Constantin Galca / Foto: Profimedia

Costel Gâlcă a avut discuții cu 3 echipe din România, înainte să semneze în Polonia: "Nu ne-am înţeles"

articol scris de Digi Sport
21.04.2023, 18:37
  • Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, miercuri, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, miercuri, 22:00, DGS 2

Costel Gâlcă (51 de ani) a revenit pe banca tehnică după mai bine de un an în care a fost liber de angajament, iar tehnicianul român a preluat-o pe Radomiak Radom, ocupanta locului 11 în campionatul Poloniei.

CFR, FC Voluntari și FC Argeș l-au vrut pe Costel Gâlcă

Înainte să ajungă la un acord cu oficialii clubului polonez, Costel Gâlcă a mai discutat, de-a lungul timpului, și cu mai multe formații din SuperLiga României. Antrenorul a dezvăluit că s-a aflat în tratative cu FC Voluntari, FC Argeș și CFR Cluj, dar, în cele din urmă, nu a reușit să ajungă un acord cu niciuna dintre cele trei menționate mai sus.

  • Almeria B, România U17, FCSB, Espanyol, Al-Tawwoun, Al-Fayha, Vejle BK și Al-Hazem sunt cluburile pe care le-a antrenat Gâlcă de-a lungul carierei sale

"La Voluntari mi-am dorit să mă implic în ceea ce priveşte staff-ul de antrenori şi, pur şi simplu, nu ne-am înţeles. Clujul (n.r. - CFR) este un club cu mult potenţial, unde îmi doream să lucrez, dar, în acelaşi timp, voiam să mă asigur cumva financiar.

În Polonia, dacă cineva nu te plăteşte câteva luni, suferă consecinţele. Nu este întotdeauna cazul în România, iar lipsa salariilor este o mare problemă. Sunt un antrenor care, dacă vrea să facă ceva, se aşteaptă să fie îndeplinite anumite condiţii.

S-au îndeplinit la Radomiak, la fel şi când eram la conducerea naţionalei României U17 sau la echipa a doua de la Almeria, unde mi-am început meseria de antrenor.

Acum ceva timp am mai avut o ofertă concretă din România, de la FC Argeş. Acesta este clubul la care am început să joc în liga naţională ca fotbalist, la 17 ani, aşa că îmi este aproape de suflet. Am vrut să mă întorc acolo ca antrenor, dar când mi-am dat seama cum arată situaţia cu infrastructura a trebuit, ce-i drept, cu oarecare durere, să refuz", a declarat Costel Gâlcă pentru Przegladsportowy.onet.pl.

Costel Gâlcă, despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB

Antrenorul care a pregătit-o pe FCSB în sezonul 2014 - 2015 le-a spus polonezilor totul despre cât de mult se implica Gigi Becali la echipă, dar și modul de abordare.

Din fericire, nu m-a sunat pe mine direct, dar îi suna pe oamenii din staff-ul meu. Adesea spunea ce jucători trebuie să fie în formula de start. Cei din staff îi spuneau că m-au informat, dar eu nu luam în calcul niciodată ce zicea. Chiar dacă el era patronul, nu puteam să-l las să mă controleze.

Becali tot încerca să se implice. Voia să conducă tot, să fie ca Silvio Berlusconi. La un moment dat, le-a spus ceva jurnaliștilor din România ca să mă pună la punct. Atunci m-am gândit 'Ce caut eu aici?'. Răspunsul a fost simplu: 'Dacă așa vrei tu să faci, atunci eu plec!'.

E un lucru pozitiv că investește mult în fotbal, dar face și foarte multe lucruri rele. Critică jucători în public, crede că le știe pe toate pentru că e de mulți ani în fotbal.Din punctul meu de vedere, are cunoștințele unui fan obișnuit”, a spus Costel Gâlcă, pentru Przegladsportowy.

Etichete: polonia , costel galca , radomiak radom


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți

În ultimele zile, forțele ruse au ocupat în jur de 100 de kilometri de teritoriu ucrainean din regiunea Harkov; în estul Ucrainei, Rusiei i-a luat luni de zile ca să obțină aceleași rezultate, relatează BBC. „Nu a fost nicio primă linie de apărare. Rușii au intrat pur și simplu”, a spus un comandant din trupele speciale care au eliberat teritorii vaste în timpul ofensivei surpriză a armatei ucrainene din toamna anului 2022.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza

Exclusiv ”Cu mine vorbești cu 'domnul Rotaru', Iliuță!”. Mihai Rotaru, reacție arogantă la adresa lui Ilie Dumitrescu

Cristi Tănase nu a stat pe gânduri, după ce soția a obținut ordin de restricție împotriva sa pentru 12 luni

Laurențiu Reghecampf a sunat-o pe Anamaria Prodan. Ce au decis cei doi. ”N-are sens”

OUT! Gică Hagi a anunțat că-l dă afară pe cel mai bine plătit jucător de la Farul. Lovitură și pentru FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Tottenham - Man. City 0-1, ACUM pe Digi Sport 1. Erling Haaland deschide scorul. Drăgușin e titular

Live Video&Score Real Madrid - Deportivo Alaves 2-0, ACUM, pe DGS 2. Vinicius majorează scorul

Ce a declarat Edgar Ie în L'Equipe, după ce s-a spus că și-a trimis fratele geamăn în locul lui la Dinamo

Video Ianis Hagi a vrut să dea golul carierei cu Real Madrid: șut de la 60 de metri distanță!

Citeşte şi

Costel Gâlcă a explicat cum a reușit Universitatea Craiova să revină de la 0-3 și să egaleze în meciul cu Farul

Farul - Univ. Craiova 3-3. Oltenii au revenit spectaculos de la 0-3 și rămân în cursa pentru locul 2

PEROZO fostă spioană rusă, despre strategiile neortodoxe adoptate pentru a-și manipula țintele: "Mi-am sacrificat corpul pentru misiuni"

FILM NOWCameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill

Reacția lui U Cluj despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB! Marele vis al căpitanului: ”Cred că are o șansă reală” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cea mai proastă veste pentru Simona Halep. Ce s-a decis la Roland-Garros citeşte ştirea pe ziare.com

Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles

Digi World

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”