Galerie Foto Cine este frumoasa brunetă cu care Dennis Man a petrecut noaptea de Revelion

02.01.2019, 16:56
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Dennis Man trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandra Ionela Grigoriță, fostă Miss Arad în 2014. Alături de ea și-a petrecut ultima zi din 2018, iar fotbalistul pe care Gigi Becali vrea să-l vândă pe cel puțin 30 de milioane de euro, a postat o fotografie pe Instagram.

Cei doi sunt împreună încă de pe vremea cand Man juca pentru UTA. Distanța nu le-a distrus relația, iar Alexandra face tot posibilul pentru a-i fi alături iubitului ei în vacanțele școlare și plănuieste să se mute la București pentru facultate.

Dennis Man a aflat când va fi transferat în străinătate

Gigi Becalia dezvăluit când va fi momentul ca atacantul de 20 de ani să se transfere, mai ales după ultimele oferte.

"Dennis Man...nu se pune problema să plece acum, că nu e la prețul pe care îl vreau eu, nu dă nimeni, dar eu vreau și nu dă nimeni atât. E prea mic acum, lasă să-și facă și datoria pentru țara lui, pentru Steluța și după aia îl vând. Să ia campionatul cu Steaua", a spus Gigi Becali.

La începutul lunii decembrie, Gigi Becali a spus că a refuzat o ofertă uriață pentru campionatul nostru, venită pe adresa lui Man, 13 milioane de euro.

”Nu vă spun echipa, dar am refuzat 13 milioane pentru Man. Am zis că vreau 30. Și dacă îl dau cu 30, tot regret. Când ai o perlă, trebuie să țin de ea, să iau maximum pe el. Au spus ”nu mai negociați?”. Am spus că sub 30 de milioane nu îl dau, eu nu vreau să îl vând. Au spus ”mai vedem”. Eu vreau să îl țin până în 2020, dacă am puterea. Mai vine și Euro 2019. Man e jucător pe care voi lua bani foarte mulți”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Și selecționerul României Under 21, Mirel Rădoi, pariază pe Dennis Man, despre care a spus că e cel mai bun produs actual din Liga 1.

Cota lui Dennis Man a explodat în ultimii ani

Dennis Man a fost cumpărat în 2016 de FCSB de la UTA, pentru 350.000 de euro. Gigi Becali i-a fixat fotbalistului în vârstă de 20 de ani o clauză de reziliere imensă, în valoare de 100 de milioane de euro.

Evoluțiile de la FCSB i-au crescut cota lui tânărului jucător al roș-albaștrilor. Astfel, conform site-ului transfermarkt.com, cota lui Man a ajuns la 2,7 milioane de euro. Doar Mitriță este mai valoros, cu o cotă de 3 milioane de euro.

Galerie Foto

Etichete: dennis man , ionel grigorita , dennis man iubita


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali, aroganță la adresa CSA Steaua. ”Echipa aia trebuie desființată”. Cum vrea să obțină marca

Foto Ce a postat Teodora Stoica după ce FCSB a câștigat titlul de campioană

Video Ar fi fost golul sezonului! Execuție de-a dreptul spectaculoasă la Oțelul - Hermannstadt

Video&Foto Așa se primesc campionii! Momente superbe înaintea partidei Inter - Torino

Citeşte şi

”Misterul” a fost deslușit! Antrenorul Parmei a dezvăluit de ce Dennis Man nu a fost în lot și ce urmează pentru român

Valentin Mihăilă a marcat pentru Parma și ”Cruciații” sunt tot mai aproape de promovarea în Serie A

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”