Logo ”U” Cluj / Foto: Facebook@FC Universitatea Cluj

Exclusiv Cine e omul care pune antrenorii la Universitatea Cluj?

articol scris de Digi Sport
04.05.2024, 12:22
  • FOTBAL: Oviedo - Espanyol, duminică, 19:30, DGS 2

  • MEDIA: Fotbal European, duminică, 21:00, DGS 1

Partida ”U Cluj” - Dinamo, din etapa cu numărul 8 a play-out-ului SuperLigii, va putea fi urmărită de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1, dar și pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Cristi Dulca (51 de ani), fost antrenor la ”Șepcile Roșii”, a prefațat duelul ”U” Cluj - Dinamo și a dezvăluit care este omul cu influență care decide componența băncii tehnice, la ”alb-negri”.

Cristi Dulca a dezvăluit care este omul care decide antrenorii la Universitatea Cluj: ”Este Emil Boc!”

Atmosfera existentă în cadrul grupării din Ardeal este una destul de tensionată, datorită rezultatelor slabe din ultima perioadă. Înaintea meciului cu Dinamo, care se va juca în Sâmbăta Mare, cei de la ”U” Cluj au organizat o masă, pentru detensionarea atmosferei.

Au apărut foarte multe zvonuri în ultima vreme, că ”Șepcile Roșii” vor să îl schimbe pe Ovidiu Sabău cu Marius Șumudică, din cauza rezultatelor slabe. Oficialii ardeleni au dezmințit aceste informații, iar Cristi Dulca a întărit ideea că Sabău va rămâne în continuare la ”Studenți”.

”(n.r. Cine e persoana care dacă ar veni în club, ca director sportiv sau președinte, l-ar pune antrenor pe Șumudică?) Este Emil Boc! Asta e părerea mea. Eu așa cred. Emil Boc pune antrenorii la Universitatea Cluj.

Sunt zvonuri chestiile astea cu plecarea lui Neluțu (n.r. Ovidiu Sabău). Până nu se va materializa, eu nu cred în astfel de lucruri. Cel care hotărește la Cluj este Emil Boc! Nu pune el antrenorii propriu-zis, dar are un cuvânt greu de spus.

Faptul că se vehiculează nume de antrenori, atâta timp cât este Sabău la echipă, e total neprofesionist. Mie mi-a plăcut mereu cum a jucat echipa cu Neluțu la echipă.

S-a văzut clar mâna lui la Cluj. A venit Toni Petrea și echipa s-a dus în jos. Cum a venit Neluțu, cum s-a schimbat situația! Îl apreciez pe Sabău extrem de mult. Mi-a fost coleg la Rapid și știu ce fel de om este”, a declarat Cristi Dulca, în cadrul emisiunii ”Digi Sport Matinal”.

Conducerea lui ”U Cluj” a dat asigurări că Ovidiu Sabău va rămâne la echipă: ”Este antrenorul pe care ne bazăm în continuare!”

Pentru a elimina orice zvon cu privire la plecarea lui Ovidiu Sabău, de la ”Șepcile Roșii”, conducerea ardeleană a dorit să ofere ultimele detalii, despre situația antrenorului.

Am rămas puțin surprins de declarațiile domnului Sabău, dar le pun pe seama presiunii pe care dânsul o resimte în acest final de sezon. Sunt alături de el și vom trece peste toate greutățile împreună, așa cum am făcut-o și până acum.

Ca să fie clar pentru toată lumea, inclusiv pentru domnul Sabău, nu s-a pus și nu se pune problema demiterii dânsului! Există un contract pe care și clubul, și antrenorul vor trebui să îl respecte de la un capăt la celălalt.

Urmează două meciuri importante (n.r. cu Dinamo și FC Voluntari) și suntem în continuare în cărți pentru a juca barajul pentru cupele europene, iar domnul Sabău a beneficiat și beneficiază de toată susținerea.

În plus, bugetul și întreaga strategie de transferuri a fost gândită în funcție de obiectivele clubului pentru sezonul viitor și de ceea ce își dorește domnul Sabău pentru a atingele acele obiective.

De asemenea, programul de pregătire din această vară a fost pus la punct tot de domnul Sabău și de staff-ul dânsului, așa că ar trebui să fie clar pentru toată lumea că domnul Sabău este antrenorul pe care ne bazăm în continuare”, a transmis Mihai Moga, brand manager al Universității Cluj.

Etichete: emil boc , cristi dulca , ovidiu sabau , decizie antrenor , antrenori universitatea cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un nou război catastrofal e aproape să cuprindă Orientul Mijlociu

Conflictul larvar și rivalitatea au fost aproape mereu o caracteristică a relațiilor dintre Israel și vecinul său nordic, Libanul, mai ales de când gruparea pro-iraniană Hezbollah a devenit tot mai influentă la Beirut. De la declanșarea războiului Israel-Hamas în Gaza, de la începutul anului trecut, însă, situația pare că escaladează cu fiecare zi care trece și se îndreaptă tot mai rapid spre o concluzie înfiorătoare pentru o regiune deja consumată de ani de zile de conflicte armate, războaie civile și insurgențe ale fundamentaliștilor.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv A negociat "la sânge" cu FCSB și Gigi Becali a spus totul: "E oltean cu tupeu! Cum să îți dau, mă, 150.000?"

Au promovat după 16 ani! ”Atmosferă sud-americană” în cel mai mare oraș din România care nu a avut echipă în Liga 1

Tragedie în fotbal: a făcut meciul carierei cu adversara României, iar la 10 zile distanță a murit!

”Adevărata luptă a rușinii”: imagini reprobabile! Prima dispută din România dintre un bărbat și o femeie, KO după NOUĂ secunde

Ce nebunie! Echipa calificată deja în optimile EURO 2024, după doar un meci? ”Una dintre favoritele clare”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Text Polonia - Olanda 1-0, ACUM, pe digisport.ro. Buksa a deschis scorul

A fost în top, dar și-a pierdut toată averea la jocurile de noroc! ”Sunați-mă! Voi fi cel mai bun”. Ce datorii are

”Jucătorii plâng”. E de un an la FCSB și a făcut dezvăluiri din interior: ”Nu mai văzusem asta”

Foto Olimpiu Moruțan, în culmea bucuriei. ”Nu e ușor, dar sunt motivat”

Citeşte şi

Ovidiu Sabău a spus ce se va întampla cu jucătorii de la ”U” Cluj dacă se vor califica în cupele europene

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZ"La naiba! De ce ești tânăr?". Sienna Miller, despre iubirea cu partenerul cu 15 ani mai mic, în care nici ea nu credea

FILM NOWBlonda despre care Kevin Costner spune că e o "frumusețe incontestabilă" și "o mare actriță". Cum i-a întors ea complimentele

Cât valorează marca Fotbal Club Dinamo? Exemplul celor de la Rapid, folosit de rivali: incursiune în actele secrete citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronaldinho se dezice de Brazilia: "Oameni buni, m-am săturat!" citeşte ştirea pe ziare.com

Șoferii români al căror permis de conducere expiră la 2 ani. De ce a fost micșorată valabilitatea carnetului de șoferi citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori, o nouă apariție controversată. A ieșit la restaurant într-o mantie transparentă. Toate privirile, îndreptate spre ea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori, o nouă apariție controversată. A ieșit la restaurant într-o mantie transparentă. Toate privirile, îndreptate spre ea

Digi World

Cel mai bun moment al zilei pentru a face sport pentru a scădea nivelul zahărului din sânge. E valabil mai ales pentru cei cu exces de greutate

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”