Craiova vrea să dea lovitura pe piața transferurilor

"Nu m-aș întoarce pentru nimic!" Reacția lui Băluță, când a aflat că e dorit înapoi la Craiova

24.05.2019, 14:00
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

UPDATE 14:00: Alexandru Băluță a afirmat că nu există nico șansă ca el să revină în această vară la Craiova.

"Nu m-aș întoarce pentru nimic. Am venit aici, mi-am dorit foarte mult să joc in străinătate. Trebuie să confirm aici, să muncesc în continuare, să nu mă dau bătut.

Ei sunt un exemplu pentru noi, pentru că sunt foarte uniți, foarte naționaliști. Asta a fost un dezavantaj pentru mine, pentru că trebuie să fii de zece ori mai bun ca ei să te bage în seama și să nu te ignore.", a spus Băluță, la ProX.


Universitatea Craiova nu mai vrea să mai pățească ceea ce s-a întâmplat în sezonul acesta și e gata de o adevărată revoluție la nivelul lotului. Pe lângă Adrian Stoian și Florentin Matei, jucători pe care vor să-i aducă de la FCSB, oltenii vor să-l repatrieze pe Alexandru Băluță.

Ajuns la 25 de ani, Băluță a mai jucat la Craiova în perioada iulie 2014 - iulie 2018, când s-a transferat la Slavia Praga pentru 2,65 milioane de euro. În sezonul în care a evoluat pentru echipa cehă, Băluță a bifat 31 de partide (15 ca titular), a marcat de 3 ori și a dat două pase decisive.

La Craiova, în cele 4 sezoane, Băluță a jucat în 141 de meciuri oficiale și a înscris 28 de goluri. Cu echipa din Bănie, Băluță a câștigat Cupa României anul trecut.

Potrivit publicației de specialitate Transfermarkt, Alexandru Băluță are o valoare actuală de piață de 2 milioane de euro.

În acest sezon, Craiova a încheiat pe locul 4 în campionat, cu toate că la un moment dat, obiectivul echipei era titlul sau măcar Cupa României.

Etichete: transferuri craiova , alexandru baluta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Adrian Mutu, fără milă după ce a fost făcut ”praf” de fostul lui jucător: ”Mi-ar fi rușine! Are probleme, divorțează”

Gigi Becali l-a dat afară după doar 416 minute jucate, iar acum e campion. Poate da peste FCSB în UCL

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”Am avut un secret!”. MM Stoica a dezvăluit totul, după ce FCSB a câștigat titlul

Citeşte şi

Exclusiv Fotbalistul remarcat de Ilie Dumitrescu în FCSB - Rapid 2-2: ”Foarte bun, un punct de sprijin!”

Foto Cadru cu cadru: au apărut imaginile dintr-un alt unghi la golul FCSB-ului care poate lăsa Rapidul în afara Europei!

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”