Despre acest derby a vorbit și un om extrem de avizat, chiar dacă nu este prezent des în mass-media.

Massimo Pedrazzini (61 de ani), fost antrenor al roș-albaștrilor, acum liber de contract, crede că CFR Cluj va avea o problemă dacă nu se va putea baza pe golgheterul George Țucudean (27 de ani) în meciul de duminică seară. Italianul a mai spus că, dacă vor să câștige campionatul, atunci FCSB trebuie să plece cu toate punctele de la Cluj.

CFR Cluj este o echipă în fața căreia noi ne-am descurcat bine, când eram eu acolo. Acolo făceam egal iar acasă, ori făceam egal, ori câștigam. Acum, egalul o avantajează doar pe CFR Cluj. Dar, dacă FCSB vrea să câștige campionatul, atunci trebuie să se impună duminică”, a spus Pedrazzini, la Digi Sport.

Italianul a avut cuvinte de laudă și la adresa lui Dan Petrescu. ”CFR Cluj este în dificultate, în momentul actual, din cauza lipsei lui Țucudean, Se simte mult absența acestui atacant. De ce spun asta? Știm foarte bine valoarea lui Dan Petrescu, dar când joci contra unei astfel de echipe mari, importante, ai nevoie de un jucător determinant acolo, în față”, a mai spus antrenorul.

Pedrazzini a spus și care este punctul forte al echipei lui Mihai Teja. ”FCSB este entuziasmantă de la mijloc în sus! Gnohere este în mare formă, marchează des. Și mai este un aspect. Oricine intră de pe bancă poate face diferența, contează mult asta!”, este concluzia la care a ajuns Massimo Pedrazzini, la Digi Sport.

CFR Cluj - FCSB, din etapa a 5-a a Ligii 1, ultima a turului din play-off, capitală în lupta pentru titlu, programată duminică, 14 aprilie, de la ora 21:00, în Gruia, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.
Meciul va fi transmis și în aplicația LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

CFR Cluj - FCSB | Mario Camora: "Dacă învingem în acest meci suntem 80% campioni"

CFR Cluj - FCSB | Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a declarat într-o conferinţă de presă, că dacă formaţia din Gruia o va învinge duminică pe FCSB, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 21:00, atunci are 80 la sută şanse să câştige un nou titlu de campioană.

''E un meci important pentru noi, iar dacă vom câştiga vom avea o şansă foarte mare la titlu, să zicem 80 la sută. Nu avem prime speciale. La un meci cu FCSB nu mai e nevoie să motivezi suplimentar jucătorii. Dacă bate FCSB, şi sper să nu se întâmple aşa, o să fim la egalitate de puncte, dar tot noi avem prima şansă'', a spus Camora.

''O să fie un meci foarte important pentru ambele echipe, dar cred că titlul nu se decide acum. E important să câştigăm, să avem o distanţă mai mare până la final. Cred că noi avem un avantaj mic din cauză că jucăm acasă, sper să vină mulţi suporteri, să ne ajute, să ne împingă spre victorie'', a mai spus fundaşul portughez în aceeași conferință de presă în care Dan Petrescu a ajuns, din greșeală, ținta glumelor.

Etichete: massimo pedrazzini , cfr cluj fcsb , program fcsb playoff , program etapa 5-a play-off


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

Darius Olaru nu are nicio îndoială despre Florinel Coman: ce a spus despre marcatorul golului cu CFR Cluj

Foto Florinel Coman s-a dus ”glonț” la fani, după CFR - FCSB: gestul mai puțin obișnuit pentru care a fost aplaudat imediat

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”