Florinel Coman este titular în partida cu Gaz Metan

Coman, pus la zid de doi foști mari atacanți: "Să aibă grijă, și Costea a venit pe bani mulți". "N-are 7 ani de acasă"

01.12.2018, 20:03
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Florinel Coman primește critici după critici. Săptămâna trecută, atacantul de la FCSB a fost protagonistul unei faze care va rămâne în memorie drept cel mai urât moment care l-a avut în prim-plan, după ce l-a înjurat chiar în timpul meciului pe căpitanul Lucian Filip, după ce acesta îi reproșase modul în care a ales să bată o lovitură liberă și a făcut-o cu o execuție lamentabilă.

"Coman ar trebui să aibă grijă, pentru că la Steaua (n.r. FCSB) s-au mai transferat jucători pe sume mari. Îl avem pe Mihai Costea, pe care în primii doi ani, la fel, l-a ajutat patronul să înțeleagă că are nevoie să fie concentrat doar la fotbal, după care a renunțat la bani și la tot și se ruga de el să scape liber și să rămână fără Costea la echipă. Coman ar trebui să fie mai atent, pentru că la 20 de ani nu cred că vreunul dintre noi - nici eu, nici Dică - nu ne-am permis vreodată să vorbim așa cu jucătorii mai în vârstă. Eu am fost coleg cu Danciu (n.r. Ionel Dănciulescu) atâția ani, de când aveam 19 ani și el 26. Nu cred că ne permiteam vreodată să spunem ceva de genul acesta", a spus Ianis Zicu, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

"E vorba, în primul rând, de cei 7 ani de acasă, de educația pe care ai primit-o, din punctul meu de vedere. Și eu, la rândul meu, nu mi-am permis niciodată să vorbesc urât sau să înjur jucătorii mai în vârstă. E vorba de caracterul fiecărui om. Eu nu sunt de acord cu ceea ce a făcut, indiferent că e Filip un superstar sau ceva de genul ăsta. E vorba de căpitanul echipei.

Trebuie să ai un respect minim față de căpitan, aici vorbesc în special de ce s-a întâmplat între Coman și Filip. Păcat, pentru că e un jucător talentat, dar ar trebui să înțeleagă că în viață nu e cel mai important să fii talentat, să ai anumite abilități, ci trebuie să ai și caracter", a spus și Ionel Danciulescu, în emisiunea "Fotbal Club".

Florinel Coman i-a cerut scuze lui Filip, dar Becali nu-l iartă: "Dacă eşti vagabond, nu ajungi fotbalist"

Conflictul dintre Florinel Coman şi Lucian Filip, din timpul meciului Poli Iaşi - FCSB 1-2, pare să fi rămas definitiv în urmă. Mai ales că fostul jucător de la Viitorul şi-a cerut scuze faţă de colegul său, pe care l-a înjurat fără ruşine.
Cu toate acestea, patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, nu-l menajează pe Coman, pe care îl avertizează că "dacă eşti vagabond, nu ajungi fotbalist".

"Coman şi-a cerut scuze faţă de Filip. A zis că era supărat din cauza jocului, că nu-i ieşea jocul. Era supărat mai mult pe el. Dar pentru aşa ceva nu există scuze. Că dacă faci aşa ceva, înseamnă că eşti vagabond. Şi dacă eşti vagabond, nu poţi să ajungi fotbalist", a declarat Becali.

Meciul FCSB - Gaz Metan Mediaş se va disputa duminică, de la ora 20:00, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Etichete: ionel danciulescu , ianis zicu , lucian filip , florinel coman , scandal coman filip


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Surprinzător! Câți suporteri sunt la FCSB - Farul + Așa arată Top 10 al sezonului

Pioli, OUT! AC Milan și-a ales deja noul antrenor și suporterii au ”explodat”. A apărut o petiție

Oficial S-a terminat chinul! Prima echipă retrogradată din Premier League în acest sezon

Live Video&Score PSG - Le Havre 0-0, ACUM, pe DGS 4. Echipa lui Luis Enrique poate câștiga titlul

Citeşte şi

Video Unde a fost filmat Florinel Coman, cu o oră înainte de FCSB - Farul

FCSB, la 90 de minute de titlu! Așa arată echipa de start cu Farul: înlocuitorii lui Risto Radunovic și Florinel Coman

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”