Marius Șumudică / Foto: Profimedia

Exclusiv Clauzele lui Marius Șumudică de la FCSB și transferurile pe care i le-a promis Gigi Becali: "A dat buletinul pentru contract"

articol scris de Digi Sport
20.05.2021, 00:31
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Gigi Becali a anunțat că a bătut palma cu Marius Șumudică, care va prelua FCSB din sezonul următor.

Finanțatorul de la FCSB a oferit detalii despre bonusurile din contractul oferit lui Șumudică și spune că îl așteaptă pe antrenor joi dimineață pentru a semna înțelegerea.

Clauzele lui Șumudică de la FCSB

Tehnicianul va avea bonusuri doar pentru cupele europene, nu și pentru campionat. De asemenea, Becali spune că îi va seta o clauză de reziliere de un milion de euro, însă aceasta va trebui plătită doar de un posibil club interesat de antrenor, nu și de Șumudică, dacă acesta va dori să plece.

"Șumi i-a dat buletinul lui Argăseală să facă contractul. Acum o oră a mai discutat cu Vali termenii contractului.

I-am propus un contract bun. Ia 500.000 pentru Champions League, 200.000 pentru Europa League. 25.000 dacă intră în Conference League. Adică 20.000 pe lună plus încă cinci dacă intră în Conference. Să semneze, e un milion dacă reziliază. Mi-a spus: 'Gigi, nu mă interesează ce spune presa, ce spune cutare. Mă interesează să-mi dai ce ai zis că-mi dai. Eu muncesc pentru familia mea'.

Când ar vrea să plece, crezi că-i iau milionul ăla? Dacă vrea să plece la altă echipă, s-o plătească. O să-l vând cu un milion pe Șumudică, o să vedeți. Îl vând în Arabia", a spus Becali, la Digi Sport Special.

VIDEO Gigi Becali, despre clauzele lui Marius Șumudică

Gigi Becali: "Dacă Șumudică se răzgândește, nu mă supăr. A zis că nu-l interesează ce zice lumea"

Întrebat dacă își va schimba abordarea în ceea ce privește relația cu antrenorul, Gigi Becali a ezitat să ofere un răspuns în privința imixtiunilor sale. În schimb, Șumudică i-ar transmis patronului că nu va fi afectat de reacțiile venite din partea suporterilor rapidiști, fiind interesat doar de performanță și partea financiară.

"Lasă-l să vină și după aia vorbim asta! Voi vreți să-l speriați de acum? Vrei să mă lași fără antrenor? Să semneze contractul, dacă reziliază e un milion și nu mai are ce face. Eu, dacă vreau ceva, și am făcut ceva, înseamnă că vreau. Dacă zice că s-a răzgândit, nu mă supăr. Dar am vrut să-l iau, sunt convins că putem face treabă împreună.

El a zis că nu-l interesează ce spune lumea, presa, cutare. A zis 'Pe mine mă interesează să-mi dai banii și ce mi-ai promis să-mi dai'. Iar legat de celelalte lucruri, o să spună 'Da, am făcut echipa cu Becali împreună. Sau da, am făcut o schimbare împreună'. O să spun eu, n-o să mă mai întrebe ei. Și o să le închidă gura", a explicat Becali.

Șumudică nu are pretenții la transferuri. Becali: "Mai vreau 3-4 jucători"

În ceea ce privește campania de achiziții din această vară, Becali spune că Șumudică nu are nicio pretenție și va antrena orice jucător i se aduce. Patronul spune că își dorește să aducă cel puțin doi fundași centrali și un atacant și pregătește deja mutările.

De asemenea, posibila venire a lui Șumudică ar putea înlesni transferul lui Constantin Budescu, jucător aflat acum la Damac, în Arabia Saudită.

"Lotul e bun, mai vreau 3-4 jucători. El a zis 'Alege-i tu, nu mă interesează, vreau să fie lotul mai mare'. I-am zis că o să aduc doi fundași centrali și un atacant. E posibil să aduc trei fundași. Mai învață omul. Mi-am dat seama că dacă e fundaș central, noi n-avem Sergio Ramos, dar dă cu capul, bă, să nu mai iau goluri din corner!

Nu mai iau fundaș central care n-are 1.90m. Hai, accept 1.89, dar dă cu capul dacă ești fundaș central. O să iau 2-3 fundași centrali mari, de 1.90. Ați văzut Șeroni? Nu e bun, nu? Că e lemn, cutare. Nu că-l iau pe Șeroni, dar trebuia să-l iau acum 3-4 ani. Nu l-am luat. E bărbat, în meciuri decisive nu ai emoții. Să nu credeți că-l iau, doar v-am dat un exemplu. I-am găsit fundașii, să vedem dacă pot să-i iau. Nici Turda, nici Celea.

Budescu, când a plecat, a zis că ne vedem la vară. A zis 'salut, nea Gigi, plec în Arabia, ne vedem la vară'. El, tot timpul, când pleacă mintea lui rămâne în urmă la FCSB", a mai spus Becali.

Etichete: liga 1 , marius sumudica , gigi becali , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Xavi a luat decizia în mai puțin de 24 de ore, după ce Barcelona l-a pus să-și dea afară propriul frate

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Mihai Stoica a spus ce urmează pentru FCSB, după ce a devenit campioană

Citeşte şi

Mihai Stoica a spus ce urmează pentru FCSB, după ce a devenit campioană

Mihai Pintilii a spus care a fost momentul-cheie din acest sezon care a adus titlul FCSB-ului

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”