Dan Petrescu revine la CFR Cluj

Conducerea CFR-ului i-a decis viitorul lui Dan Petrescu, după meciul cu FCSB. "Nu putem decât să-i mulțumim"

30.04.2018, 14:40
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

VIDEO FCSB - CFR Cluj 1-1. CFR Cluj a ratat șansa de a o detrona pe FCSB din postura de lider, cu 3 etape înainte de finalul sezonului și bucureștenii au prim-planul pentru câștigarea titlului. Conducerea clubului ardelean a lămurit situația antrenorului Dan Petrescu, pe care l-a reconfirmat în funcție, indiferent care va fi deznodământul campionatului.

În ciuda zvonurilor despre o plecare a "Bursucului" în China, președintele “feroviarilor”, Iuliu Mureșan, spune că e sigur că tehnicianul va rămâne și în sezonul următor, mai ales că obiectivul stabilit la începutul sezonului nu a fost câștigarea titlului, ci accederea în play-off. Parcursul bun este meritul lui Dan Petrescu, în opinia conducerii, iar CFR încă mai speră la titlu, chiar dacă misiunea va fi foarte greu de îndeplinit.

La rândul lui, Dan Petrescu și-a exprimat dorința de a continua pe banca CFR-ului, după meciul cu FCSB. "Dacă nu se întâmplă ceva extraordinar şi clubul nu inventează altceva, eu aş vrea să continui. Eu am declarat după meciul de la Iaşi, eram la cald, şi aşa mi-a venit şi mie să zic că plec, cum a zis şi patronul Stelei şi până la urmă le-au ieşit toate”, a spus tehnicianul de la CFR, duminică seară.

“Din păcate, s-a întâmplat de 4 ori să fim egalați în play-off. Cu Steaua (n.r. FCSB) a fost de ambele ori dramatic. Parcă e un blestem că nu reușim să ținem de rezultat în ultimele minute ale partidei. Acest lucru afectează poziția noastră în clasament și numărul de puncte. Ne afectează și psihologic. Nu avem ce să reproșăm echipei, au luptat extraordinar, în repriza a doua am fost peste Steaua, chiar dacă am luat gol.

E frustrare mare, dar așa este la fotbal, trebuie să mergem înainte. E presiune mare pentru că e o luptă directă la titlu. Steaua are două puncte avans, sunt importante, dar mai sunt 3 partide și nu ne-am pierdut speranța”, a spus Iuliu Mureșan, la postul de televiziune Pro X.

“Dan Petrescu rămâne, 100%. Nu a avut obiectiv câștigarea campionatului. Obiectivul era să intrăm în play-off; echipa e nouă și am avut mari emoții la începutul campionatului. Petrescu, prin experiența și munca sa, ne-a adus să ne luptăm umăr la umăr cu Steaua. Dacă nu erau mici greșeli în play-off puteam să fim cu câteva puncte în plus, să ne detașăm în campioni. Dan Petrescu a făcut treabă extraordinară și nu putem decât să-i mulțumim. Încă mai putem câștiga titlul, eu nu pun problema unei despărțiri”, a mai spus președintele de la CFR Cluj.

Etichete: cfr cluj , cfr , dan petrescu , petrescu cfr , muresan dan petrescu , petrescu fcsb , video fcsb - cfr , video fcsb - cfr 1-1 , video fcsb - cfr 1-1 digi sport


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Amenințarea” lui Kylian Mbappe, după ce PSG a pierdut turul cu Dortmund din semifinalele UCL

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

Edin Terzic îi avertizează pe jucătorii lui Dortmund după victoria la limită cu PSG: ”Va fi o altă poveste în retur!”

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Citeşte şi

10.000 de bilete vândute într-o singură oră! Anunțul făcut de Mihai Stoica despre meciul cu CFR Cluj

Galerie Foto Dan Petrescu chiar nu a glumit! I-a pus ”la treabă” pe jucătorii lui CFR Cluj

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă