Cristi Borcea, în 2021 / Foto: Digi Sport

Exclusiv Cristi Borcea, dezvăluiri din trecutul lui Dinamo: ”Dănciulescu plângea în vestiar!”

articol scris de Digi Sport
16.11.2021, 11:02
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Dinamo trece printr-un moment extrem de dificil din punct de vedere financiar, dar și fotbalistic. Echipa antrenată de Mircea Rednic se află pe locul 15 în clasamentul din Liga 1, cu doar opt puncte.

Cristi Borcea este încrezător că Mircea Rednic va reuși să o aducă pe Dinamo pe linia de plutire și să o salveze de retrogradare.

Cristi Borcea, dezvăluiri din trecutul lui Dinamo: ”Dănciulescu plângea în vestiar!”

Totuși, fostul președinte executiv al ”câinilor” a spus care este marea problemă a lui Dinamo, lipsa unui stadion de clasă europeană. Borcea este convins că, până când acest lucru nu se va schimba, ”blestemul” care planează asupra lui Dinamo nu va fi ridicat, iar ”câinii” vor rămâne în ”moarte clinică”.

Totuși, odată cu venirea lui Mircea Rednic, Dinamo a făcut un pas important, este de părere Cristi Borcea, dar mai trebuie ca antrenorul să formeze un lot puternic de jucători. Fostul oficial de la Dinamo a mărturisit că în vremea când Dinamo avea unul dintre cele mai puternice loturi din primul eșalon al României, oficialii clubului duceau o adevărată luptă cu suporterii din acest motiv.

Cristi Borcea l-a dat exemplu chiar pe Ionel Dănciulescu, cel care, în 2002, bifa transferul de la Steaua București la Dinamo, și era privit cu reticență de către suporteri. Borcea a mărturisit că, din acest motiv, Dănciulescu plângea în vestiar.

Am încredere în Mircea Rednic că după perioada de iarnă va reuși. Dinamo nu cred că va retrograda, dar Dinamo, fără stadion, nu are niciun viitor, e în moarte clinică. Noi așa am fost blestemați tot timpul, și cu Liga Campionilor și cu stadionul.

Mai trebuie să ieșim din insolvență și ne mai trebuie echipă. Când aveam două echipe, eram înjurați. Trei sau patru ani a trebuit să mă lupt cu suporterii pentru Dănciulescu. Nu știți prin ce a trecut el. Plângea în vestiar”, a declarat Cristi Borcea la Fotbal Club.

Cristi Borcea, propunere pentru postul de selecționer lăsat liber de Mirel Rădoi

FRF caută selecționer după ce contractul lui Mirel Rădoi s-a încheiat după ultimul meci din preliminarii și ratarea calificării la Campionatul Mondial de anul viitor.

Un fost conducător din fotbalul românesc crede că există o singură soluție pentru postul de selecționer - Cristi Borcea îl susține pe Victor Pițurcă pentru un nou mandat.

Normal și Hagi, și Dan Petrescu, au meritele lor, dar Hagi nu poate lăsa proiectul de la Constanța. Am zis că Hagi e nebun când a zis că 20 de ani nu mai obținem performanțe.

Dar înaintea lor și a oricărui antrenor, primul ar fi Victor Pițurcă, am adus 20 de antrenori, singurul care ne-a calificat a fost Victor Pițurcă.

E o propunere normală, să lăsăm ranchiuna, trebuie să ai o discuție cu el. E prima opțiune. FRF trebuie să facă lista de 3 antrenori, așa făceam și eu la Dinamo”, a declarat Cristi Borcea într-o intervenție la Fotbal Club.

Etichete: liga 1 , dinamo , mircea rednic , ionel danciulescu , cristi borcea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare

În timpul interviurilor pentru angajare, candidații pot avea parte de întâmplări neplăcute sau umilitoare și de multe ori sunt discriminați fățiș din cauza vârstei, a sexului sau a aspectului fizic. BBC a adunat într-un material cele mai ciudate experiențe avute în timpul interviurilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția presei din Ungaria, după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi

S-a terminat: pleacă de la Real Madrid după 12 ani! Spaniolii au anunțat unde va merge

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

I-a spus ”NU” FCSB-ului și acum e gata să meargă la CFR! Dan Petrescu îl cere insistent

Citeşte şi

”Credeți că Dinamo va retrograda?” Mircea Rednic: ”Nu mai vorbiți că sunt dinamovist!”

Exclusiv Florin Prunea și Mircea Rednic s-au întâlnit în parcare: ”Florine, hai să vorbim ceva”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”