Mihai Rotaru (dreapta) insistă pentru Dorin Rotariu

Exclusiv Craiova este gata să facă afacerea verii! Cum vrea să-l convingă pe Dorin Rotariu să ignore FCSB-ul

12.07.2018, 09:13
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

După milionul de euro investit în transferul lui Cicâldău de la Viitorul, oltenii au gânduri şi mai mari. Sunt gata să deschidă larg uşa seifului pentru a-l repatria pe Dorin Rotariu, jucătorul dorit insistent şi de Gigi Becali. Pare chiar un fel de întrecere între cei doi patroni, iar cel de la FCSB a făcut o declaraţie surprinzătoare în care îl laudă pe Mihai Rotaru pentru modul în care conduce Craiova.

Dacă în cazul lui George Puşcaş lucrurile sunt clare, jucătorul fiind hotărât să rămână în Italia, pentru Rotariu discuţiile nu s-au blocat şi totul depinde de variantele pe care tânărul atacant le-ar avea din străinătate. Iar principalele argumente cu care oltenii îl ademenesc sunt siguranţa titularizării, plus susţinerea din partea fanilor şi a conducerii. De asemenea, sursele Digi Sport afirmă că deşi salariul nu ar fi la fel de mare ca acela propus de FCSB, întregul pachet financiar ar face oferta oarecum similară. 

De asemenea, oltenii scot în evidenţă că la roş-albaştrii lucrurile nu ar fi la fel pentru jucător. Becali a spus că l-ar lua pentru postul de atacant central, ceea ce nu s-ar plia pe calităţile fotbalistului. De asemenea, reacţiile vulcanice ale lui Becali ar putea fi şi ele o frână în calea unei înţelegeri.

În ianuarie 2017, Dorin Rotariu a ajuns la Bruges doar după ce Craiova a refuzat să-l cedeze pe Andrei Ivan. Atacantul oltenilor avea şi bagajele făcute, dar cele două părţi nu au ajuns la un acord legat de bani: 4 milioane cerea U Craiova, maximum 3 oferea Bruges. Până la urmă, în ultima zi de transferuri, campioana Belgiei l-a luat pe Rotariu cu 2,2 milioane de dolari.

Dorin Rotariu, 22 de ani, născut pe 29 iulie 1995

  • un milion de euro a plătit Dinamo celor de la Poli Timişoara în iulie 2013
  • 2,2 milioane a achitat FC Bruges echipei Dinamo în ianuarie 2017

Rotariu a jucat:

  • 142 de meciuri pentru Dinamo, 30 de goluri şi 21 de pase de gol
  • 30 de meciuri pentru Mouscron, 11 goluri, 5 pase de gol
  • 12 meciuri la Bruges, un gol, 3 pase de gol 
  • 5 meciuri pentru naţionala României, un gol 
  • 1,5 milioane de euro este cota actuală a lui Rotariu
  • 2,5 milioane de euro avea cotă Rotariu în urmă cu un an

Etichete: u craiova , dorin rotariu , transfer craiova , u craiova rotariu , fcsb rotariu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Mijlocașul de 900.000€ l-a convins pe Mihai Rotaru! Anunțul finanțatorului Universității Craiova

Laurențiu Reghecampf, la Rapid? Ce a răspuns antrenorul

Ange Postecoglou ”și-a anunțat plecarea” de la Tottenham: ”Mă duc acolo din sezonul următor” :)

Coman a petrecut titlul până la 05:00 dimineața, după care a plecat în Serbia. Cine l-a însoțit

Citeşte şi

Surpriză uriașă! Cu ce echipă a bătut palma Dorin Rotariu, la două luni după ce a fost dat afară de la FCSB

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă