Zeljko Kopic, la conferința de presă / Foto: Captură Digi Sport

Cine e jucătorul de care se teme Zeljko Kopic înainte de FCU Craiova - Dinamo: ”Are calitate, trebuie să fim pregătiţi!”

articol scris de Digi Sport
19.04.2024, 17:45
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Dinamo București va juca, în deplasare, sâmbătă, 20 aprilie, împotriva celor de la FCU Craiova, într-un meci din cadrul etapei a 5-a a play-out-ului SuperLigii.

Zeljko Kopic (46 de ani), antrenorul lui Dinamo București, a prefațat duelul de sâmbătă cu FCU Craiova.

Zeljko Kopic se teme de Juan Bauza de la FCU Craiova

Antrenorul echipei Dinamo, Zeljko Kopic, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că meciul cu FCU Craiova este la fel de important atât pentru formaţia sa cât şi pentru adversară, în lupta pentru evitarea retrogradării.

Printre altele, antrenorul ”Câinilor” l-a remarcat pe Juan Bauza drept principalul pericol din tabăra oltenilor.

"Urmează trei meciuri în șase zile. Asta a fost programarea și nu ne putem plânge. Am toți jucătorii pregătiți pentru aceste partide și vom găsi o modalitate pentru a fi în formă în toate meciurile.

Ce să mai spun despre implicarea fanilor? Ei ne arată cât de mult ne susțin și cât ne ajută. Sunt mândru şi bucuros de faptul că sunt alături de noi. FCU Craiova are o echipă bună, au jucători de calitate, chiar dacă nu au avut rezultate în ultima vreme.

Dar pentru noi (n.r. Dinamo), meciul e la fel de important, ca și pentru ei (n.r. FCU Craiova). Cred că vor da totul pe teren. Trebuie să fim pregătiți 100% și să avem răspuns pentru tot ce au pregătit.

Bauza a demonstrat atât cu noi, dar şi în trecut, că are calitate. Trebuie să fim pregătiți atât pentru el cât și pentru toată echipa olteană", a declarat Zeljko Kopic, în cadrul unei conferințe de presă.

Răzvan Zăvăleanu: ”Jucătorii trebuie să arate că au o anumită valoare de SuperLiga”

Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al celor de la Dinamo, a subliniat că jucătorii ”alb-roșii” au parte de condiții foarte bune la formația din Ștefan cel Mare și nu au scuze dacă nu vor reuși să salveze echipa de la retrogradare

De asemenea, oficialul lui Dinamo a susținut că victoria în fața celor de la FCU Craiova, dacă va fi obținută, va fi una extrem de importantă în ceea ce privește finalul acestui sezon competițional. 

”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători. Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să ne ducă la rezultatele scontate.

Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă importantă la moralul jucătorilor. Să învingi la Craiova te aduce în ipostaza să pleci cu un alt moral în celelalte meciuri și știm foarte bine că rezultatele bune aduc rezultate bune”, a spus Zăvăleanu, potrivit Fanatik

În prezent, Dinamo București se află pe locul al 13-lea în SuperLigă (de baraj), cu 19 puncte, la două ”lungimi” în spatele primei echipe aflate deasupra ”liniei roșii”, FC Voluntari (21 de puncte). De partea cealaltă, FCU Craiova ocupă ultima poziție în clasament (16), cu 17 puncte. 

Clasamentul play-out-ului SuperLigii

Clasamentul play-out-ului SuperLigii / Foto: Digi Sport

Etichete: zeljko kopic , juan bauza , temere kopic , kopic bauza


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Exclusiv Mircea Lucescu a reacționat, după ce Corvinul a câștigat Cupa României: ”În primul rând, e mulțumită lui”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Mesajul Rapidului, după ce liderul galeriei giuleștene a fost eliberat din închisoare

Răsturnare de situație în cazul lui Nacho! Ce echipă din Italia a pus ochii pe căpitanul de la Real Madrid

Exclusiv Jucătorul cerut cu insistență de Florin Prunea în lotul României la EURO 2024: ”Nu am nicio scuză să nu-l iau”

Oficial Curățenia continuă! După Joel Matip, Liverpool a decis să renunțe la încă un jucător

Citeşte şi

Alertă la Dinamo! 4 jucători sunt OUT pentru turul cu Csikszereda: anunțul lui Zeljko Kopic

Adrian Mititelu, îndemnat să-l vândă urgent pe Bauza. Clubul care se teme că va pierde bani după retrogradarea Craiovei

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Tatăl lui Luca Mihai, mărturie de impact: „Nu am mai spus asta, trei zile băiatul meu a fost între noi și alt Pământ!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”