Cosmin Contra la debutul pe banca lui Dinamo, în meciul cu Chindia / Foto: Sport Pictures

Video Chindia - Dinamo 1-0. Eșec pentru Contra la debut. Gazdele au ratat "ocazia anului", iar finalul a fost "de foc"

31.08.2020, 22:51
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Chindia Târgoviște - Dinamo s-a terminat 1-0 și i-a stricat lui Cosmin Contra debutul de la revenirea ca antrenor al "câinilor".

A avut ghinion și nou-venitul Achim, care s-a accidentat și a fost schimbat după mai puțin de 7 minute tot cu un nou venit, Janusz Gol. În minutul 33, Chindia a ratat una dintre cele mai mari ocazii ale anului în Liga 1, prin Yameogo.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Chindia - Dinamo 1-0. Debut cu eșec pentru Cosmin Contra

Dinamoviștii au replicat printr-o combinație frumoasă, însă arbitrul a semnalizat offside. În prelungirile primei reprize, dâmbovițenii au deschis scorul prin Daniel Florea, din pasa lui Thomas Diaz.

În repriza a doua, Janusz Gol a ieșit la rampă. A ieșit superb dintre trei adversari și l-a lansat pe Sorescu, însă acesta a tras mult peste poartă din poziție ideală. Apoi Thomas Diaz a ratat și el o oportunitate pentru dâmbovițeni, însă finalul a fost unul încins.

Chindia - Dinamo 1-0. Șerban a reușit un super dribling la ultima fază a meciului

Dinamoviștii au încercat să egaleze, dar Măgureanu a tras în blocajul lui Pițian, iar trei minute mai târziu, la poarta cealaltă, Neguț nu a ajuns la centrarea lui Yameogo.

În prelungiri, dinamoviștii au ratat prin Fabbrini, care a șutat în blocaj, însă cireașa de pe tort puteau să o pună cei de la Chindia, după ce rezerva Șerban a reușit un superdribling în fațalui Sin, însă a fost blocat de Ehmann. Chindia - Dinamo s-a terminat 1-0.

VIDEO cu rezumatul meciului:


Știrea inițială:

Meciul dintre Chindia Târgoviște și Dinamo poate fi urmărit, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

Cosmin Contra a preluat Dinamo în urmă cu cinci zile, iar astăzi este gata de primul meci din al doilea mandat al său pe banca formației din ”Ștefan cel Mare”. După 1-1 în prima etapă, cu Gigi Mulțescu pe bancă, dinamoviștii întâlnesc acum Chindia, o echipă care a pierdut în prima etapă, 0-1 cu Poli Iași.

Chindia - Dinamo, ora 21:00, pe Digi Sport 1. Emil Săndoi: ”Țin legătura cu antrenorii secunzi”

Dâmbovițenii au și alte probleme. Au șapte cazuri de COVID-19. Printre aceștia este și antrenorul Emil Săndoi.

”Nu știu exact ce să zic despre meci, dar eu cred că se joacă. Da, ar trebui să se joace conform noului protocol. Băieții, în afara celor depistați pozitiv, se pregătesc în continuare. Eu țin legătura cu antrenorii secunzi și pregătim meciul așa”, a declarat Emil Săndoi, pentru Digi Sport, în urmă cu două zile.

Cosmin Contra, despre noul Dinamo: ”Va arăta ca un club de primă ligă din Spania!”

”Am spus că mă voi întoarce la Dinamo numai cu un proiect foarte solid. Asta implică schimbare multor lucruri, în bine. Sperăm să readucem echipa Dinamo acolo unde îi este locul. Primul obiectiv este intrarea în play-off, iar în doi-trei ani vrem să fim o candidată serioasă la titlu.

Eu voi munci cât pot de bine pentru a transforma această echipă într-o echipă câștigătoare. Sper ca într-o lună de zile să vedem adevărata față a echipei Dinamo. Până atunci sper să avem rezultatele dorite de toți.

Dinamo va arăta exact ca un club de primă divizie din Spania, ca structură, management”, a spus Contra, în cadrul conferinței de presă de ieri.

La Dinamo ar putea debuta și noile transferuri Janusz Gol și Adam Nemec. De asemenea, se așteaptă și un răspuns din partea lui Paul Anton, care este liber de contract după despărțirea de rușii de la Samara.

”Cu Paul Anton suntem în discuții, dar are niște oferte și așteptăm un răspuns de la el”, a explicat Cosmin Contra.

”În momentul de față avem nevoie de experiență. Fotbaliștii tineri vor crește mult mai bine dacă au lângă ei jucători puternici. Nu putem intra în play-off cu echipa actuală. În ultimul an, această echipă a suferit. Trebuie să intervenim și să aducem jucători cu mai multă experiență pe posturile deficitare”, a mai afirmat noul tehnician al bucureștenilor.

Etichete: dinamo , chindia targoviste , chindia dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali a reacționat imediat, după ce FCSB a devenit campioana României

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Exclusiv Gigi Becali, mutări pentru Champions League! Câte transferuri a anunțat, după câștigarea titlului

Video ”Zi ceva pe live, Crețule!”. Cum a reacționat fundașul FCSB-ului la cerința lui Octavian Popescu

Citeşte şi

Dinamo e amenințată cu retrogradarea, iar Zeljko Kopic e resemnat: ”Ar fi un miracol să ne salvăm!”

Exclusiv Ionel Dănciulescu nu a iertat pe nimeni după Dinamo - FC Voluntari 1-1

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”