Irina Deaconescu / Foto: Instagram @irinassw

Cristi Manea a avut parte de susținere specială la meciul cu Universitatea Craiova! Mesajul postat de Irina Deaconescu

articol scris de Digi Sport
16.05.2022, 21:05
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Cristi Manea (24 de ani) a fost titular în meciul câștigat de CFR Cluj pe teren propriu în fața Universității Craiova, scor 2-1, din cadrul etapei cu numărul 9 a play-off-ului Ligii 1

Fundașul lateral a fost integralist și a avut o evoluție solidă. La partida din Gruia, unde ardelenii au sărbătorit al cincilea titlu, Manea a avut parte de susținere și din partea iubitei sale, Irina Deaconescu (24 de ani).

Cristi Manea, susținut de iubită la meciul cu Universitatea Craiova

Tânăra alături de care fotbalistul are doi copii a fost prezentă pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu și a postat și două fotografii de la meci, pe contul personal de Instagram. 

"Nu am apucat să fac poză cu Cristi Manea, dar sunt tare mândră de el. Love you daddy", a fost mesajul transmis de Deaconescu. 

Galerie Foto

  • Cristi Manea are cinci titluri de campion în Liga 1 în palmares, toate cu CFR Cluj. 

Cristi Manea a vorbit despre perioada de la FCSB

La mai puțin de 24 de ore după ce a devenit campion cu CFR Cluj, Manea a revenit la baza CFR-ului și a oferit un interviu pentru Digi Sport, în care a vorbit și despre scurta perioadă petrecută la perdanta din acest sezon, FCSB, din prima parte a sezonului 2019 - 2020.

Cristi Manea a transmis că FCSB a fost singura sa opțiune în acel moment, deși venea după un EURO U21 foarte bun, pentru că grupul de investiții de care aparținea i-a ”blocat” revenirea la CFR Cluj cu prețul cerut, 4 milioane de euro.

Ajuns la FCSB, Cristi Manea a primit puține șanse, iar după șase luni reușea să se întoarcă la CFR Cluj, de data asta sub formă de transfer definitiv.

Eu, când am ajuns acolo, nu am avut altă opțiune să merg altundeva, pentru că cei de care aparțineam nu m-au mai lăsat să vin la Cluj, au pus o clauză foarte mare să mă cumpere, de 4 milioane de euro, n-avea cum să dea CFR-ul.

Am ajuns acolo, am zis 'asta este, o să muncesc, până la urmă este FCSB, o echipă bună din campionatul românesc', dar nu am avut așa multe șanse, nu mi s-au dat șanse. M-am pregăti foarte bine, mai ales după Campionatul European cred că plecam la o echipă bună din afară dacă nu aparțineam de acei investitori.

Nu regret nimic, poate dacă nu se întâmpla aia nu mai eram aici, cu băieții ăștia minunați, să câștig titlurile”, a declarat Cristi Manea, în cadrul unui interviu realizat la Cluj de jurnalistul Digi Sport Marian Codirlă.

Etichete: cristi manea , irina deaconescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Dennis Man a solicitat 2.000.000€: clubul urgentează negocierile

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Acord pentru transferul lui Denis Drăguș: ”Plătește două milioane”

Zeljko Kopic: ”Csikszereda e o echipă serioasă”. Ce a răspuns când a fost întrebat despre viitorul său la Dinamo

Un singur jucător mai are contract cu CSA Steaua, după încheierea sezonului din Liga 2

Mihai Rotaru a dezvăluit cine este noua rivală a Universității Craiova: ”Nu mai e Dinamo de mult timp!”

Citeşte şi

Dan Petrescu a lămurit situația lui Cristi Manea

”Lista neagră” a lui Dan Petrescu: 8 jucători, OUT de la CFR

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Simona Halep nu vrea să ajungă la fundul sacului și vinde încă un hotel pentru a face rost de cash citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”