Florinel Coman, Mihai Balasa, Romario Benzar, Lucian Filip si Florin Tanase, în tricoul FCSB / Foto: Sport Pictures

Coman, tachinat de foștii colegi :). ”Dacă aveam talentul tău, eram la Real Madrid”

03.05.2020, 21:04
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Fotbalul este oprit pe timpul pandemiei de COVID-19, iar jucătorii, aflați în izolare, caută tot felul de metode pentru a se menține în formă. Aceștia se antrenează acasă, dar nu uită nici de fani.

Este și cazul internaționalilor români, Romario Benzar, Florinel Coman, Florin Tănase și Mihai Bălașa. Cei patru foști colegi de la FCSB, dar și de la Viitorul, au intrat în legătură cu fanii lor pe rețelele de socializare, la inițiativa fundașului dreapta al naționalei.

Benzar a inițiat o sesiune de live pe Instagram, la care au participat Mihai Bălașa și Florin Tănase. Printre cei care au comentat s-a numărat și Florinel Coman. Unul dintre cei mai doriți jucători români, în acest moment, cu oferte de la cluburi din Europa și America, a fost tachinat, în glumă, de foștii săi colegi.

Romario Benzar: ”Eu am reușit totul prin multă muncă”

În timpul conversației, Coman i-a rugat pe Benzar și Bălașa să le spună fanilor cum au reușit în fotbal, iar răspunsul nu a întârziat să apară.

Prin muncă, muncă multă. Eu nu am avut talent, la mine totul este muncă. Dacă aveam talentul tău, cu seriozitatea mea, eram la Real Madrid, acum le dădeam centrări lui Bale și Benzema”, a spus Benzar, râzând, moment în care și ceilalți au început să râdă.

Mihai Bălașa a completat și el: ”Tot prin muncă am reușit și eu, nici eu nu am talent, doar muncă multă

Florinel Coman, dorit de mai multe echipe din Europa

Mai sunt echipe care-l vor. Sunt echipe care ar da 7-8-9 milioane de euro. Gigi vrea 10-11 milioane de euro și 20% minimum.

Asta, acum, pe pandemie. Daca mai câștigă FCSB și mai dă 2-3 goluri, se duce la 15. Dacă merge în Europa, 20 de milioane de euro”, a dezvăluit Giovanni Becali la Fotbal Club, de la Digi Sport.

  • 22 de ani are Florinel Coman.
  • 5.4 milioane de euro este cota de piață a lui Coman, conform transfermarkt.com.

Etichete: giovanni becali , mihai balasa , florin tanase , florinel coman , transfer coman , romairo benzar


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Jucătorii FCSB-ului se vor umple de bani dacă ajung în grupele Champions League. Cine are cea mai mare primă

Exclusiv Gigi Becali vrea să-l ajute pe nașul Gheorghe Hagi să câștige locul doi. Ce ”ordin” a dat patronul FCSB-ului

Foto Singura echipă din SuperLiga României care a felicitat-o pe FCSB

Citeşte şi

Reacția lui Florinel Coman, după ce FCSB și-a adjudecat titlul la meciul cu Farul

Exclusiv Vin după Florinel Coman în România: urmează negocierile decisive! Gigi Becali are cu totul alt plan

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”