Cornel Dinu / Foto: Sport Pictures

Cornel Dinu, reacție vehementă după Rapid - FCSB: ”Faulturile lui Onea și Grigore sunt de scos de pe stadion cu poliția”

articol scris de Digi Sport
24.04.2023, 16:20
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Rapid a reușit să o învingă pe FCSB, scor 1-0, în cadrul etapei cu numărul 5 din play-off-ul SuperLigii României. 

Victoria giuleștenilor a fost umbrită de greșelile de arbitraj și de faulturile grosolane făcute de către elevii lui Adrian Mutu, iertate de Horațiu Feșnic. 

Cornel Dinu: ” Horațiu Feșnic a feștelit-o rău în Giulești”

Centralul partidei i-a iertat pe rapidiști de două cartonașe roșii: în minutul 4, Răzvan Onea a intrat cu talpa la Florinel Coman, în timp ce Dragoș Grigore l-a faultat dur pe Andrea Compagno, în minutul 28. 

Cornel Dinu a comentat pe seama greșelilor de arbitraj și a avut o reacție vehementă la adresa brigăzii conduse de Horațiu Feșnic. 

„Din start vreau să spun că altfel un arbitru de valoare, Horațiu Feșnic a feștelit-o rău în Giulești. Faulturile grosolane, dușmănoase, turbate ale lui Onea și Dragoș Grigore nu sunt de eliminare de pe teren, sunt de scos de pe stadion cu poliția pentru agresiune cu premeditare și anulat buletinul de București. Plus legitimația de fotbalist!

Sfeșnicul pus de CCA să lumineze prin deciziile sale echidistante de împărțit dreptatea a luminat în galben blând și a iscat întrebarea logică ‘chiar n-a avut deaconu’ Vassaras decât un arbitru de Cluj să-l delege la un meci al rivalei din Cluj a FCSB-ului?′…Iar la butoanele mânjite cu VAR nu putea fi decât Rareș Vidican, cu mare experiență, promovat de un an la Liga 1, fiul arbitrului Vidican din… aoleu, din Cluj, de care nu mai vreau să-mi amintesc cum m-a arbitrat în tinerețea mea dinamovistă… Doar coincidențe, desigur…”, a scris Cornel Dinu, potrivit fanatik.ro.

VIDEO cu rezumatul partidei Rapid - FCSB 1-0

Gigi Becali, discurs plin de nervi după eșecul FCSB-ului cu Rapid

Patronul FCSB-ului a dorit să intervină telefonic la Digi Sport Special și nu a iertat pe nimeni. Cel mai mult l-a deranjat Marius Avram, care a spus că faultul lui Onea asupra lui Coman a fost unul de "cartonaș portocaliu".

"Nu a fost înfrângere. I-am dat câteva mesaje lui Burleanu, dacă vreți vi le trimit. Pe Avram îl consideram un foarte bun observator. Ia uite, piciorul stâng al lui Onea în cel al lui Coman!

Cum adică e portocaliu? N-am chef de tine acum (n.r. către Ilie Dumitrescu). Vă rog frumos, domnul Avram, cum adică are genunchii îndoiți? Eu zic că e mai periculos decât ăla la Compagno, că acolo îi rupea puțin tendonul.

Aici, uită-te, îi rupe oasele! Nu mai zâmbiți, că nu e de zâmbit. Când Avram îi găsește circumstanțe... Păi, cum n-a intrat cu talpa? Cu talpa direct pe glezna lui Coman! Eu n-am certat pe nimeni, dar domnul Avram a spus că e portocaliu.

Cum să spui așa ceva, cum să nu-mi pese? Două roșii, da? Sunt două roșii? Clare și avem și VAR. Pai aici e vorba de Vassaras. Îl aveam pe Hațegan măcar, dar a zis că-l bagă pe Feșnic de la Cluj, plus altul la VAR tot de la Cluj, ca să nu fie Hațegan.

Pe Hațegan l-a trimis în Arabia Saudită, putea să fie el în camera VAR. Când greșește Feșnic, e grav! Pentru că e mare arbitru. De aia mă gândesc la alte lucruri. Dacă era unul nepriceput, mai ziceam.

Așa ceva să facă Feșnic... Eu cred că o să fim campioni cu atât mai mult acum, pentru că Dumnezeu nu permite atâtea hoții. Apelez la divinitate, pentru că altceva n-am ce să fac. N-am cum", a tunat Becali.

Etichete: gigi becali , cornel dinu , horatiu fesnic , rezumat rapid fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Și-a cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $. Cum arată în interior și cu cât vinde acum casa pe roți

După ani de zile în care a trăit și a amenajat rulote, o tânără a făcut o pasiune pentru transformarea lor și chiar a intrat într-o comunitate a cărei membri lucrează la proiecte similare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Oficial A semnat, la doar o zi după ce a fost dat afară

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Exclusiv De 80 de ori mai puțin! Câte bilete a primit Dinamo la returul cu Csikszereda: 10.000 de fani și-au anunțat prezența

Exclusiv Florin Prunea, concluzie după umilința Farului. Pe cine a găsit vinovat: ”Șoc după șoc. De nerecunoscut”

Citeşte şi

Dan Petrescu a cerut trei transferuri la CFR Cluj: un fotbalist e dorit și de Gigi Becali la FCSB!

ADIO, FCSB? ”E diferența mare între ce solicită jucătorul și ce e dispus Gigi să-i ofere”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Rapid, oferte pentru Juan Bauza şi Karlo Muhar! Dan Şucu e all-in cu transferurile de la Mititelu şi Varga citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină