Marius Bilașco / Foto: Sport Pictures

Exclusiv CFR Cluj, reacție după tragerea la sorți: ”Pot există surprize!”. Programul din cantonament și transferurile pregătite

articol scris de Digi Sport
15.06.2021, 18:23
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

CFR Cluj a avut parte de o tragere la sorți facilă pentru turul întâi preliminar din Champions League, unde va juca împotriva echipei Borac Banja Luka, campioana din Bosnia.

Marius Bilașco, managerul sportiv al campioanei, a transmis, totuși, că partidele din tururile preliminare pot oferi și surprize.

Marius Bilașco, după tragerea la sorți pentru turul întâi preliminar din Champions League

Trebuie să ne concentrăm pe această partidă. În aceste tururi preliminare, pot există surprize, noi nu vrem să facem pași greșiți”, a declarat Marius Bilașco, la Liga DigiSport.

În această perioadă, CFR Cluj este deja în Austria, unde desfășoară cantonamentul din această vară, cu Marius Șumudică la conducerea tehnică. Marius Bilașco a anunțat că pentru campioană urmează și cinci partide de verificare, iar experiența noului antrenor principal constituie un mare avantaj pentru atingerea obiectivelor în stagiunea viitoare.

Noi suntem deja în Austria, în cantonament. Pregătirile merg bine, suntem în perioada de acumulare, urmează mâine un prim meci amical, apoi vom mai avea încă patru meciuri amicale. Sunt importante meciurile amicale.

Mâine jucăm cu o echipă din liga a treia a Austriei (n.r. FC Wells), apoi avem cu Ludogorets, Akademia Pușkaș, Dinamo Moscova și va mai fi unul cu o altă echipă din Ungaria (n.r. FC Ujpest). Marius Șumudică este un antrenor cu experiență, a câștigat trofee peste tot pe unde a fost, pentru noi este un punct forte”, a transmis Marius Bilașco,

Urmează alte transferuri la CFR Cluj

CFR Cluj a rezolvat până la plecarea în cantonament transferurile lui Rachid Bouhenna, Jonathan Rodriguez, Anas Tahiri, Denis Rusu și Daniel Paraschiv, dar Marius Bilașco a anunțat că în perioada următoare vor urma și alte mutări, Giedrius Arlauskis, liber de contract în prezent și Mihai Bordeianu, revenit la Al-Qadisiyah, de unde a fost împrumutat în a doua jumătate a stagiunii trecute, fiind două dintre ținte.

În perioada următoare încercăm să definitivăm lotul. Am avut o discuție cu Marian Copilu și cu Marius Șumudică pentru jucătorii care ar mai trebui să vină.

Clubul face tot ce se poate, unele lucruri chiar nu putem să le grăbim. Vacanța a fost foarte scurtă, jucătorii n-au pierdut foarte multe”, a spus Marius Bilașco.

Etichete: marius bilasco , transferuri cfr cluj , cantonament cfr cluj , borac banja luka


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv A intrat în direct la TV și a recunoscut. Dan Petrescu îl vrea președinte la CFR Cluj

”De ce FCSB?”. Marius Ștefănescu, enigmatic: ”Ce să fac, să mă pun rău cu patronul?”

La șase zile după ce a câștigat titlul, Darius Olaru a spus de la cine a primit cel mai emoționant mesaj

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

Citeşte şi

Obiectivele imediate trasate lui Dan Petrescu. ”Va fi directorul echipei”

Video Primul jucător de la CFR Cluj care și-a anunțat plecarea. ”Nu cred că voi rămâne la acest club”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”