Adi Popa e dezamăgit de Vintilă / Foto: Sport Pictures

Cifrele împrumutului lui Adi Popa. Câţi bani va cheltui Becali cu "Motoreta" în acest sezon

16.08.2019, 23:54
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Adi Popa este noul jucător al FCSB, Reading împrumutându-l până la finalul sezonului. Becali i-a convins pe englezi să îl lase pe mijlocaşul dreapta de 31 de ani, angajându-se să îi suporte o parte importantă din salariu. Din câte se pare, patronul vicecampioanei va acoperi nu mai puţin de 20.000 de euro/lună din salariul avut de "Motoretă" în stagiunea actuală.

După ce a scăpat de jucătorii plătiţi regeşte, Becali e dispus din nou să investească în "repatrieri". Sezonul trecut, această strategie nu a funcţionat. Lider în topul salariilor de la FCSB era în stagiunea precedentă Adrian Stoian. Mijlocașul venit din Italia primea 30.000 de euro pe lună. Acesta era urmat de atacantul, Raul Rusescu. "Caviarul" avea un salariu de 25.000 de euro pe lună. Celalalt jucător pe care Becali l-a plătit degeaba, după cum zicea chiar el, a fost Florentin Matei. Salariul acestuia era de 15.000 de euro pe lună.

Odată ce le-a reziliat acestora contractele, Becali a avut parte de o "relaxare" în buget, dar era conştient că fără a plăti foarte mulţi bani nu va avea acces la performanţă. ”Pentru că nu ai pe cine să iei din România, sunt dispus să plătesc mult pe transferuri. Planul meu de viitor este să ajungem în Liga Campionilor, în grupe, după care să dublez salariile. Nu poți să ai salarii de 10.000 de euro și să te bați cu aia care au câte 5 milioane de euro. E greu! Dacă le dau 30.000 pe lună, banii îi fac să se pregătească mai bine, mai profesionist”, spunea Becali.

Acordul cu Reading pentru Adi Popa

Şi, odată cu accidentarea lui Man, latifundiarul a început să îşi pună în aplicare planul. L-a înregimentat pe Adi Popa, deşi această variantă părea una greu de realizat. Asta pentru că "Motoreta" câştiga la Reading 700.000 de euro.

Cum în prima echipă a clubului unde evoluează şi Puşcaş erau şanse mici să aibă acces, Popa s-a văzut într-o situaţie grea, la începutul acestui sezon. Pentru că avea în faţă o stagiune întreagă în care ar fi fost scos din circuit, astfel că, chiar dacă la vară devine liber de contract, era complicat să îşi găsească un angajament pe măsura celui din Championship.

Adi Popa, cel mai bine plătit  jucător de la FCSB

Ca atare, a ales să se întoarcă la FCSB, dar Reading nu a fost deloc uşor de convins. În cele din urmă, părţile s-au pus de acord ca salariul să fie suportat de ambele cluburi. Astfel, Becali a fost de acord să îi asigure "Motoretei" 20.000 de euro/lună, ceea ce îl transformă în cel mai bine plătit jucător de la FCSB.

Cu această remuneraţi din partea roş-albaştrilor, Popa îl devansează pe Dennis Man în topul salariilor de la FCSB. Adversarul său pe post câştigă în prezent 15.500 euro/lună.

Dacă ne raportăm la întregul salariu al lui Popa, el va fi de departe cel mai bine plătit jucător din Liga 1. Până acum, topul era condus de Emmanuel Culio, de la CFR Cluj, care încasează 30.000 euro pe lună.

Etichete: adi popa , transfer adi popa , adi popa reading , adi popa fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

După 12 ani, Adi Popa a dezvăluit câți bani i-a dat Gigi Becali

Exclusiv Reacție neașteptată la adresa CSA Steaua și a lui Adi Popa: ”După ce l-ai dat afară, îl aduci la 35 de ani?”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă