Mike Cestor, fotbalistul lui CFR Cluj / Foto: Sportpictures

CFR Cluj trece la fapte. Negocieri cu doi fotbaliști importanți pentru prelungirea contractelor

articol scris de Mihai Alecu
09.01.2022, 19:54
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Liderul la zi al Ligii 1 vrea să înceapă anul în forță, iar, după rămânerea lui Dan Petrescu, acum conducătorii lui CFR Cluj s-au concentrat pe lotul de jucători.

După ce s-a despărțit de Tahiri și Culio, CFR Cluj vrea să se asigure că o să-și păstreze anumiți jucători de bază și din vară.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

CFR Cluj negociază prelungirea contractelor lui Mike Cestor și Bilel Omrani

Campioana României a început negocierile pentru prelungirea contractelor cu doi fotbaliști care au fost folosiți foarte des de Dan Petrescu, anunță Fanatik. Conform sursei citate, ardelenii i-au propus lui 15.000 de euro pe lună lui Mike Cestor pentru a-și prelungi înțelegerea, care expiră în vara anului 2022.

Universitatea Craiova este una dintre formațiile care s-a arătat interesată de serviciile fundașului central, care are timp limitat pentru a da curs ofertei conducerii lui clujene.

Celălalt fotbalist cu care CFR Cluj a început negocierile pentru un nou contract este Bilel Omrani, atacantul care a avut cele mai bune evoluții ale sale cu Dan Petrescu pe banca echipei.

Liderul Ligii 1 i-a propus o creștere salarială pentru noua înțelegere, de la 18.000 de euro la 20.000 de euro.

Bilel Omrani, întors din drum de CFR Cluj?

Startul anului 2022 a adus o informație conform căreia Bilel Omrani ar vrea să plece de la CFR Cluj. Totuși, se pare că lucrurile s-au mai limpezit, iar atacantul nu ar spune nu unui nou sezon în Liga 1, mai ales dacă noul contract o să-i fie pe plac. 

Florin Bratu, selecționerul României U21, consideră că plecarea lui Billel Omrani ar reprezenta o pierdere importantă pentru CFR Cluj.

Ar fi o pierdere imensă, e unul dintre cei mai importanți atacanți din România din ultimii ani. A avut o perioadă în care a marcat goluri importante, cu Celtic, când s-a vorbit că va fi transferat chiar la Celtic. Chiar au fost niște neînțelegeri între el și partea administrativă, pentru că el dorea să plece”, a declarat Florin Bratu, la Digi Sport.

În această iarnă, CFR Cluj se va despărți de Denis Alibec, căruia i-a adus deja înlocuitor, pe Sergiu Buș.

Etichete: cfr cluj , contract , bilel omrani , mike cestor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

10.000 de bilete vândute într-o singură oră! Anunțul făcut de Mihai Stoica despre meciul cu CFR Cluj

Fotbalistul de la CFR pe care Dan Petrescu îl dă afară. Ioan Varga a confirmat: ”Nu-l vrea”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă