Cristi Săpunaru / Foto: Captură Digi Sport.

Cristi Săpunaru a explicat incidentele de la final: "Vine el pe Giulești să arate emblema. Suntem niște proști"

articol scris de Digi Sport
09.05.2022, 23:11
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

U Craiova 1948 s-a impus pe terenul Rapidului, 3-2, în urma unui gol marcat în prelungiri de William Baeten. Meciul a contat pentru etapa cu numărul 8 a play-out-ului Ligii 1, ediția 2021-2022.

Pentru giuleșteni a fost atât prima înfrângere de când Adrian Mutu a preluat banca tehnică, dar și prima înfrângere pe noul stadion din Giulești.

Cristi Săpunaru: "Suntem niște proști"

Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, a vorbit despre nervii care au existat la finalul partidei, atunci când a fost aproape de bătaie cu Lorenzo Paramatti, jucătorul oltenilor.

"Băiatul de ei cu numărul 5 de la ei nu știu ce avea. Să-i dea Rareș Ilie tricoul lui să-și facă un tablou, că am văzut că tot trăgea de el. A venit el pe Giulești să arate emblema. Ai câștigat, du-te tată la vestiare. Nu-mi pare rău de nimic, doar de rezultat. Suntem proști.

Au avut o ocazie în prima repriză și au marcat, după am început repriza a doua prost și aia a fost. Mergem la Mioveni și trebuie să câștigăm. Lucrurile nu s-au complicat, trebuie să câștigăm și suntem pe primul loc. Eu v-am spus că e stadionul prea mic și nu m-a crezut nimeni", a spus Cristi Săpunaru.

Cristi Săpunaru, oprit cu greu să nu bată un jucător. Toată lumea a încercat să-l țină

Totul s-a întâmplat chiar sub ochii arbitrului Bârsan, care a încercat din răsputeri să-l țină. La fel au făcut-o și colegii săi, dar și adversarii. Și Adriam Mutu s-a dus pe teren.

Totul a pornit de la un gest al lui Paramatti, care s-ar fi bucurat ostentativ în fața fanilor Rapidului și le-a arătat sigla Craiovei. A urmat o discuția a lui Rareș Ilie cu italianul, dar imediat a intervenit violent Săpunaru.

Acesta a stat minute bune pe gazon și chiar a încercat să alerge după Paramatti, dar a fost ținut din nou. Ulterior, arbitrul l-a eliminat pe Săpunaru, dar și pe Paramatti.

Și în timpul meciului Săpunaru a avut un gest violent, cu un fault criminal, pentru care a primit doar galben în minutul 72. Rapid - Craiova 1948 s-a terminat 2-3.

Și la vestiare au existat probleme. Oltenii au aruncat cu lichide pe scări, către rapidiști, iar reporterul Digi Sport a fost avertizat să nu filmeze și un jucător de la Craiova chiar a încercat să-i ia telefonul.

VIDEO REZUMAT Rapid - U Craiova 1948 2-3

Etichete: liga 1 , rapid , cristi sapunaru , play-out , u craiova 1948


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Bayern - Real Madrid 0-1, ACUM, Digi Sport 1. Vinicius a deschis scorul pe Allianz Arena!

Video Ce gol ar fi fost! Harry Kane nu a stat pe gânduri și a încercat să-l surprindă pe Lunin

Foto Spectacol la Munchen! Ce scenografie au pregătit suporterii lui Bayern pentru meciul cu Real Madrid

Pedeapsă drastică pentru Abadallah. Câte etape a fost suspendat după ce i-a făcut gaură în cap lui Benzar

Citeşte şi

Exclusiv ”Șucu insistă”. Rapid pregătește marea lovitură a verii: Mircea Lucescu

Mihai Rotaru, în culmea fericirii după succesul cu Rapid: ”Te iubesc, dar nu ca pe o victorie în minutul 90”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Visul cel mai mare al lui Gigi Becali, pe cale să fie spulberat? Omul cu banii de la CFR Cluj a pornit ofensiva împotriva FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”