Gigi Becali este patronul FCSB / Foto: Sport Pictures

Video Exclusiv "Credeți că Gigi Becali ar cumpăra Dinamo?" Răspunsul dat de Helmut Duckadam în direct la TV

30.10.2019, 19:47
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

După ce a cerut milioane de euro pentru a vinde Dinamo, Ionuț Negoiță a lansat o nouă "ofertă de nerefuzat": un leu pentru 51 la sută din acțiuni. În aceste condiții, ar trebui să fie coadă la ușa patronului "câinilor", însă Helmut Duckadam nu este de aceeași părere.

"Eu cred că nu se vor înghesui investitorii pentru că, după 30 de ani de la Revoluţie, lucrurile au devenit mult mai clare. Şi am mai spus-o în această emisiune, Dinamo are probleme foarte mari: terenul el al cuiva, tribunele ale altcuiva, lojele ale altcuiva, deci acolo e o încurcătură totală.

Ei trebuie să găsească un om gen Becali, care, când a cumpărat Steaua, a cumpărat-o de bună credinţă. Ce s-a întâmplat după aceea s-a văzut. Asta e situația de acum. Dar acum nu cred că cineva se mai bagă să investească fără să fie foarte clară tranzacţia aia. Şi acolo nu e clară deloc. De aceea cred că Dinamo va avea mari, mari, mari probleme în viitor", a explicat Helmut Duckadam la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Poate Gigi Becali să cumpere Dinamo? Răspunsul dat de Duckadam

În urmă cu ceva timp, se zvonea că "dacă se supără", Gigi Becali poate cumpăra Dinamo. Întrebat dacă acea ipoteză ar mai fi valabilă acum, mai ales că prețul de vânzare este de un leu, Duckadam a spus: "Nu cred că se mai hazardează (n.r: Becali să cumpere Dinamo), după ce am păţit cu CCA-ul. Nu ştiu cine se va hazarda să cumpere un club cu asemenea probleme, mai ales ştiind ce a păţit Steaua."

Asociația Dinamoviști pentru Dinamo, în negocieri avansate pentru achiziționarea clubului

După anunțul lui Ionuț Negoiță că vinde Dinamo cu un leu, a apărut și prima ofertă. Asociația "Dinamoviști pentru Dinamo" a postat un comunicat pe rețelele de socializare, în care anunță că negocierile sunt deja avansate. Asociaţia "Dinamovişti Pentru Dinamo" a fost formată în 2018.

Din acest proiect fac parte, printre alții, Cornel Dinu și actorul Răzvan Oprea. Scopul acestei asociații este de a cumpăra cât mai multe acțiuni de la Ionuț Negoiță sau de la cine va prealua clubul alb-roșu.

Actorul Răzvan Oprea se numără printre membrii fondatori care au pus la punct Asociația non-profit "Dinamoviști pentru Dinamo", după ce Ionuț Negoiță a anunțat că vinde clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare. Fanii s-au mobilizat și au pus la punct o asociație non-profit care să preia clubul.

Ionuț Negoiță a anunțat că vinde pachetul majoritar de la Dinamo

  • Informația că Ionuț Negoiță vinde pachetul majoritar de la Dinamo pentru 1 leu a fost oferită în EXCLUSIVITATE de Radu Naum, luni seara, la emisiunea Fotbal Club.

"Am decis ireversibil, deja de doi ani, să ies din fotbal. Am avut negocieri cu greci, arabi, chinezi, români. Am încercat să vând acest club și să găsesc o soluție care să facă mult mai mult decât am făcut eu.

Din păcate marea majoritate a dat înapoi, dat fiind că nu avem casa noastră. Știți bine, cu stadionul lucrurile sunt blocate, iar acesta e un lucru extrem de important.
Am promis acum câteva luni că într-o lună voi ceda acțiunile. Am avut discuții cu domnul Florică, dânsul mi-a povestit de fonduri de investiții, un proiect ambițions, 5 milioane pe an investiți și am tot sperat că lucrurile sunt serioase, chiar dacă majoritatea îmi spunea că nu e cazul să am încredere.

Am cedat, am negociat, am fost de acord cu toate propunerile, chiar dacă s-a plecat de undeva de sus și s-a ajuns către zero. Dar, mi-am dat seama că au fost doar povești și dorință de publicitate. Nu mai contează, odată ce mi-am dat seama că e o gogoașă umflată. Am spus că cel/cei care vin să nu aibă o povară și banii pe care îi au să îi investească în club.

Ca urmare, decizia mea a fost și este ca pachetul de 51% să îl vând pe un leu. Asta înseamnă că cei care vin trebuie să aducă 500.000 de euro în societate, pentru a aduce la zi datoriile scadente - salarii, furnizori. Nici nu se pune problema să dau clubul cuiva care nu are acești 500.000 de euro.

Aceasta este decizia mea. Voi fi destul de flexibil și cooperant cu cel care vrea să-i predau ștafeta acestui club.", a declarat Ionuț Negoiță.

Întrebat ce va cumpăra cel care se va încumeta să preia clubul, Ionuț Negoiță a răspuns: "Societatea este evaluată la 3 milioane de euro, cu baza de pregătire, terenuri și tot ce include ea, chestiuni palpabile, valoare reală. Lotul de jucători este o altă discuție și are o altă valoare. Dacă domnul Badea ne putea bloca folosința mărcii, o bloca de mult, societatea aceasta este continuatoare".

Etichete: dinamo , gigi becali , ionut negoita , vanzare dinamo , helmuth duckadasm


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână

Un român de 36 de ani și-a pierdut un braț în timp ce încerca să fure banii dintr-un bancomat din orașul italian Cattolica, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv Suporterii lui Dinamo au mers la jucători la antrenament. Dialogul care a urmat

Elias Charalambous a numit echipa pentru care ”ar lăsa-o” pe FCSB: ”Atunci aș merge”

Dan Petrescu: ”Nu vrem să-l ținem aici!”. CFR așteaptă 7 milioane de euro

Barcelona renunță la Robert Lewandowski și i-a găsit deja înlocuitor

Citeşte şi

Gigi Becali n-a stat deloc pe gânduri: plăți de 25 de milioane de euro!

Prime duble la ”U” Cluj! Ce promisiuni li s-au făcut jucătorilor lui Ioan Ovidiu Sabău

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM „Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”