CFR Cluj și-a prezentat echipamentul pentru noul sezon / Sursa foto: Youtube @CFR 1907 Official

Video CFR Cluj și-a prezentat oficial noul echipament principal pentru sezonul 2021/2022, folosit în Liga 1 și Conference League

articol scris de Digi Sport
14.09.2021, 20:21
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

CFR Cluj și-a prezentat marți seară, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a clubului, noul echipament principal pentru sezonul actual.

CFR Cluj și-a prezentat noul echipament principal pentru sezonul 2021/2022

Conform postării făcute pe pagina echipei din Gruia, echipamentul va fi folosit atât în Liga 1, cât și în Conference League, noua competiție lansată recent de cei de la UEFA.

"Începem grupele UEFA Europa Conference League în noul tricou VaporKnit lll! Începând cu luna octombrie, acesta va fi tricoul pe care băieții îl vor îmbrăca și în meciurile din Liga 1. De săptămâna viitoare tricoul va putea fi achiziționat din FanShop-ul CFR de la Tribuna 2.

Realizat din 100% fibră de poliester reciclată, noul tricou al campioanei României duce tehnologia Nike VaporKnit la un alt nivel privind capacitatea ridicată de uscare rapidă. Firele tricoului au fost concepute cu scopul de a combate agățarea lui și de a-l împiedica să devină mai greu datorită umezelii", a fost mesajul postat de campioană pe pagina de Facebook.

CFR Cluj a înregistrat prima înfrângere din actuala ediție de Liga 1, cu FC Botoșani. Reacție nervoasă a lui Dan Petrescu

Eșecul în premieră al campioanei României a coincis cu revenirea pe banca tehnică a lui Dan Petrescu. Antrenorul s-a arătat nemulțumit de arbitrajul lui Radu Petrescu, care nu ar fi acordat mai multe penalty-uri pentru CFR Cluj.

Petrescu crede că rezultatul este nemeritat și se arată nemulțumit de absențele din lot, cele mai importante fiind ale lui Billel Omrani și Denis Alibec.

"Nu putem spune că Botoșani a avut ocazii sau a dominat. Nu-mi aduc aminte decât de o ocazie a lor. În a doua repriză n-au ajuns la poartă. O greșeală mare de portar a făcut ca ei să câștige. S-au apărat pe două linii, au jucat cu spirit, cum joacă mereu. Ne-a lipsit și norocul azi și s-a văzut că absențele lui Alibec și Omrani sunt importante. Cei mai buni atacanți ai noștri n-au jucat.

Aș vrea să revăd niște faze. Au fost faze în careu de penalty, două, trei, dar o să fiu iar acuzat că cer penalty. De pe bancă așa mi s-a părut. Din păcate, VAR-ul nu o să vină în România nici în 2025. Degeaba sărim noi pe bancă. Dacă ar fi VAR, nici n-am mai avea de ce să sărim, am aștepta să vedem ce zice VAR-ul. Cred că e un rezultat mincinos. Rămâne tabela, scorul.

Plecăm în Cehia, un meci foarte greu, la fel ca și cel azi. Sunt cam de aceleași nivel echipele. Dacă nu recuperăm atacanții va fi foarte greu. Avem nevoie de ei să joace. Foarte dificil este. V-am spus de dinainte că sunt îngrijorat. Boateng e la debut, au revenit Culio, Bordeianu. La CFR, dacă nu câștigi, ai probleme. Trebuie să câștigăm următorul meci sau să facem un egal", a spus Petrescu.

Etichete: cfr cluj , echipament , tricou


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

Sorana Cîrstea a făcut anunțul: ”Capitol închis”. Imediat a rostit numele Simonei Halep

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii au restabilit egalitatea

Foto Imaginile spun totul: ce s-a întâmplat după scandalul lui Klopp cu Salah + Antrenorul a rostit doar câteva cuvinte

Citeşte şi

Reacția lui Gigi Becali, după ce a auzit că Risto Radunovic e dorit de CFR Cluj

Florin Prunea a cerut la națională un jucător după Craiova - CFR Cluj 0-1, iar acesta a venit cu replica

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale