Cristi Manea, la naționala României / Foto: Getty Images

Coșmar cu repetiție pentru Cristi Manea. Situația ingrată în care s-a întors fostul fundaș de la CFR și FCSB

articol scris de Digi Sport
22.08.2020, 11:05
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Cristi Manea (23 de ani), triplu campion al României cu CFR Cluj, s-a despărțit de formația ardeleană la finalul sezonului precedent, după ce i-a expirat și cel mai recent împrumut de la Apollon Limassol.

Fundașul dreapta aparține de Apollon Limassol încă din 2015, după transferul de la FC Viitorul, însă nu a evoluat în nicio partidă pentru formația cipriotă. De la acel moment, Manea a fost împrumutat la Mouscron, CFR Cluj (de două ori) și FCSB.

Cristi Manea: "Mă pregătesc separat, nu m-am întors la Apollon. Vor să mă vândă"

Pentru Manea a devenit clar că nu are nicio șansă de a evolua în Cipru și speră că se va găsi o formație care să ofere peste un milion de euro pentru transferul său, atât cât solicită acum cei de la Apollon.

"Mă pregătesc separat momentan şi aştept să văd ce se întâmplă. Nu m-am întors la Apollon, mai am contract cu ei, dar ştiu că vor să mă vândă. Sper să se facă transferul.

E greu să mă întorc în România, am înţeles că preţul este de peste 1.000.000 de euro!", a declarat Manea, pentru Fanatik.

Cristi Manea se antrena prin parcuri și în 2019

Manea, fundaș care a prins echipa ideală la Campionatul European U21, este cel mai tânăr debutant din istoria naționalei României și are trei titluri de campion în Liga 1, s-a aflat într-o situație similară și anul trecut.

Cosmin Contra și Mirel Rădoi, selecționerii de la acea vreme ai naționalelor României, explicau situația fundașului, spunând că acesta aparține de un fond de investiții, care cerea atunci sume foarte mari pentru un transfer definitiv.

"Nu are nicio ofertă în acest moment! Se antrenează prin parcuri. L-am sunat, îmi pare rău că situația nu mai depinde de el, ci de cei de lângă el. Mai are contract cu acel fond de investiții, dar ei i-au găsit doar variante de împrumut.

Mai are un an cu Apollon. Cei de acolo vor să-i prelungească contractul și să să-l dea împrumut. E puțin dezamăgit, mai ales după prestația de la Euro 2019 U21, mai ales că a fost și în echipa ideală a turneului, și că nu se poate antrena.

A vorbit cu un preparator fizic și se antrenează după cum îi spune el. Nu știu de ce Apollon nu-l folosește. Este un jucător care așteaptă. Am informații că situația lui s-ar putea rezolva, doar că este în urmă. Are ceva oferte din străinătate", spunea Contra, la Fotbal Club, în august 2019.

"Manea a avut oferte, dar se cer 3-4 milioane de euro pe el. Şi mulţi văd campionatul României aşa cum văd şi campionatul din Cipru. Cum să dăm 4 milioane pe un jucător care aparţine unei echipe din Cipru?", explica și Mirel Rădoi, la Digi Sport Special.

La începutul lunii septembrie a anului trecut, Manea a fost împrumutat de FCSB, însă a evoluat în doar patru partide, iar fundașul a ajuns la CFR Cluj, în iarnă, tot sub formă de împrumut.

  • 11 meciuri a strâns Manea în sezonul 2019/2020.
  • 10 partide și un gol are Manea la naționala de seniori a României.

Etichete: cfr cluj , cipru , apollon limassol , cristi manea , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Fiica lui George Copos, performanță de excepție la Linz, în Austria. ” E un fenomen”

Cinci locuri în Champions League pentru Germania, pentru sezonul 2024/2025

Exclusiv Peste 40.000 de bilete, în 17 ore! Va spulbera FCSB recordul la meciul în care va celebra titlul?

A ieșit din fotbal și i-a ”explodat” averea! Fostului conducător de la Dinamo îi priește în afaceri

Citeşte şi

După ce a câștigat titlul cu FCSB, Siyabonga Ngezana a spus lucrurilor pe nume: ”A fost primul șoc”

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”