Silvian Cristescu / Captură Digi Sport

Cristescu a explicat ieşirea golănească de la Craiova. "Domnul Croitoru, soţul antrenoarei, ne-a făcut semne obscene"

articol scris de Digi Sport
10.05.2021, 08:32
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Înaintea pauzei meciului Universitatea Craiova-FC Botoşani, scor 2-3, în tribunele stadionului din Craiova a avut loc un moment extrem de tensionat, care putea degenera.

Silvian Cristescu, fostul fotbalist al oltenilor, a avut o ieşire grobiană, surprinsă de camerele de luat vederi şi a fost la un pas să se ia la bătaie cu cei de pee banca de rezerve a celor de la FC Botoşani, care se aflau în tribune.

Silvian Cristescu susţine că antrenorul Marius Croitoru a făcut semne obscene spre olteni

Olteanul, fără funcţie oficială în organigramă, a fost filmat în timpul crizei de nervi când înjura de mama focului spre teren, probabil pe Marius Croitoru, pe care îl ulterior l-a acuzat că a făcut scene obscene spre oltenii care se aflau in lojele de la stadion.

Pentru a nu se escalada conflictul, două persoane l-au scos aproape cu forţa pe Cristescu din tribune, după cum se vede pe imagini.

Domnul Croitoru, soțul antrenoarei, sau antrenorul cu portarii de la Botoșani, ne-a arătat degetul, ne-a făcut semne obscene. Am coborât și au sărit jucătorii de pe banca de rezerve a Botoșaniului. Probabil am greșit și eu, nu trebuia să cobor acolo, dar nu îmi explic cum acest individ ...", a spus Cristescu, aluzie la ceea ce se vorbeşte în lumea fotbalului, anume că soţia lui Marius Croitoru are o influenţă foarte mare la echipă.

Silvian Cristescu acuză jocuri de culise în play-off şi arbitraje favorabile CFR-ului şi FCSB-ului

Întrebat dacă el crede că sunt jocuri de culise în play-off, Cristescu a spus că "eu sunt convins, s-a văzut clar. Toate deciziile au fost în defavoarea noastră. Nu se mai poate vorbi despre titlu de la meciul cu Clinceni. Singurul nostru obiectiv este să câștigăm Cupa României, dar uitați ce se întâmplă!

Celelalte două echipe care se bat pentru titlu au fost favorizate tot timpul, cred că au au 10-15 puncte luate pe greșeli de arbitraj. Ăsta e arbitrajul din România, așa se întâmplă lucrurile. Nu vedeți ce arbitri se dau? O rușine!”, a declarat Cristescu.

Video cu momentul în care Cristescu este scos cu forţa de doi apropiaţi din tribune, pentru a nu sări la bătaie

Rezumat video Universitatea Craiova-FC Botoşani 2-3

Etichete: marius croitoru , silvian cristescu , video universitatea craiova botosani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Octavian Popescu s-a dezlănțuit la parada campionilor: a luat microfonul și a făcut spectacol

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Risto Radunovic a făcut marele anunț, după ce a ridicat trofeul de campion cu FCSB

Ilie Năstase a dat declarația serii, înainte să-i înmâneze FCSB-ului trofeul de campioană

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”