Gigi Becali, patron FCSB / Foto: Sport Pictures

Clubul din Liga 1 la care Gigi Becali e așteptat să investească dacă va vinde FCSB-ul

articol scris de Digi Sport
17.11.2021, 16:55
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Gigi Becali a anunțat că este dispus să vândă clubul FCSB, însă vrea să păstreze lotul de jucători, pe care să-i mute la o altă echipă.

În aceste condiții, un club din Liga 1, Academica Clinceni, a reacționat rapid și a anunțat, prin vocea primarului localității, Adrian Budeanu, care are mare influență la echipa de fotbal, că-l așteaptă pe Gigi Becali.

Clubul din Liga 1 la care Gigi Becali e așteptat să investească dacă va vinde FCSB-ul

Academica Clinceni este interesată de orice investitor, indiferent dacă îl cheamă sau nu Gigi Becali.

Nu avem nicio problemă, sigur am putea colabora pe acest proiect. Suntem interesați să discutăm cu orice vrea să preia clubul. Situația este dificilă, orice investitor este binevenit lângă noi”, a declarat Adrian Budeanu, pentru AS.ro.

Academica Clinceni se confruntă cu grave probleme financiară, iar situația este delicată și din punct de vedere sportiv. Participantă în play-off sezonul trecut, echipa ilfoveană este acum ultima din Liga 1, fără victorie în acest sezon.

Relațiile dintre Gigi Becali și cei de la Academica Clinceni sunt apropiate. Cele două părți au colaborat începând cu sezonul 2018 - 2019, în care ilfovenii au promovat în Liga 1, stagiune în care au avut în lot mai mulți jucători împrumutați de la FCSB.

Gigi Becali vrea să-și ia ”toți jucătorii și juniorii” și să se mute la o altă echipă

Gigi Becali susține că vrea să le dea echipa suporterilor, care au anunțat că vor găsi investitori și vor prelua FCSB-ul, încă din această iarnă.

Îi transmit (n.r. lui Gheorghe Mustață) să-și găsească cât mai repede și alți jucători pentru că eu îmi iau jucătorii cu mine, dar și toți juniorii, reține nene Gică, toți juniorii, și plecăm la o altă echipă.

Eu nu sunt atât de nebun ca Adrian Mititelu…să mă duc și să încep din nou de prin Liga 4. Ăla a fost și este nebun după fotbal, dar eu vreau să fac bani din fotbal, nu ca Adrian Mititelu să pierd o grămadă de bani și nu știu câte echipe.

Mă voi duce la o echipă din Liga 1. O să aflați despre ce echipă este vorba, dacă Mustață se ține de cuvânt și vine cu banii ca să-i vând FCSB.

Să nu-l aud că de ce plec și cu juniorii, că nu e treaba lui. Dar să vină mai repede, că nu vreau să treacă perioada de transferuri.

Eu vreau în iarna asta să mă mut la o altă echipă și să le vând lor FCSB. Dar vreau să apuc perioada de transferuri să mă pot muta la echipa aia. Fii atent, Mustață, că ai vorbit public că ai găsit pe cineva și într-o lună luați echipa de la mine”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

Etichete: gigi becali , adrian budeanu , vânzare fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Exclusiv Dan Șucu, ironizat după cea mai recentă decizie de la Rapid. ”Gigi Becali are un concurent”

Cei de la Gazzetta dello Sport, ”vrăjiți” de Dennis Man! Topul în care românul e primul

Citeşte şi

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură