Dennis Man, unul dintre cei mai iubiți jucători din lotul FCSB, salută galeria

”Chemăm suporterii!”. Dennis Man, mesaj special pentru fani, înaintea duelului cu CFR Cluj

18.12.2018, 18:02
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Anul fotbalistic 2018 în România se va încheia cu cel mai important meci al actualului sezon, FCSB - CFR Cluj, practic o luptă între vicecampioana și campioana sezonului trecut și între primele două clasate din acest campionat. După mai multe etape de exil, la Voluntari și la Pitești, roș-albaștrii vor reveni pe ”Arena Națională” și speră ca atmosfera să fie una aparte mai ales că întâlnirea se va disputa sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 20:00. În plus, la ora de start se anunță grade cu plus, astfel că vor exista toate premisele ca spectacolul să fie total. În acest sens, fotbaliștii antrenați de către Nicolae Dică (38 de ani) au făcut un apel către fani, pe care-i așteaptă în număr cât mai mare.

Prezent la o acțiune caritabilă, organizată chiar de clubul roș-albaștrilor la Centrul de Copii Casa Speranţei din Bucureşti, Dennis Man, printre altele, a vorbit și despre duelul cu garnitura lui Toni Conceicao

”Suntem focusați pe ultimul meci din acest an. Vrem să chemăm suporterii, să vină în număr cât mai mare și sigur împreună cu ei vom da totul. Suntem conștienți de importanța acestui meci și ne dorim ca la final să fim fericiți. Ca de obicei, jucăm fiecare meci la victorie , așa că același lucru se va întâmpla și sâmbătă”, a spus Man.

Cea mai mare dorință a lui Dennis Man, mijlocașul FCSB, pentru 2019

Mijlocașul FCSB, cotat de Gigi Becali la 100 de milioane de euro, conform clauzei eliberatoare pe care o are în contract, spune că a rămas cu picioarele pe pământ și că tot ceea ce-și dorește este să joace cât mai bine.

”Sunt fericit că se vorbește despre mine, dar important este să rămân concentrat pe ce am de făcut. Dacă-mi voi face treaba cât mai bine, atunci probabil va veni și un transfer. Dar, dorința mea cea mai mare pentru anul viitor, 2019, este aceea de a câștiga campionatul cu Steaua”, a mai spus Man.

Etichete: nicolae dica , dennis man , fcsb cfr cluj , suporteri fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Parma a promovat în Serie A, iar Dennis Man a avut doar două cuvinte de spus

Parma a promovat în Serie A! Echipa lui Pușcaș nu a putut să amâne sărbătoarea lui Dennis Man și Valentin Mihăilă

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă