Exclusiv Cristea a prins aripi după anunțul lui Becali! "E om de cuvânt, l-a luat și pe Qaka după ce l-a ofertat"

30.07.2018, 21:18
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Andrei Cristea este unul dintre cei mai curtați atacanți din Liga 1 în acest start de sezon. Ofertat de Craiova, decarul de la Poli Iași a intrat și pe lista celor de la FCSB, unde patronul Gigi Becali a spus că l-ar dori, în ciuda opoziției colaboratorilor săi.

Ajuns la vârsta de 34 de ani, Cristea a rămas la înălțime și e unul dintre atacanții eficienți din Liga 1. În sezonul trecut, a fost chiar omul care i-a "furat" titlul echipei la care a jucat din 2004 până în 2006. Becali anunța, în urmă cu 13 ani, că atacantul va fi vândut pentru 20 de milioane de euro.

Acum, decarul de la Iași este încântat de interesul arătat de omul de afaceri pe care spune că îl respectă foarte mult, pentru că este un om de cuvânt, iar în acest sens a oferit exemplul transferului fostului său coleg, Kamer Qaka, despre care Becali discuta încă din primăvară.

Andrei Cristea spune că interesul arătat de Craiova și de FCSB nu poate decât să îl motiveze și spune că ultimele vești nu îi vor afecta prestația din meciul de duminică, atunci când va juca în tricoul lui Poli Iași tocmai împotriva steliștilor.

"Duminică jucăm chiar contra FCSB-ului. Nu cred că este o coincidență. Îl respect mult pe nea Gigi. Domnul Becali e un om de cuvânt. Ați văzut, i-a făcut ofertă și lui Qaka și l-a și cumpărat. FCSB e un club serios, care dacă își propune ceva, cu siguranță realizează", a spus Andrei Cristea, în emisiunea "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

"Sunt mândru, în momentul în care o persoană ca domnul Becali se gândește la mine, că aș putea fi util pentru o echipă care joacă în Europa League și se luptă la titlu. E o satisfacție enormă. Voi juca la fel ca oricare meci pe care îl jucăm contra unei echipe ca FCSB. E o echipă mare, sunt și ei convinși că aversarii se motivează altfel când joacă împotriva lor.

FCSB e cea mai mare echipă din România. Sunt încântat de ce am auzit și îi mulțumesc domnului Becali. Pe mine mă motivează lucrurile astea enorm. Îmi doresc să joc bine în continuare și să marchez cât mai mult", a adăugat atacantul de la Poli Iași.

Întrebat dacă simte că ar putea rezolva problemele din atacul bucureștenilor, Cristea a răspuns: "E bucătăria lor internă, ei știu ce le trebuie și nu aș vrea să comentez prea multe".

Decarul ieșenilor nu mai vrea să discute despre oferta pe care a avut-o de la Craiova, chiar dacă spune că îi pare rău de situația pe care o traversează oltenii, care nu au marcat în 8 dintre ultimele 11 partide disputate în Liga 1.

"Nu pot să spun că m-am gândit în mod special că aș putea ajunge la Craiova. A venit de-odată, nu mai știam ce să cred. Eu am contract la Iași, sunt oameni care s-au purtat extraordinar cu mine. Nu pot să plec de capul meu nicăieri.

Craiova e un capitol închis. Îmi pare rău că trece printr-un moment greu. Îl respect și pe domnnul Rotaru, de care mă leagă o prietenie. E un club mare, cu ambiții enorme și merită să se bată acolo sus, așa cum au făcut-o anul trecut", a mai precizat Cristea.

Pe 7 mai, cu doar două etape înainte de finalul sezonului din Liga 1, Andrei Cristea și-a învins fosta echipă, după ce a marcat singurul gol al meciului CSM Poli Iași - FCSB (VIDEO). Golul victoriei ieșene a fost decisiv în economia luptei la titlu, care avea să fie câștigată în cele din urmă de CFR Cluj.

În cariera sa, Cristea a jucat la FCM Bacău, Steaua / FCSB, Poli Timișoara, Poli Iași, Dinamo, Karlsruher, FC Brașov, Gabala, Salernitana, Martina Franca și Poli Iași.

Poli Iași tocmai i-a prelungit contractul lui Andrei Cristea, iar președintele moldovenilor, Adrian Ambrosie, îl numea "simbol" al echipei și spunea că atacantul nu va pleca nicăieri, atât timp cât formația din Copou are nevoie de el.

FCSB - Poli Iași, din etapa a 3-a a Ligii 1, se joacă duminică, 5 august, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Două titluri de campion al României a cucerit Andrei Cristea la FCSB, în 2005 și 2006 când roș-albaștrii încă se numeau Steaua. A fost, de asemenea, o componentă importantă în echipa care în 2006 a fost la un pas de finala Cupei UEFA.

Etichete: andrei cristea , transfer andrei cristea , cristea fcsb , andrei cristea fcsb transfer


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Marius Lăcătuș nu are niciun dubiu, după ce FCSB și-a adjudecat titlul: ”Nu putem omite”

Victor Pițurcă, verdict crunt despre noua vedetă a Universității Craiova: ”Nu se ocupă doar de fotbal”

Lovitura primită de PSG și naționala Franței: Lucas Hernandez, OUT pentru restul sezonului și EURO 2024

Fotbalistul transferat cu 600.000€ de Gigi Becali la FCSB a făcut anunțul despre viitorul său: ”Asta îmi doresc”

Citeşte şi

Video Exclusiv ”Atacantul de 20 de milioane de euro” a semnat cu Rapid, dar a ajuns la FCSB: ”Recunosc. 600.000 de euro”

Exclusiv ”E un fel de Nicolo Napoli”. Dan Petrescu, așteptat la CFR Cluj și de ce nu poate fi o variantă pentru Rapid

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”