Om de afaceri / Foto Profimedia

Video Cine este misteriosul om de afaceri apărut în Liga 1? Sabin Ilie a evitat să-i pronunțe numele

articol scris de Digi Sport
07.12.2021, 15:20
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Academica Clinceni are un nou investitor, dar pentru moment nu există foarte multe detalii cu privire la activitatea sa.

Ultima clasată din Liga 1 are un nou director tehnic, Adrian Falub, iar în conducere au fost cooptați Sabin Ilie și Augustin Călin. Situația financiară a echipei ar urma să se schimbe datorită unui nou investitor, un anume Ștefan Dobrescu, om de afaceri din Craiova. Pentru moment nu există foarte multe detalii cu privire la Ștefan Dobrescu și afacerile sale.

Cine este misteriosul om de afaceri apărut în Liga 1? Sabin Ilie a evitat să-i pronunțe numele

Întrebat despre implicarea lui Ștefan Dobrescu la echipă, Sabin Ilie a avut un discurs misterios. Acesta a recunoscut că noul investitor al echipei este unul dintre prietenii săi, dar a evitat să-i pronunțe numele:

"Funcția mea este de team manager, mă voi ocupa mai mult de scouting, iar alături de mine va fi prietenul meu Augustin Călin, directorul sportiv. Am venit pentru că prietenul nostru bun vrea să facă performanță. Clinceniul este o echipă foarte bună, cu jucători buni și am decis să venim ca să scăpăm echipa de la retrogradare.

Acesta este obiectivul nostru acum. Fotbalul nu este ușor, există presiune la fiecare meci. Eu am încredere că vom scăpa de la retrogradare. A fost un început foarte bun cu Dinamo, este clar că mergem să câștigăm și la Craiova, nu se pune problema de egal.

Ionuț Chirilă a semnat o hârtie prin care nu se va mai prezenta la echipă până pe data de 18 decembrie. După data de 18 decembrie o să avem o discuție cu domnul Chirilă, el a spus că o să-și rezilieze contractul. Domnul Ionuț Chirilă a spus să se respecte clauzele din contract și el știe că nu există nicio clauză în contractul dânsului.

A spus că vrea banii până în 2023, pentru că așa e trecut în contract. Dar nicăieri nu este trecută o astfel de clauză. Intenția noastră este să ajungem la un acord cu domnul Chirilă, să rezilieze contractul.

Dacă se retrogradează nu e sfârșitul lumi. Falub știe ce înseamnă să salveze o echipă de la retrogradare, are experiență. Poate peste doi ani o să ne batem la campionat cu un alt antrenor, deocamdată Falub este cel mai bun", a spus Sabin Ilie.

Omul de afaceri Dobrescu a început deja să ajute echipa. Din informațiile Digi Sport, jucătorii de la Clinceni au împărțit o primă de 15.000 de euro după succesul cu Dinamo. Dacă vor învinge la Craiova, ilfovenii vor împărți 30.000 de euro.

Academica Clinceni este ultima clasată din Liga 1, cu șapte puncte. În etapa a 19-a, Academica Clinceni va juca pe terenul nou-promovatei U Craiova 1948.

VIDEO Academica Clinceni a învins Dinamo

Etichete: sabin ilie , jucatori academica clinceni , datorii academica clinceni , patron clinceni


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Au vrut să facă la fel ca la Leverkusen, dar nu le-a ieșit! Ce s-a întâmplat imediat după FCSB - Farul

Foto Cum au fost surprinși Mihai Pintilii și Elias Charalambous, după ce FCSB a câștigat titlul. Ipostază rară

Exclusiv ”O să-i dau bani mulți!”. Anunțul lui Gigi Becali în miez de noapte

Exclusiv Darius Olaru, pus în dificultate de ”reporterul” David Miculescu. ”Secretul” pasei de gol

Citeşte şi

Foto Gafă uriașă! Valencia i-a urat ”la mulți ani” lui Adrian Ilie, dar ”a încurcat borcanele”

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”