Cristi Balaj / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Cristi Balaj a spus ce fel de transferuri va face CFR Cluj în această iarnă

articol scris de Digi Sport
06.01.2024, 11:31
  • Premier League: Tottenham - Burnley, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

CFR Cluj ”a iernat” la 8 puncte în spatele liderului ierarhiei din SuperLiga, FCSB (44 de puncte), după 21 de etape ”scurse” din sezonul regulat.

Pentru a reduce din această diferență până la începerea play-off-ului (care va avea loc după terminarea celor 30 de etape), oficialii echipei din Gruia au anunțat că la CFR vor ajunge mai mulți jucători interesanți în perioada de transferuri de iarnă.

Conform ultimelor informații, primul jucător care va ajunge la CFR în această ”fereastră” este Omar El Kaadouri (33 de ani).

Cristi Balaj: ”Încercăm să aducem un plus de valoare”

Cristi Balaj (52 de ani), președintele celor de la CFR Cluj, a susținut că în lotul pregătit de Andrea Mandorlini (63 de ani) vor ajunge în această iarnă doar jucători care vor aduce plus valoare formației din Gruia. 

De partea cealaltă, oficialul celor de la CFR Cluj a transmis că mai mulți fotbaliști care nu au confirmat în tricoul vișiniu o vor părăsi pe fosta campioană a României în această iarnă. 

”Încercăm să aducem un plus de valoare prin transferurile pe care le vom realiza. Sunt anumite compartimente unde vrem să aducem îmbunătățiri. Am avut accidentări și unii jucători nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor”, a spus Balaj, la emisiunea Liga Digi Sport. 

Până în acest moment, ardelenii s-au despărțit în această iarnă de Yevgen Konoplyanka (34 de ani), căruia i-a fost reziliat contractul, și Ermal Krasniqi (25 de ani), vândut pentru aproximativ un milion de euro la Rapid București. 

CFR Cluj transferă de la Sivasspor

Kader Keita (23 ani) este unul dintre jucătorii așteptați în Gruia, potrivit surselor Digi Sport. Mijlocașul defensiv se află sub contract cu Sivasspor, grupare din SuperLiga Turciei. Cotat la 350.000 pe site-ul de specialitate transfermarkt.com, Keita a jucat în actualul sezon în 8 partide pentru Sivasspor, în toate competițiile.

De-a lungul carierei sale, mijlocașul ivorian a evoluat pentru echipa secundă a celor de la Lille, unde și-a făcut junioratul, KVC Westerlo, în Belgia, și FC Sion, în Elveția. Keita a jucat și pentru echipa națională a Coastei de Fildeș la Jocurile Olimpice din 2021, unde a evoluat în trei meciuri. 

Etichete: cfr cluj , transferuri cfr cluj , cristi balaj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Aurora boreală în România. O furtună solară de o intensitate rară a produs spectaculosul fenomen

ACTUALIZARE Fenomen rar vizibil aseară pe cerul României, care seamănă cu aurora boreală. În Alba, de exemplu, cerul nopții s-a colorat în nuanțe de roșu. Imagini spectaculoase au fost surprinse în Austria, Germania, Elveția și Italia, iar totul a fost rezultatul unei uriașe furtuni solare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana

Video Viral instant! Ce a pățit Andreea Bălan la un concert: ”Dezastru!”. Reacția artistei, ”de milioane”

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Exclusiv Cine ar fi, până la urmă, noul antrenor al Rapidului: "5 titluri și 4 cupe!"

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv A găsit antrenorul ideal pentru Rapid în SuperLigă: ”Astăzi m-aș duce și l-aș aduce”

Coșmar! În urmă cu o săptămână sărbătoreau promovarea, iar acum pot rămâne în liga a doua

Tatăl lui Kylian Mbappe l-a sunat pe Florentino Perez după meciul Real Madrid - Bayern Munchen 2-1: ”A fost uimitor!”

Prima reacție a lui Novak Djokovic, după ce a fost lovit în cap cu o sticlă

Citeşte şi

Exclusiv Mihai Rotaru a vorbit despre Dan Petrescu și a stârnit hohote de râs în direct la TV

Exclusiv Duckadam a auzit declarațiile lui Dani Coman și a început să râdă: ”Așa mi-a spus și mie Gigi Becali”

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Variantă neverosimilă pentru Rapid! Dan Șucu încearcă să îl aducă pe fostul manager de la West Ham și Newcastle citeşte ştirea pe Prosport.ro

Reacția lui Djokovic după ce a fost lovit în cap la Roma. Autorul a fost identificat VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale