Claudiu Keșeru / Foto: Captură Digi Sport

Claudiu Keșeru a vorbit despre lupta la titlu din SuperLigă: ce a spus despre FCSB

articol scris de Digi Sport
29.02.2024, 21:50
  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

Claudiu Keșeru (37 de ani), fostul atacant de la FCSB și UTA Arad, a vorbit despre lupta la titlu din SuperLigă.

Claudiu Keșeru, despre lupta la titlu din SuperLiga: ”Diferența nu mai e atât de mare”

Claudiu Keșeru o vede pe FCSB principala favorită la câștigarea SuperLigii, dar în același timp îi atenționează pe ”roș-albaștri”.

E clar că FCSB e favorită, dar vine play-off-ul și acolo se schimbă situația. Diferența nu mai e atât de mare. Poate influența din punct de vedere mental.

Nu au mai fost în poziția asta de lideri, dar cred că au atuuri necesare anul ăsta pentru a duce la bun sfârșit. Îi văd cu prima șansă”, a spus Claudiu Keșeru, potrivit sportpesurse.ro.

În prezent, FCSB este liderul SuperLigii, urmat de Rapid și CFR Cluj.

Afacerea în care Claudiu Keșeru a investit două milioane de euro

Galerie Foto

Claudiu Keșeru a decis să pună punct carierei de fotbalist după ce și-a reziliat contractul cu UTA Arad în vară, iar acum se ocupă de afacerea pe care o are de mai mulți ani la Oradea.

Concret, Claudiu Keșeru deține un complex de agrement lângă Oradea, în care a investit în jur de două milioane de euro până în prezent.

Afacerea lui Claudiu Keșeru este asezată pe un teren cu suprafața de 15.000 de metri pătrați și cuprinde un minihotel, piscină cu bar, restaurant, sală de evenimente și un spațiu pentru nunți și petreceri în aer liber, precizează sursa citată.

De asemenea, la recepția hotelului său de la Oradea, Claudiu Keșeru și-a adus toate trofeele câștigate de-a lungul carierei de fotbalist, dar și tricourile le care le-a strâns în tot acest timp.

Imaginile cu afacerea în care Claudiu Keșeru a investit două milioane de euro pot fi urmărite în galeria foto de mai sus.

Propunere pentru Claudiu Keșeru, după ce și-a încheiat cariera de fotbalist

Florin Prunea (55 de ani), fost conducător de club, îi propune lui Claudiu Keșeru să urmeze exemplul său. 

L-am avut jucător pe Claudiu. L-am avut jucător la lotul de U21, un exemplu, jos pălăria în fața lui. Eu sunt convins că își va găsi locul. Și îi dau un sfat și cred că o să i-l spun. La Oradea acolo văd că se mișcă lucrurile.

Eu cred că de acolo poate fi un început pentru el. Nu antrenor, eu îl văd conducător pe Claudiu. Toți vor numai antrenori, dar mai lasă-i să se facă și conducători, că fotbalul mai are nevoie și de conducători.

La Oradea de exemplu, promovezi cu echipa, este acasă la el acolo, este și iubit, stimat. Eu știu că se întâmplă lucruri frumoase acolo”, a spus Florin Prunea, la Digi Sport Matinal, recent.

Cifrele lui Claudiu Keșeru

  • Claudiu Keșeru are 46 de selecții la echipa națională și a înscris 13 goluri.
  • Keșeru este de șase ori campion cu Ludogorets (2015/16, 2016/17, 2017/18, 2018/19, 2019/20, 2020/21) și de două ori campion cu FCSB (2013/14, 2014/15)

Etichete: claudiu keseru , claudiu keseru fcsb , lupta tilu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”

Doctorul Horia Roşianu de la Institutul Inimii din Cluj Napoca a afirmat, miercuri, că actorul Florin Piersic avea septicemie atunci când s-a internat în unitatea medicală. Potrivit acestuia, trebuiau îndepărtate proteza de genunchi şi stimulatorul cardiac, care erau focare secundare de infecţie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

News Alert Primele declarații date de Mircea Lucescu la ieșirea de la întâlnirea cu Șucu și Copos

Dan Șucu a început negocierile! Lovitura pregătită în secret la Rapid: peste 300 de meciuri în Premier League!

Al-Khelaifi a răbufnit după eliminarea PSG-ului din semifinalele UEFA Champions League!

Radu Drăgușin nici n-a vrut să audă! Transferul pe care l-a refuzat din start

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Real Madrid - Bayern Munchen 0-1, ACUM, la DGS 1. Golul ”Galacticilor” a fost anulat la VAR

Cel mai neașteptat mesaj primit de Kylian Mbappe

Real Madrid, favorită în cursa starului de 110.000.000 de euro! Anunțul presei din Germania

Exclusiv Vești bune pentru Olimpiu Moruțan! Giovanni Becali a dezvăluit când s-ar putea întoarce pe teren

Citeşte şi

Claudiu Keșeru e convins, după ce FCSB a câștigat titlul: ”E momentul să plece”

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZShakira, îndrăzneață într-o rochie albă tare decupată, la petrecerea de după Met Gala. A defilat ca pe podiumul de modă

FILM NOWA renunțat la rochia elegantă de la Met Gala pentru o fustă total transparentă, un maiou scurt și pantofi sport. Soția lui Matt Damon, mama a 4 copii, în formă maximă la 47 de ani

The Sun anunță că legendarul antrenor e la un pas să semneze cu Rapid! Lovitura lui Șucu a ajuns în ziarele din Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum a refuzat antrenorul care a promovat cu Gloria Buzău două oferte din prima ligă. Promovarea s-a jucat cu Marcel Ciolacu în tribună citeşte ştirea pe ziare.com

Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”